یک چیزی رو هم حساب کنین که اینا الان کلی تاچ نسل اول رو دستشون باد کرده بنابراین قیمت منطقی یک کم میره بالا چون بالاخره اونها رو هم باید بفروشند؟؟ها؟؟قیمت 16 گیگ و 32 گیگ نسل دو بالای 400 تومن باید باشه..32 که بالای 500 تومن!!
یک چیزی رو هم حساب کنین که اینا الان کلی تاچ نسل اول رو دستشون باد کرده بنابراین قیمت منطقی یک کم میره بالا چون بالاخره اونها رو هم باید بفروشند؟؟ها؟؟قیمت 16 گیگ و 32 گیگ نسل دو بالای 400 تومن باید باشه..32 که بالای 500 تومن!!
درسته باد کرده اما نه خیلی زیاد ، تو پایتخت الان فقط یکی دو تا مغازه نصل اول رو دارن فقطم 32 گیگش رو دارن ولی در کل حرفیک چیزی رو هم حساب کنین که اینا الان کلی تاچ نسل اول رو دستشون باد کرده بنابراین قیمت منطقی یک کم میره بالا
شما درسته که تا یک ماه دیگه فک کنم باید به قیمت منطقی نزدیک بشیم، ایشالا ، من که واقعا خسته شدم اینقد صبر کردم
ولی این یه ماهم روش اگه آخر این ماه اپل هدیه کریسمس رو نکنه و مجبور نشیم تا دوباره صبر کنیم
دقیقا همینه ... الان وضع بازار یه طوریه که به دلایل مختلف (مدلهای سطح بالای ipod کلا گرونن - نسل اول و دوم تقریبا با هم مورد توجه کاربر معمولی قرار گرفتن در ایران - نسل دوم هنوز نوبرانه محسوب میشه - موجودی بازار خیلی محدوده و اینا قیمت ها رو به عشق خودشون میذارن و نه براساس رقابت) ، قیمت مناسب نیست .. یا باید هزینه بکنید ، یا باید صبر کنید که البته همونطور که دوست بالایی مون دارن صبر می کنن ، معلوم نیست باید تا کی صبر کنید ... احتمالا تا اوایل زمستون ...
* 32 گیگ رو من 500 تومن قیمت دارم ..
اگه تو خونه یک لپ تاپ متصل به اینترنت و مجهز به کارت وایرلس لن (یا همون وای-فای) دارین این ویدئو بهتون آموزش میده که چگونه با ایجاد یک Wireless Ad Hoc Network لپ تاپتون رو تبدیل به یک وای فای هات اسپات کنین و اینترنت کانکشنتونو با بقیه کامپیوترها و همچنین Handheld های دارای قابلیت وای-فای شیر کنید..(فقط در قسمت آخر اگه به جای کانکشن لن از کانکشن دیگه ای استفاده میکنید همون کانکشن رو شیر کنید...)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداستفاده از اینترنت وایرلس با تاچ یک مزیت هایی داره یکی اینکه میتونین از رادیو اینترنتی استفاده کنین (که خیلی جالب تر از رادیو های خودمونه مثلا رادیو AOL امکان گوش دادن به حدود 350 تا 500 ایستگاه رادیویی از سراسر آمریکا رو براتون فراهم میکنه...)و همچنین پادکست ها را مستقیم از روی اینترنت گوش کنید..به این علت که از نرم افزارهای خاصی برای مشاهده سایتی مثل یوتیوب استفاده شده دسترسی به این سایت ها از طریق تاچ بسیار راحت تره و همچنین با توجه به اینکه هندهلد ها به ورژن موبایل بعضی از سایت ها متصل میشوند دسترسی به سایت ها راحت تره (اصولا چون ف*ی*ل*ت*ر*ی*ن*گ به اونجاها نرسیدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
دوستان چطوری می شه آهنگ های یه آیپاد تاچ رو روی یه کامپیوتر دیگه ریخت. کامپیوتر دیگه itunes داره ها!!
چنین کاری امکان نداره..یعنی نمیشه فایل های روی آیپاد رو برگردوند روی کامپیوتر...به خاطر کپی رایت.یعنی قاعدتا تفکر سازنده این هست که شما از فایل ام پی تری که از آی تونز خریدی کپی روی هارد داری و اجازه نداری روی کامپیوتر ها یا دستگاه های دیگه فایل رو بریزی..بنابراین نمیشه![]()
میشه ، من برادرم آیپاد تاچ داره ، از روش آهنگ روی هار خودم ریختم ، یه برنامه می خواد ، اسمش TouchCopy هستدوستان چطوری می شه آهنگ های یه آیپاد تاچ رو روی یه کامپیوتر دیگه ریخت. کامپیوتر دیگه itunes داره ها!!
اینجا یه سری بزنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Saeed_TnT; 01-11-2008 at 16:40.
برنامه واسه این کار زیاده :
wimamp یه پلاگین جدید داره که این کار رو می کنه ... مثلا این لینک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا این برنامه خوبه : (نسخه free اش رو دانلود کن - باید نسخه اصلی اش هم پیدا بشه)
برنامه های معروفتر ، مدیا مانکی هست ... آی.دامپ ... اینا واسه ipod های قبل از تاچ خوب جواب میدادن (چون تاچ قابلیت disk more نداره - واسه همین نمی دونم جواب می دون روش یا نه)... و ephpod
با سلام
شما درباره موبایل های سری walkman و کیفیت صداشون خبری دارید
می خاستم ببینم ipod touch 2g بگیرم یا sony ericson w960
در مورد اینکه موبایل بگیریم یا Mp3 player اینجا بحث شده ؛ پست های من رو یه چک بکن :
(اصولا کیفیت Mp3 player از موبایل بالاتره - اما مصرف کننده ایرانی معمولا موبایل رو به Mp3 player ترجیح میده )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)