ظاهراً بچه های اين تاپيک،زياد با کری خوندن حال نميکنن،اما خوشم مياد،خيلی اميدوارانه به قضيه نگاه ميکنيد.
ظاهراً بچه های اين تاپيک،زياد با کری خوندن حال نميکنن،اما خوشم مياد،خيلی اميدوارانه به قضيه نگاه ميکنيد.
بازم با ترکیه حال کردیم!!!
من که جدا خیلی حال کردم دیگه بقیه رونمی دونم
دمشون گرم!!!!!! واقعا گرم!!!!! آخه آدم چی بگه؟ غیرت؟ نه واقعا کمه! چیزی فراتر از غیرته!!
به امید فینال اینشالا!
کی میتونه کتمان کنه که کرواسی بیشتر شایسته برد بود؟ البته خوب همیشه اونی که بهتره نمیبره. کسی ناراحت نشه ولی چیزی که ترکیه ارائه میده بیشتر روحیه هست تا فوتبال. البته جا داره به رفتار خیلی حرفه ای فاتح تریم و واکنش آماتوری و احمقانه مربی کرواسی بعد از گل ترکیه هم اشاره کنیم. مربی که نشون داد هر چند قابلیت های فنی زیادی داره ولی هنوز خیلی جوون و خامه. در کل فکر میکنم کرواسی حیف شد. گرچه حضور ترکیه تنور رقابتها رو داغ میکنه. البته اگه بتونن مقابل آلمان هم همینجوری بدوند!![]()
درست میگی.اصلن بعد از اینکه گل رو خوردن یه جوری ماتم گرفت که انگار همه چیز تموم شده و این حسش به بازیکن ها هم انتقال پیدا کرد.
در هر صورت از باختن کرواسی ناراحت شدم.![]()
یاشا شامپیون ترکیا
این بازی رو قبول دارم شانس آورد اونم خیلی ، اما در بازی با چک حقش بود برد . . .
در ضمن شما اون دفعه "خشن" نگفته بودی "وحشی " گفته بودی . . .
در مقابل چک هم گفتید آخرین بازی ، در مقابل کرواسی هم گفتید آخرین بازی ، در مقابل آلمان هم دارید می گویید آخرین بازیه . . . آلمان روز خوب و روز بعد داره مثلا" در مقابل پرتغال روز خوب آلمان بود . . . به امید آنکه در مقابل ترکیه از روزهای بدش باشه
همون سال که رفیتم پلی آف، 98 درصد کل تیم از توپ جمع کن تا مدیرعامل غیر بومی بود !!! دو سه ماه پیش یکی از بازی های تیم ملی در 6 یا 7 سال پیش رو نشون می داد ، نصف تیم از بازیکنان بومی تراکتور بود اما الان ؟؟؟ بازیکنان غیر بومی درجه ی دو را می آورند و می گویند اینم تیم شما ولی صعود نمی کنه . . .چطور نمیذارن دوست عزیز!؟دوره قبل هم در پلی آف و در یک فدمی لیگ حذف شدید....
قبول دارم که تحمیل یک بازی حذفی به قهرمان دسته یک اشتباه و اجحاف در حق این تیمهاست!اما این قانون غیر منطقی برای همست و همین امسال دو قهرمان دسته یک قربانی این قانون احمقانه شدن..
نکنه از فولاد و استیل آذین! هم میترسیدن؟؟؟؟!
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآی نفس کش
TURKLER HER ZAMAN SHAMPIONLAR
اگه به شانسه که خود کروواسی تو دقیقه ی 119 گل رو زد شانسی بود...در حالی که در طول بازی گلی نزده بود؟؟؟!!!
این بازی رو به نظر من خوب بازی نکرد.به هر حال اگه به شانسی بردن باشه تو پنالتی هاست.چون همون طور که می دونید پنالتی 50 50 هست.
به نظر من اصلا به شانس ربطی نداره.بردن سه بازی در وقت اضافه!نخیر ترکیه خوش شانس نیست...خود شانسه!!
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآی نفس کش
TURKLER HER ZAMAN SHAMPIONLAR
دقیقا...
Last edited by T O O M A J; 21-06-2008 at 10:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)