آقا آرش واقعا دمت گرم اين لنكت مثل همه لينكهاي ديگرت واقعا بدردبخور و مفيد بود.
به قول گفتني انشائ ا... عاقبت به خير بشي...
آقا آرش واقعا دمت گرم اين لنكت مثل همه لينكهاي ديگرت واقعا بدردبخور و مفيد بود.
به قول گفتني انشائ ا... عاقبت به خير بشي...
سلام دوست مننوشته شده توسط Dj_Migren
شما كدوم فايل رو اجرا كرديد ؟ بايد فايل Setup رو اجرا تا برنامه نصب بشه و بعد فایل ParWinXP.exe رو در مسیری که برنامه نصب شده یعنی در خود پوشه برنامه کپی و پیست کنید و بعد برنامه رو اجرا کنید که برنامه در کنار ساعت ویندوز قابل مشاهده هستش
موفق باشید
یا حق
همين كارو كردم ولي هيچي اجرا نميشه
قبل از اينكه كركش كنم برنامه اجرا ميشه كد ميخواد ولي بعد اينكه كرك رو كپي ميكنم باز نميشه
سلام دوست مننوشته شده توسط Dj_Migren
خيلي عجيبه چون تا حالا هيچكدوم از دوستان اين مشكل رو نداشتند شما يه بار ديگه در صورت امكان دانلود كنيد ببينيد آيا باز همين مشكل رو داريد ؟البته قبل از اينكه دوباره برنامه رو نصب كني خب بايد برنامه رو آنيستال كني
موفق باشيد
يا حق
آقا درسته
روي سرويس پك 2 كار نميكنه
من رو سرويس پك 1 اجراش كردم اومد بالا
موفق باشيد
بازم مرسي
آقا مشکل من با فتو ایمپکت 11 حل شد ولی همچنان با ulead video studio 9 مشکل دارم . آیا باید از فارسی ساز دیگری استفاده کنم یا قلق خاصی داره؟
سلام رضا جاننوشته شده توسط رضا
چشم سعي ميكنم يه فارسي نويس براي ويديو تستاديو هم بزارم يه كمي فقط صبر كنيد![]()
موفق باشيد
يا حق
آقا آرش از برنامه ات خيلي ممنون فقط من يك مشكل دارم اونم اينكه برنامه بطور كامل كار ميكنه ولي تا حرف (ت) رو ميزنم بقيه جمله رو ميره از اول مينويسه (ميره اولش) فقط همين يه مشكل !!! چكار كنم ؟؟ خيلي لازم دارم .
با سلام
آخه برنامه پروین ادیتوری هم داره که می شه متن های word رو با اون به محیط های گرافیکی انتقال داد . می شه بگین کجاشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)