ان شاالله که در کنار هم روزای خوبی رو سپری کنین و به پای هم پیر بشین
1- سرعت گوشی واقعا عالی هست (من خودم benchmark گرفتم و مقایسه کردم اگه خواستین بگین نتایج مقایسه با گوشی های دیگه رو بذارم ) فقط یکمی منوها سنگینه که به نظر من به مرور زمان با فیرمویرهای جدید خوب میشه چون e8 هم همین مشکلو داشت اما الان با فیرمویر جدید عالی شده ضمن اینکه میتونین با برنامه ی CPU SPEED سرعت CPU رو افزایش بدین تا این مشکل و کلا مشکل سرعت بر طرف بشه . SWAP رو هم اگه فعال کنین که دیگه حرفی نداره از لحاظ سرعت!!!
2- کیفیت عکس که توی همین تاپیک بارها مقایسه شده و واقعا بی نظیره . همونطور که ROZYSARA ی عزیز هم فرمودن RAW هم هست که توی دوربین های دیجیتال هم کمتر میبینیم (البته این فرمت عکس به درد همه نمیخوره چون یکمی تاریکه و باید حرفه ای باشین تا از این فرمت عکس خام استفاده کنین البته این یه OPTION اضافیه میتونین ازش استفاده نکنین!!) فیرمورهای مختلف هم کیفیت عکس متفاوت و گزینه های متفاوتی ارائه میدن (مثلا توی همه ی اونا exposure نیست یا توی بعضیا باید raw رو که فرمت tiff داره با یه اسکریپت اضافه کنین ) در مورد فیلمبرداری هم قبلا گفته شده خودش qcif هست اما بسته به علاقتون توی فیرمویرهای مختلف میشه qvga یا cif کرد که cif فعلا گزینه ی خوبی نیست.
3- از گوشی های دیگه ی موتو واقعا سره . من شخصا مشکلی با میزان صدا نداشتم ضمن اینکه با گزینه های تنظیم صدا هم میشه بازم بیشترش کرد . کیفیت صدا واقعا محشره .
4- از نظر من این عیب نیست ولی همون کیفیت پایین فیلمبرداری اولین عیبیه که به نظر میرسه . دیگه عیبی به ذهنم نمیرسه از خوبی هاش هم برنامه ها و بازی های عالی . مثلا در مورد صدا rockbox ریلیز شده که البته یه باگ اساسی داشت که به زودی رفع میشه. یا واسه پخش ویدئو zn5mplayer واقعا محشره و ویدئو های با bitrate بالا رو بدون لگ پخش میکنه. جدیدا چند تایی بازی هم اومده واسش با گرافیک بینظیر و البته حجم هایی بالای 60 و70 مگابایت
اگه سوال دیگه ای بود در خدمتم.![]()