مقایسه ی بازی در Xbox 360 و Play Station 3
محتوای مخفی: تصاویر سایز بزرگ
مقایسه ی بازی در Xbox 360 و Play Station 3
محتوای مخفی: تصاویر سایز بزرگ
مثل اين كه همانطور كه قبل از عرضه ي بازي اعلام شده تفاوت فاحشي بين دو نسخه ي xbox و PS3 وجود نداره
دوستان اونایی که میگن بازی حالت سریال داره 100% هنوز به چپتر 3 به بعد نرسیدن!
الان من چپتر 10 هستم که هر Boss ایش استراتژیه خاصی می خواد و حدود 30 دقیقه طول میکشه!
در ضمن بازی هایه J.R.P.G یا بهتر بگم سریه FF اصلشون به همین Cut Scene هایه فوق العاده است با داستانی زیبا و زبانی آسان ! ( نه مثله Mass Effect 2 که دهنمو سرویس کرد)
عاشق سبك" نقش آفريني" هستم ولي متنفر از سبك "نقش آفريني ژاپني"....... .در نتيجه دست و دلم به خريد بازي نميره.
آخ آخ آخ خیلی کاره بدی میکنی مراد جان
واسه چی متنفری؟ اتفاقا من که بدجور دوست دارم... مخصوصا Boss Fight هاش چون خیلی طولانیه ( البته تویه این نسخه یکم آسون تر شده )
میگم شایان جان mass effect 2 که خداییش خیلی راحت بود.
انصافا این بازی از اون بازیای قشنگه
Last edited by sinak3; 15-03-2010 at 19:32.
از نوبتي بودنشون بدم مياد....ولي حالا شايد در مورد اين يه ارفاقي قايل شدم چون خيلي ها دارن ازش تعريف مي كنن...... .
اینو بازی کنی عاشق jrpg میشی بعدش حتما اگه خوشت اومد lost odyssey شاهکار ساگاگوچی هم برو مراد جان اون هم یه شاهکاره
این آسونتر شدن تقریبا از نسخه Crisis Core:FF VIII کنسول PSP شروع شد برای جلب نظر بازیکنان غربی بیشتر به اکشن نزدیک کردن بازی رو
هنوز بازسازی های FF های اولیه و دراگون کوئست و سری FF Tactics که بیشتر برای کنسول های دستی میاد سختی خاص خودش رو داره
اونقدر به اکشن این سری های جدید نزدیک شدن که اصلا یادت میره نوبتیهاز نوبتي بودنشون بدم مياد....ولي حالا شايد در مورد اين يه ارفاقي قايل شدم چون خيلي ها دارن ازش تعريف مي كنن...... .
Last edited by Big-Boss; 15-03-2010 at 19:36.
آرش يعني تو هم تاييدش مي كني؟؟؟؟ديگه واجب شد بخرم....![]()
100% عزیزم
بازی های jrpg یه حد عالی همیشه از هنر و هیجان و تکنیک رو با هم ادغام شده دارن
برای موسیقی اکثرا از ارکسترهای بزرگ اسفاده میکنن یعنی به قدری به بازی اهمیت میدن که روی همچین پروژه هایی بزرگی سنگ تمام میزارن
داستان هم که بی نظیر انگار داری یه رمان حماسی احساسی حتی تراژدیک میخونی
فقط یه توصیه تو بازی کردنش میکنم به همه دوستان به عنوان یکی که به jrpg علاقه داره :
مثل بازیهای دیگه بازیش نکنید که بزنید و برید جلو و سریع تر تموم کنید. هر چی بیشتر ببینید بیشتر به عمقشون پی میبرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)