تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 19 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 188

نام تاپيک: به نظر شما چرا تو ایران قانون کپی رایت تصویب نمیشه؟؟!!!!

در آغاز فعالیت hoshicameron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

10 کپی رایت در ایران

اینجانب با قانون کپی رایت صد درصد موافقم حالا چه داخلی چه خارجی ( از داخل و خارج بگذرید خارجی هایی که بازی و نرم افزار درست می کنند ، انسان هستند و باید حقوقشون رو بر اساس انسان بودنمون رعایت کنیم ، اینقدر نژاد پرستی نکنید.)
    خریدن کپی بازی های خارجی (نسخه های کرک شده ) خیلی از امکانات مثل بازی کردن به صورت آنلاین رو از ما سلب می کنند .
    در ایران البته می شه نرم افزارهای خوبی ساخت ولی تا زمانی که حکومت اینجوری هست و برای ساخت یک فیلم , آهنگ و کلیپ و بازی های رایانه ای باید از ابر فیلترهای وزارت ارشاد گذشت بی خیال ساخت بازی بشید چون اصلا داستان های تخیلی و بازی های روز جهان از نظر این آقایان خرافات است . پس اگه می خواهید بازی بسازید یا تا نابودی رژیم صبر کنید یا از ایران بزنید بیرون .
    حالا اگر خدای ناکرده بازی ساختید اشکالی نداره ، اگه مردم نمی خواهند با زبان خوش قانون کپی رایت رو رعایت کنند
    از عامل زور استفاده کنید
    به عنوان مثال من یک برنامه روی کامپیوترم نصب کردم و اون رو کرک کردم ولی با اولین اتصال به اینترنت برنامه از کار افتاد من فهمیدم که این به خاطر وجود یک spam به همراه برنامه بوده که با اتصال به اینترنت سریال وارد شده را با دیتا بیس برنامه در سایت اصلی چک می کرد و در صورت درست نبودن برنامه را از کار می انداخت . البته این spam می توانست باعث تخریب تمامی اطلاعات هارد من و یا حتی زدن صدمات بزرگی به سیسم من شود .
    حالا ما هم همین کار رو در مورد محصولات داخلی می تونیم انجام بدهیم .
    البته این حرف من رو به یک برنامه کامل برای جلوگیری از کپی و کرک نرم افزار ها و بازی ها در نظر بگیرید . پس با نوشتن چنین برنامه هایی می تونیم قانونن کپی رایت رو به مردم تحمیل کنیم .
    نگید امکان نداره و چنین برنامه ای به وجود نمی آید که در جهان کامپیوتر هر چیزی ممکن است.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

اگه تو ايران كه قانون كپي رايت باشه كه بد بختيم فرض كن هر بازي 50000 تومان سالي يهدونه بازي هم نميتونيم بكنيم دي:

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به نظر من رعایت نکردن قانون کپی رایت در هر زمینه ای موجب عقب ماندگی و پیشرفت نکردن یک ملت میشود
    اگر یک شرکت مثلا پوشاک نتواند از طرح یک شرکت معروف استفاده کند مسلما خود آن شرکت مجبور به طراحی میشود و به مرور طرحهایش بهتر میشود
    یا اگر این قانون در ایران رعایت میشد شرکتهای بازیساز میتوانستند با شرکتهای معتبر همکاری کنند و این همکاری مسلما در کیفیت محصولات و در نتیجه فروش بالای آن شرکت تاثیر مثبت میگذارد

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

به قول شما اگه هم نصویب بشه :
    1 _ کی عمل میکنه ؟
    2 _ پولشو نداریم سی دی اصل بخریم .

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

به قول شما اگه هم نصویب بشه :
    1 _ کی عمل میکنه ؟
    2 _ پولشو نداریم سی دی اصل بخریم .
    كاملا تاييد ميشه من يكي كه عمرا برم براي يه بازي 50 تومن پول بدم اونم وقتي كه همونو ميتوني يا دو تومن بخري

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

مرگ بر کپی رایت !

اون موقع باید بدیم 1 میلیون تومن تا یه Gta IV بخریم !

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

كاملا تاييد ميشه من يكي كه عمرا برم براي يه بازي 50 تومن پول بدم اونم وقتي كه همونو ميتوني يا دو تومن بخري
    اگه هم گرون بشه جاهایی هست که قاچاقی میفروشن
    مثل همین جی تی ای 5 برای سونی 2

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

توجه داشته باشید اگر کپی رایت رعایت شود اون موقع شرکتهای معتبر در ایران دارای نمایندگی میشوند و در ضمن اکثر بازیهایی که قدیمی بشوند افت قیمت پیدا میکنند
    اگر ایران مثل کشورهای پیشرفته بود با توجه به ثروت مملکت سطح درامدها بسیار بالا بود و دیگر کسی به این قیمت ها توجهی نمیکرد آیا مثلا 30000 تومن (قیمت سایت های فروش معتبر البته برای pc) برای یک سال فیفا یا ساکر بازی کردن مبلغ زیادیست؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم مخالفم
    همین ویندوز ویستا قیمتش میره بالای 100 تومن
    بعد شما حساب کن با این وضعیت مملکت کی میتونه اینقدر پول بده؟؟؟؟

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اگه اجرا بشه کدومتون حاظرین 500 هزار تومن بدین برا برنامه آفیس شرکت ماکروسافت ؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •