تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 26 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 251

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی داماش گیلان

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با منتفی دانستن فروش امتیاز پگاه؛ مدیرعامل پگاه: با مساعدت استاندار به زودی مشكلات تیم مرتفع خواهد شد
    مدیرعامل باشگاه پگاه گیلان گفت: خوشبختانه در جلسه ای كه با مهندس قهرمانی داشتیم ضمن موافقت با پرداخت وام به مجموعه صنایع شیر مشكلات مالی تیم به زودی مرتفع خواهد شد.

مهندس اسماعیل شاد در گفتگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خزر اظهار داشت: در جلسه ای كه صبح امروز با استاندار گیلان داشتیم ایشان از بانكهای عامل خواستند تا با پرداخت وام سه میلیارد تومانی جهت حل مشكلات مالی كنونی پگاه موافقت گردد تا از این پس با آسودگی خاطر بیشتری در لیگ برتر به میدان برویم.

وی با منتفی دانستن فروش امتیاز پگاه گیلان در لیگ برتر تصریح كرد: این بحث از قبل نیز در حد شایعه بود، با مساعدت استاندار وام سه میلیارد تومانی در اختیار مجموعه صنایع شیر ایران قرار می گیرد تا با اتمام مشكلات مالی تیم، شایعات مربوط به فروش پگاه نیز به فراموشی سپرده شود.

شاد متذكر شد: متاسفانه در روزهای اخیر شیطنت هایی مبنی بر استعفاء بنده از مدیرعاملی باشگاه صورت گرفت در صورتی كه بنده به همراه اعضای هیات مدیره باشگاه پگاه تصمیم گرفته بودیم در صورتی كه نتوانیم برای مجموعه باشگاه مثمر ثمر باشیم از این مجموعه خداحافظی كنیم.

مدیرعامل پگاه گفت: در دو ماه اخیر تمامی اعضای هیات مدیره و مسئولان تیم پیگیر مشكلات مالی بودند تا با برطرف شدن هر چه سریعتر آن بازیكنان با آسودگی خاطر بیشتری به فكر ارائه فوتبال خود باشند.

شاد یادآور شد: متاسفانه مشكل صنعت شیر ایران عدم نقدینگی مناسب و سوددهی پایین این صنعت است كه توان سرمایه گذاری مناسب در زمینه فوتبال را از آن گرفته است، همین عامل موجب شده مسئولان صنایع شیر كشور تا امروز در حل این معضل توفیقی كسب نكنند.

مدیرعامل پگاه در پایان خاطرنشان كرد: با وجود بحث های اخیر خوشبختانه در بحث فنی مشكلی نداشتیم و بازیكنان پگاه با انگیزه بسیار بالای خود در صدد كسب سه امتیاز خانگی مقابل سایپا و حضور در جمع تیمهای بالای جدول هستند، اطمینان دارم با درایت كادر فنی و همت بازیكنان برتری مقابل سایپا دور از دسترس نیست.

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مدت هاست که من دارم تک و تنها اینجا از پگاه دفاع می کنم تا یه بار این تاپیک پایین نره ، هیچکی هم نیست به جز خودم که بیاد اینجا پست بده(یکی دو نفر به درد نمی خوره اونم هر یک هفته 1 نفر)...
    یه حرفی راجع به پگاه بزنه...
    اگه قراره فقط من از پگاه دفاع کنم همون بهتر که منم دیگه اینجا پست الکی ندم!
    من رسما کنار می کشم و دیگه هیچی در مورد بازی های پگاه نمی گم ، همون بهتر که این تاپیک بره پایین و پایین تر!
    خداحافظ بروبچ های ورزشی...
    با منتفی دانستن فروش امتیاز پگاه؛ مدیرعامل پگاه: با مساعدت استاندار به زودی مشكلات تیم مرتفع خواهد شد
    مدیرعامل باشگاه پگاه گیلان گفت: خوشبختانه در جلسه ای كه با مهندس قهرمانی داشتیم ضمن موافقت با پرداخت وام به مجموعه صنایع شیر مشكلات مالی تیم به زودی مرتفع خواهد شد.

مهندس اسماعیل شاد در گفتگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خزر اظهار داشت: در جلسه ای كه صبح امروز با استاندار گیلان داشتیم ایشان از بانكهای عامل خواستند تا با پرداخت وام سه میلیارد تومانی جهت حل مشكلات مالی كنونی پگاه موافقت گردد تا از این پس با آسودگی خاطر بیشتری در لیگ برتر به میدان برویم.

وی با منتفی دانستن فروش امتیاز پگاه گیلان در لیگ برتر تصریح كرد: این بحث از قبل نیز در حد شایعه بود، با مساعدت استاندار وام سه میلیارد تومانی در اختیار مجموعه صنایع شیر ایران قرار می گیرد تا با اتمام مشكلات مالی تیم، شایعات مربوط به فروش پگاه نیز به فراموشی سپرده شود.

شاد متذكر شد: متاسفانه در روزهای اخیر شیطنت هایی مبنی بر استعفاء بنده از مدیرعاملی باشگاه صورت گرفت در صورتی كه بنده به همراه اعضای هیات مدیره باشگاه پگاه تصمیم گرفته بودیم در صورتی كه نتوانیم برای مجموعه باشگاه مثمر ثمر باشیم از این مجموعه خداحافظی كنیم.

مدیرعامل پگاه گفت: در دو ماه اخیر تمامی اعضای هیات مدیره و مسئولان تیم پیگیر مشكلات مالی بودند تا با برطرف شدن هر چه سریعتر آن بازیكنان با آسودگی خاطر بیشتری به فكر ارائه فوتبال خود باشند.

شاد یادآور شد: متاسفانه مشكل صنعت شیر ایران عدم نقدینگی مناسب و سوددهی پایین این صنعت است كه توان سرمایه گذاری مناسب در زمینه فوتبال را از آن گرفته است، همین عامل موجب شده مسئولان صنایع شیر كشور تا امروز در حل این معضل توفیقی كسب نكنند.

مدیرعامل پگاه در پایان خاطرنشان كرد: با وجود بحث های اخیر خوشبختانه در بحث فنی مشكلی نداشتیم و بازیكنان پگاه با انگیزه بسیار بالای خود در صدد كسب سه امتیاز خانگی مقابل سایپا و حضور در جمع تیمهای بالای جدول هستند، اطمینان دارم با درایت كادر فنی و همت بازیكنان برتری مقابل سایپا دور از دسترس نیست.
    ممنون بردیا ، ولی با یه گل بهار نمی شه...
    من منظورم از این حرفا این بود ، اینایی که فقط ادعای دوست داشتن یه تیم رو دارن خواهشا اونو هم مطرح نکن!
    وقتی به خودشون زحمت دادن یه پست رو هم نمی دن همون بهتر که تاپیک تیمشون هم بره پایین...
    راستی تبریک می گم بت...
    تیمتون خوب جلوی پیام خراسان دراومد!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مقسی مقسی
    خواهش میکنم
    ما قهرمانیم.
    بازی بعدی هم که با شما داریم
    دکتر میخواد دفاعی ببنده خفن

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من فقط می تونم بگم خاک دو عالم بر سر پگاه که نتونست بازی 2 - 0 برده ی خودشو از مقاوت حفظ کنه و نتیجه رو 2 - 2 کرد!
    تازه چی؟!اونم بازی توو رشت...
    همین و بس...
    ببینیم با پرسپولیس چه خاکی به سرش می ریزه!
    Last edited by Mojtaba-MCI; 19-09-2008 at 10:27.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجتبی از ما که میبازید.
    علی کریمی و دی کارمو هم هستن
    یه بلایی میخوایم سرتون بیاریم.
    البته من از دکتر میترسم
    بدجوری همیشه استقلال پرسپولیسو میچزونه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مسوول روابط عمومی باشگاه پگاه گیلان گفت: "آدریانو آلوز" مهاجم تیم فوتبال پگاه گیلان در دیدار برابر تیم پیروزی تهران محروم است.
    "علی احمدی سراوانی" روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:
    این مهاجم به دلیل سه اخطاره بودن، نمی‌تواند تیمش را برابر تیم فوتبال پیروزی تهران همراهی كند.

وی گفت: همچنین تیم فوتبال پگاه گیلان در دیدار برابر تیم پیروزی تهران سه مصدوم نیز دارد.
    وی اضافه كرد: "حامد حاجتی"، "علیرضا نظیف‌كار" و "علی عشوری‌زاد" نیز به دلیل مصدومیت نمی‌توانند تیم فوتبال پگاه گیلان را برابر تیم فوتبال پیروزی تهران همراهی كنند.
    وی گفت: تیمهای فوتبال پگاه گیلان و پیروزی تهران در هفته هشتم از رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاههای كشور مقابل هم قرار می‌گیرند.
    وی افزود: این مسابقه، پنجشنبه‌شب هفته جاری چهارم مهرماه در ورزشگاه یكصد هزار نفری آزادی تهران برگزار می‌شود.
    وی اضافه‌كرد: تیم فوتبال پگاه گیلان از شش دیدار گذشته خود، یك پیروزی چهار تساوی و یك شكست كسب كرده و با كسب هفت امتیاز در مكان نهم جدول رده‌بندی رقابتهای فوتبال لیگ برتر قرار دارد.‬

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدیرعامل باشگاه پگاه گیلان : پگاه و راه‌آهن در حد لیگ برتر نبودند ، گل دوم راه‌آهن خارج از زمان بازی بود
    مدیرعامل باشگاه پگاه گیلان پس از تساوی مقابل راه‌آهن گفت: در مجموع بازیكنان پگاه خواسته‌های كادرفنی و مدیریتی باشگاه را برآورده نكردند و با سهل‌انگاری خود موجب دریافت دو گل از سوی راه‌آهن شدند.
    اسماعیل شاد پس از تساوی 2 بر 2 مقابل راه‌آهن در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه‌ی خزر، اظهار كرد: در مجموع بازی مقابل راه‌آهن و دیدار با پیام مشهد را جزو ضعیف‌ترین بازی‌های پگاه در این فصل می‌دانم. پگاه و راه‌آهن در این بازی به هیچ عنوان در حد لیگ برتر ظاهر نشدند و نمی‌دانم این بازی ضعیف به دلیل شرایط آب و هوایی بود یا شرایط فعلی حاكم بر دو تیم.
    وی افزود: بازیكنان پگاه پس از به ثمر رساندن دو گل تصور كردند بازی تمام شده است. همواره برد دو بر صفر نتیجه‌ی خطرناكی در فوتبال است كه عملا بازیكنانمان با این تساوی خانگی یك باخت خفیف را متحمل شدند.
    شاد تصریح كرد: گل دوم راه‌آهن در وقت ششم اضافه به ثمر رسید كه با توجه به اعلام پنج دقیقه وقت تلف شده از سوی داور غیر منطقی به نظر می‌رسید. ولی در مجموع به جز این مورد شاهد داوری خوب و قابل قبولی از سوی تورج حق‌وردی بودیم.
    مدیرعامل پگاه گفت: امیدوارم علی رغم كسب سه تساوی پیاپی خانگی بتوانیم هفته‌ی آینده مقابل پرسپولیس بهتر ظاهر شویم. ما سابقه‌ی كسب امتیاز و موفقیت در استادیوم آزادی را داشته‌ایم و تكرار آن مقابل پرسپولیس با توجه به آمادگی مجموعه‌ی باشگاه و بازیكنان دور از دسترس نیست.
    وی در پایان درخصوص مشكلات مالی این تیم خاطرنشان كرد: مشكلات مالی پگاه به زودی حل خواهد شد. اكنون نمی‌توانم زمان دقیقی در این خصوص اعلام كنم. به هر ترتیب بحث مالی تنها یكی از فاكتورهای مسابقه است و نمی‌توان عنوان كرد اگر پول به بازیكنان داده نشود، آنها حاضر به بازی مقابل حریفان نیستند.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مدت هاست که من دارم تک و تنها اینجا از پگاه دفاع می کنم تا یه بار این تاپیک پایین نره ، هیچکی هم نیست به جز خودم که بیاد اینجا پست بده(یکی دو نفر به درد نمی خوره اونم هر یک هفته 1 نفر)...
    یه حرفی راجع به پگاه بزنه...
    اگه قراره فقط من از پگاه دفاع کنم همون بهتر که منم دیگه اینجا پست الکی ندم!
    من رسما کنار می کشم و دیگه هیچی در مورد بازی های پگاه نمی گم ، همون بهتر که این تاپیک بره پایین و پایین تر!
    خداحافظ بروبچ های ورزشی...

با سلام

گذاشتن خبر يه نظر شخصيه و هيچ منتي بر سر ديگران نبايد گذاشت

خوب خبر ها رو كه تو ميزاري . بحثي هم كه پيش نمياري كه كسي نظر بده

من هر موقع وقت كنم بيام انجمن ميام اينجا

ولي اگه به تاپيك پرسپوليس بري و چك كني تا قبل از قهرماني تيم رو اكثر اخبار رو توي 2 ماه من ميزاشتم در صورتيكه بچه ها برا اينكه قطع اميد كرده بودن نميومدن و هر كي ميومد يه تيكه بارمون ميكرد اونم درشت

حالا كه تيم قهرمان شده دوباره همه اومدن تو تاپيك و خبر و نظر و ...

در كل اينارو گفتم كه بدوني خبر ميزاري منتظر دوستان بيمعرفتي نباش كه ميان فروم ولي سري به اخبار تيمشون نميزنن

اين كاملا عادي ميشه برات كه روزهاي قبل بازي يا بعد بازي يكي بياد و يه چي بگه و بره

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مجتبی از ما که میبازید.
    علی کریمی و دی کارمو هم هستن
    یه بلایی میخوایم سرتون بیاریم.
    البته من از دکتر میترسم
    بدجوری همیشه استقلال پرسپولیسو میچزونه
    من خودمم فک می کنم پگاه ببازه به خصوص که بازی توو تهرانه ، همه ی اینا به اضافه ی علی کریمی...
    اوج بدبختیه پگاه کجاست؟!
    4 نفرو نداره...
    آلوز ، حاجتی ، عشوری و نظیف کار...
    ولی به قول تو از این دکتر همه چی بر میاد!
    با سلام

گذاشتن خبر يه نظر شخصيه و هيچ منتي بر سر ديگران نبايد گذاشت

خوب خبر ها رو كه تو ميزاري . بحثي هم كه پيش نمياري كه كسي نظر بده

من هر موقع وقت كنم بيام انجمن ميام اينجا

ولي اگه به تاپيك پرسپوليس بري و چك كني تا قبل از قهرماني تيم رو اكثر اخبار رو توي 2 ماه من ميزاشتم در صورتيكه بچه ها برا اينكه قطع اميد كرده بودن نميومدن و هر كي ميومد يه تيكه بارمون ميكرد اونم درشت

حالا كه تيم قهرمان شده دوباره همه اومدن تو تاپيك و خبر و نظر و ...

در كل اينارو گفتم كه بدوني خبر ميزاري منتظر دوستان بيمعرفتي نباش كه ميان فروم ولي سري به اخبار تيمشون نميزنن

اين كاملا عادي ميشه برات كه روزهاي قبل بازي يا بعد بازي يكي بياد و يه چي بگه و بره
    دوست عزیز همشهری و هم اسم خودم من اصلا منظورم به شما نبود(اصلا)!
    قبل از اینکه شما بیای یه چند نفری بودن که میومدن و راجع به بازیای پگاه نظر می دادن ولی از اونا هم خبری نیست(به جز بردیا! ، خداوکیلی از همون اول اینجا بوده و خبر گذاشته!من اگه بخوام اینجا پستی هم بدم فقط به خاطر بردیاست چون فقط خودش بحث راه میندازه و خبر میزاره!حقیقتا ایول به بردیا)...
    وگرنه شما که از اولش نبودی ، بودی؟!
    از دست من دلگیر نشی!!!
    Last edited by Mojtaba-MCI; 24-09-2008 at 22:16.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مجتبی اگرمنظورت swat هست اون بن شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •