اینجانب با قانون کپی رایت صد درصد موافقم حالا چه داخلی چه خارجی ( از داخل و خارج بگذرید خارجی هایی که بازی و نرم افزار درست می کنند ، انسان هستند و باید حقوقشون رو بر اساس انسان بودنمون رعایت کنیم ، اینقدر نژاد پرستی نکنید.)
خریدن کپی بازی های خارجی (نسخه های کرک شده ) خیلی از امکانات مثل بازی کردن به صورت آنلاین رو از ما سلب می کنند .
در ایران البته می شه نرم افزارهای خوبی ساخت ولی تا زمانی که حکومت اینجوری هست و برای ساخت یک فیلم , آهنگ و کلیپ و بازی های رایانه ای باید از ابر فیلترهای وزارت ارشاد گذشت بی خیال ساخت بازی بشید چون اصلا داستان های تخیلی و بازی های روز جهان از نظر این آقایان خرافات است . پس اگه می خواهید بازی بسازید یا تا نابودی رژیم صبر کنید یا از ایران بزنید بیرون .
حالا اگر خدای ناکرده بازی ساختید اشکالی نداره ، اگه مردم نمی خواهند با زبان خوش قانون کپی رایت رو رعایت کنند
از عامل زور استفاده کنید
به عنوان مثال من یک برنامه روی کامپیوترم نصب کردم و اون رو کرک کردم ولی با اولین اتصال به اینترنت برنامه از کار افتاد من فهمیدم که این به خاطر وجود یک spam به همراه برنامه بوده که با اتصال به اینترنت سریال وارد شده را با دیتا بیس برنامه در سایت اصلی چک می کرد و در صورت درست نبودن برنامه را از کار می انداخت . البته این spam می توانست باعث تخریب تمامی اطلاعات هارد من و یا حتی زدن صدمات بزرگی به سیسم من شود .
حالا ما هم همین کار رو در مورد محصولات داخلی می تونیم انجام بدهیم .
البته این حرف من رو به یک برنامه کامل برای جلوگیری از کپی و کرک نرم افزار ها و بازی ها در نظر بگیرید . پس با نوشتن چنین برنامه هایی می تونیم قانونن کپی رایت رو به مردم تحمیل کنیم .
نگید امکان نداره و چنین برنامه ای به وجود نمی آید که در جهان کامپیوتر هر چیزی ممکناست.

است.
جواب بصورت نقل قول

.gif)