سلام.ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم.خواستم بپرسم کسی در مورد ارسال پیام صوتی 40 ثانیه ای با ایرانسل چیزی میدونه؟من دمه یه مغازه دیده بودم این اطلاعیه رو زده بود.ممنون میشم اگه بگید
سلام.ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم.خواستم بپرسم کسی در مورد ارسال پیام صوتی 40 ثانیه ای با ایرانسل چیزی میدونه؟من دمه یه مغازه دیده بودم این اطلاعیه رو زده بود.ممنون میشم اگه بگید
دوستان یه چند تا سوال داشتم:
اول اینکه این ویترین چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا انتقال شارژ برا من دیگه انجام نمی شه!؟؟
می گن با ارسال sms به فلان شماره برات فلان چیزو می فرستن!!
کسی آماره اینا رو داره!؟؟؟
من نمیدونم
اره
انقدر جواب ندادید تا خودم یه چیزی هایی فهمیدم!!!
دوستان هر جا اشتباه می کنم تصحیح کنن!
من فکر می کردم ویترین یه چیزی مثل طرح قرمز و این هاست!! ولی نیست !!
یه سرویسیه که ایرانسل به کاربراش میده !!
بدین صورت که شما با ارسال یه اس ام اس با متن ها ی مختلف به 8282 براتون یه چیزی با توجه به درخواستتون ارسال می شه!! این می تونه یه جک ، اس ام اس عاشقانه سرکاری و... ویا حتی بخشی از سخنان گهرباره حضرت علی!!!!!
اطلاعات بیشتر رو تو اخبار ایرانسل ببینید!!
دوستان کم کم باید با جشنواره تابستانی خداحافظی کد و خود رو برای جشناره پاییزی ایرانسل به نام انار آماده کرد.
دوستان کم کم باید با جشنواره تابستانی خداحافظی کرد و خود رو برای جشنواره پاییزی ایرانسل به نام انار آماده کرد.
چیزی در بارش می دونی؟؟؟
انارو می گم!؟ (تعرفه هاو...)
اين تاپيك خيلي بي روح شده.هيچ كس جواب هيچ كس رو نميده.الان من ميپرسم كسي از جشنواره ي پاييزي خبر داره يا نه؟ هيچ كس جواب نمييييييييييييييده!
جدي ميگي؟![]()
تا اونجایی که میدونم به احتمال زیاد ام ام اس توش هست.تعرفه ها تقریبا شبیه تابستون و یک طرح دیگه داره که بسته به میزان مکالمه تخفیف میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)