اوه ببخشید من فکر کردم خود فروشگاه خواسته این کارو بکنه. sorry
اوه ببخشید من فکر کردم خود فروشگاه خواسته این کارو بکنه. sorry
خوب میریم که داشته باشیم حسن ختام این تاپیک لعنتی رو :
SE gives Eldar C902 and C905 prototype that has a cam from Samsung to be tested, you're right.
But SE changed it. C902 finally using Sony cam module. Just look C902 final sample pic by many people around there (especially posted from plankgatan that has a new firmware).
The pics behaviour totally different from C902 prototype's sample pic.
And then C905... Do you remember C905 sample pics in a car park in Mizzle's USEB? Sharp but too many noise and washing-out color? Thats Samsung. .
Then 3 days later on 17 june announcement, the new prototype has 8.1 MP printed. And did you saw the new sample pics from this proto on mobileburn and mobile.cz?
Totally different pics! Good colors with low noise! That's not only because a different firmware. The cam module is different! Could be Sony camera module though.زنده باد سونی ! حالا علی ریسر بیا کنایه بزن ..شنیدم دوربین گوشی جدید نوکیا رو سامسونگ میزنه راسته ؟The C905 has a sony sensor and not samsung. As it has been designed by Sony. Intially they were going with samsung but when the sony sensor and optics were done they changed.
The old prototypes had 8 megapixels carved on the side and not 8.1. The new prototypes and the retail version will have 8.1 megapixels carved in on the sides .. As now sony would be designing the sensor and optics for all high-end cyber shot fones.![]()
اگه منظورت این بود که دوربین سی 905 رو سامسونگ نزده من فکر کنم شما باید این قسمت رو بولد میکردی
The C905 has a sony sensor and not samsung
خبر خوبیه . اینطوری رقابت بین 2 برند بالاتر میره .
میشه منبع هم بزاری حمید جان .
آقایون یکی اینو ترجمه کنه. همه که اهل لندن نیستن![]()
بفرما سامسونگ جان :
اینم حرف یه دست اندر کار سونی اریکسون :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثله اینکه در یه مقطعی پورتوتایپ سی 905 از سنسور سامسونگ استفاده کرده تا سنسور CCD !! که سونی واسه این گوشی ساخته آماده بشه--نکته 2 که معلومه --نکته 3 میگه تاریخ ریلیز رو آوردن جلو آخر آگوست (به خاطر حرکت سامسونگ)Alittle up-date with regards to C905
1.) The Sensor used is a Sony CCD Sensor and not Samsung ... !!!).
2.) Video recording is fixed at QVGA @ 30FPS and will not be VGA as hoped.
3.) Release date brought forward, it will now be end August
تو این لینک هم نوشته برای ستسور سامسونگ در نیمه دوم سال شرکت رقیب ستسور قدرتمند از نوع ccd رو گوشیهاش میزاره : اشاره به سی 905 کرده--و همچنین سایبرشات 10 مگایی اس ای که از سنسور ccd استفاده میکنه--این گوشی تستی ساخته شده و دارن روش کار میکنن شاید آخر امسال معرفی بشه---سونی ترکونده---داره از حیثیت سایبرشاتش دفاع میکنه ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
'Expect it to be integrated into new phones slated for release in the second half of this year, a move that’ll undoubtedly be followed soon after by similarly powerful CCDs from competitors.'
they mention CCD's and in line with what has been said - its later in the year, and we have news of a Sony Camera Module being used in the C905...
سونی هم داره میترکونه..................... ولی به شرطی که گوشی هاش بالاخره تولید بشن نه ، معرفی بشن و تولید برای ان سال بعد...............!!!
داستان این لنز این گوشی هم داره گره بیشتری میخوره............ ولی به نظرم ساخت هر شرکتی باشه دیگه فرقی نمیکنه........ الان دوتا برند به این فناوری رسیدن بدون شک بقیه هم میرسن............. (شاید به جز موتو که یه چند دهه ی عقبه..........).
و به نظرم دیگه نمیشه درباره این داستان حرف زد............ سامسونگی ها میگن کار ماست......... سونی میگه اول قرار بود باشه..... بعد پشیمون شدیم....... الان هم CCD روش سواره...........!!! خلاصه هر کی حرف خودش رو میزنه.
من متوجه نشدم . یعنی الان دوربین C905 در نسخه اصلی 8 مگاپیکسل Ccd هستش ؟ میدونین یعنی چی ؟ !!!
آخر ماه بعد ریلیز میشه دیگه. این که زیاد نیستسونی هم داره میترکونه..................... ولی به شرطی که گوشی هاش بالاخره تولید بشن نه ، معرفی بشن و تولید برای ان سال بعد...............!!!
یعنی کولاک. یعنی بهمن. یعنی خشم اژدهامیدونین یعنی چی ؟ !!!
Ccd که خیلی توپه. دیگه کی دوربین دیجیتال میخره
Only Se
من باورم نمیشه Ccd باشه تا وقتی که این گوشی ریلیز بشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)