تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 29 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 288

نام تاپيک: کلوپ ا Motorola ZN5 ا

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ان شاالله که در کنار هم روزای خوبی رو سپری کنین و به پای هم پیر بشین

1- سرعت گوشی واقعا عالی هست (من خودم benchmark گرفتم و مقایسه کردم اگه خواستین بگین نتایج مقایسه با گوشی های دیگه رو بذارم ) فقط یکمی منوها سنگینه که به نظر من به مرور زمان با فیرمویرهای جدید خوب میشه چون e8 هم همین مشکلو داشت اما الان با فیرمویر جدید عالی شده ضمن اینکه میتونین با برنامه ی CPU SPEED سرعت CPU رو افزایش بدین تا این مشکل و کلا مشکل سرعت بر طرف بشه . SWAP رو هم اگه فعال کنین که دیگه حرفی نداره از لحاظ سرعت!!!

2- کیفیت عکس که توی همین تاپیک بارها مقایسه شده و واقعا بی نظیره . همونطور که ROZYSARA ی عزیز هم فرمودن RAW هم هست که توی دوربین های دیجیتال هم کمتر میبینیم (البته این فرمت عکس به درد همه نمیخوره چون یکمی تاریکه و باید حرفه ای باشین تا از این فرمت عکس خام استفاده کنین البته این یه OPTION اضافیه میتونین ازش استفاده نکنین!!) فیرمورهای مختلف هم کیفیت عکس متفاوت و گزینه های متفاوتی ارائه میدن (مثلا توی همه ی اونا exposure نیست یا توی بعضیا باید raw رو که فرمت tiff داره با یه اسکریپت اضافه کنین ) در مورد فیلمبرداری هم قبلا گفته شده خودش qcif هست اما بسته به علاقتون توی فیرمویرهای مختلف میشه qvga یا cif کرد که cif فعلا گزینه ی خوبی نیست.

3- از گوشی های دیگه ی موتو واقعا سره . من شخصا مشکلی با میزان صدا نداشتم ضمن اینکه با گزینه های تنظیم صدا هم میشه بازم بیشترش کرد . کیفیت صدا واقعا محشره .

4- از نظر من این عیب نیست ولی همون کیفیت پایین فیلمبرداری اولین عیبیه که به نظر میرسه . دیگه عیبی به ذهنم نمیرسه از خوبی هاش هم برنامه ها و بازی های عالی . مثلا در مورد صدا rockbox ریلیز شده که البته یه باگ اساسی داشت که به زودی رفع میشه. یا واسه پخش ویدئو zn5mplayer واقعا محشره و ویدئو های با bitrate بالا رو بدون لگ پخش میکنه. جدیدا چند تایی بازی هم اومده واسش با گرافیک بینظیر و البته حجم هایی بالای 60 و70 مگابایت

اگه سوال دیگه ای بود در خدمتم.

2. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

یه عرضیم خدمت rozysara ی عزیز . از اونجایی که لینک دانلود rockbox alpha رو از سایت برداشتن اگه شما دانلودش کردین یه زحمت بکشین یه جایی آپ کنین و لینک بدین ممنون میشم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

مرسي از راهنمايي دوستان عزيز

اين frimwere ها رو از كجا ميشه گير اورد و نصبشون چجوريه ؟؟؟؟ راحته يا نه . خودمم ميتونم ؟

حافظه ram گوشي چنده ؟؟؟ چند مگا بايته ؟؟

جنس بدنه چطوره و مونتاژش ؟

دوربين عكاسيش رو بدون تعصب به موتورولا بگو چطوره ؟ n82 بهتره ؟؟

اون مقايسه ها هم كه گفتي با گوشي هلي ديگه كردي رو بزاري ببينيم ممنون ميشم

چقدر سوال ميكنم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

از سایت های مختلف چینی روسی انگلیسی میشه گرفت . شخصا همه ی فیرمویر ها رو دارم و هر کدوم رو خواستین بگین واستون
    آپلود کنم. باید با rsdlite فلش کنین. به آسونی آب خوردن و با چند تا کلیک میشه فلش کرد تازه میتونین فیرمویر سفارشی خودتون رو هم بسازید.
    ram گوشی 64 مگ و حافظه ی داخلی حدود 500 مگ ( البته نوع 128 مگ حافظه ی zn5 هم هست که توی ایران نیست) اما با swap میشه رم رو به هر اندازه ای که میخواین افزایش بدین .

جنس بدنه عالیه (بازم توی این تاپیک تست هایی که روی این گوشی انجام شده هست)
    دوربین عکاسیش!! توی همین تاپیک مقایسه شده من با n82 مقایسه کردم توی حالت طبیعی خیلی به هم نزدیکن (رنگهای zn5 خیلی کم طبیعی تره) اما توی حالت macro یا توی شب واقعا zn5 سره .

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

[
    ram گوشی 64 مگ و حافظه ی داخلی حدود 500 مگ ( البته نوع 128 مگ حافظه ی zn5 هم هست که توی ایران نیست) اما با swap میشه رم رو به هر اندازه ای که میخواین افزایش بدین .

اگه ممكنه در مورد اين اصطلاحات بيشتر توضيح بدين كه ما هم ياد بگيريم چين ؟؟
    swap
    rockbox
    mpkgbox

البته در مورد كيفيت عكس اين گوشي من خودم نمونه هاي زيادي از عكساش رو تو سايتهاي مختلف ديدم و حتي از ديدن بعضياشون واقعا " شوكه ميشدم كه يه گوشي بتونه همچين عكسايي بگيره اصلا " انگار با يه دوربين حرفه اي گرفته بودن تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مقايسه شو با samsung inov8 , se c902 ديدم كه zn5 از هر دو تا برتر بود .
    اما از يه نفر شنيدم كه داخل اتاق يا indor كيفيتش پايينه البته من فكر ميكنم تنظيماتشو بلد نبوده ؟ آيا ممكنه فلش زنون قوي باعث بشه نورها تو عكس انعكاس بزارن ؟!
    نظرت چيه ؟؟؟

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

[

اگه ممكنه در مورد اين اصطلاحات بيشتر توضيح بدين كه ما هم ياد بگيريم چين ؟؟
    swap
    rockbox
    mpkgbox

البته در مورد كيفيت عكس اين گوشي من خودم نمونه هاي زيادي از عكساش رو تو سايتهاي مختلف ديدم و حتي از ديدن بعضياشون واقعا " شوكه ميشدم كه يه گوشي بتونه همچين عكسايي بگيره اصلا " انگار با يه دوربين حرفه اي گرفته بودن تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مقايسه شو با samsung inov8 , se c902 ديدم كه zn5 از هر دو تا برتر بود .
    اما از يه نفر شنيدم كه داخل اتاق يا indor كيفيتش پايينه البته من فكر ميكنم تنظيماتشو بلد نبوده ؟ آيا ممكنه فلش زنون قوي باعث بشه نورها تو عكس انعكاس بزارن ؟!
    نظرت چيه ؟؟؟
    در مورد swap باید عرض کنم که در واقع نرمافزاری هستش برای ایجاد رم مجازی جهت پردازش نرمافزارها که باعث افزایش سرعت گوشی میشه
    اما راک باکس هم نرمافزاری پیشرفته برای اجرای فایلهای صوتی و تصویری هستش که مثل کامپیوتر قابلیت نصب پلاگین جهت شناخت فرمتهای تصویری بیشتر رو هم داره
    mpkgbox هم نرمافزاری هستش که روی بعضی از فریمورهای ادیت شده وجود داره جهت نصب برنامه های با پسوند mgx

در مورد عکسها هم باید عرض کنم که من با خیلی از 5 مگا پیکسلی ها مقایسه کردم اصلا حرفی برای گفتن نداشتن در مورد مقایسه هم که با 8910 سامسونگ تو یک فریمور خارجی شده بود zn5 پیروز میدان بود حتما خودتون میدونین که 8910 دوربینش 8 مگا هست
    در مورد عکسهای indoor من مشکلی ندارم بسیار عالی عکس میگیره ولی وقتی فاصله خیلی کم باشه مثل نیم متر روشنی فلاش کاملا مشخصه که اونم با خاموش کردن فلاش مشکلی نیست ولی عکسهاش تو شب واقعا معرکه هستش انگار تو روز عکس گرفتی
    فقط اگه این نرم افزارهای جدیدش زودتر بیاد دیگه حرف نداره
    در مورد فیلمبرداری cif نمیدونم چرا خیلی ها مشکل دارند برای من که خیلی خوب و بدون هنگ فیل میگیره چند دقیقه هم فیلم گفتم مشکلی نبود
    احتمالا در اینده شاهد رزولیشن 480*640 هم باشیم و پیشرفت های بیشتر باشیم خوبی گوشی های موتو هم در همینه همیشه در حال بهتر شده بر خلاف سایر گوشی ها
    فقط یه چیز این گوشی منو عذیت میکنه اونم اینه که نمیتونه فیمهای گرفته شده توسط گوشی های جدید نوکیا که bitrate بالاست رو باز کنه که اونم با نرمافزار mplayer قابل حله ولی من اینو یه ایراد بزرگ میدونم
    Last edited by rozysara; 31-08-2009 at 17:49.

8. این کاربر از rozysara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

rozysara جان شما rockbox alpha رو نداریش؟ من دانلود کرده بودم اما خوب نبود حذف کردم حالا هم لینک دانلودش نیست واسه یه نفر میخوام.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام جانی جان ببخشید دیر جواب میدم متوجه نشده بودم اینم لینک جدیدترین ورژن rockbox که مال 2 روز پیش هستش با حجم 18 مگ البته من خودم امتحان نکردم گویا زبانشم پرتقالی هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

راستی جانی جان اگه ممکنه هر چه زودتر مقایسه zn5 رو با بقیه گوشی ها بزار مشتاقم زودتر نتیجه رو ببینم

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ram فقط 64 مگ؟
    خوب همينه كه نميتونه فيلم رزولوشن بالا بگيره يا فيلم با رزولوشن بالا اجرا كنه
    Swap تو پي سي كه بايد دو برابر مقدار واقعي رم باشه
    ولي واقعا ميتونه كمبود رم واقعي رو جبران كنه؟ من كه فكر نميكنم
    اگه بتونه وي جي اي فيلم بگيره معلوم ميشه جوابش آره هست اما اگه نتونه جوابش همون نه هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •