تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 23 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 221

نام تاپيک: چقدر با برد ترکیه حال کردید؟

داره خودمونی میشه hossein500300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اکراين

پيش فرض

ظاهراً بچه های اين تاپيک،زياد با کری خوندن حال نميکنن،اما خوشم مياد،خيلی اميدوارانه به قضيه نگاه ميکنيد.

پروفشنال thomas-anders's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ترکیه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

بازم با ترکیه حال کردیم!!!

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که جدا خیلی حال کردم دیگه بقیه رونمی دونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezanew's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

دمشون گرم!!!!!! واقعا گرم!!!!! آخه آدم چی بگه؟ غیرت؟ نه واقعا کمه! چیزی فراتر از غیرته!!

به امید فینال اینشالا!

اگه نباشه جاش خالی می مونه desertwolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Border

پيش فرض

کی میتونه کتمان کنه که کرواسی بیشتر شایسته برد بود؟ البته خوب همیشه اونی که بهتره نمیبره. کسی ناراحت نشه ولی چیزی که ترکیه ارائه میده بیشتر روحیه هست تا فوتبال. البته جا داره به رفتار خیلی حرفه ای فاتح تریم و واکنش آماتوری و احمقانه مربی کرواسی بعد از گل ترکیه هم اشاره کنیم. مربی که نشون داد هر چند قابلیت های فنی زیادی داره ولی هنوز خیلی جوون و خامه. در کل فکر میکنم کرواسی حیف شد. گرچه حضور ترکیه تنور رقابتها رو داغ میکنه. البته اگه بتونن مقابل آلمان هم همینجوری بدوند!

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    دیوونه خونه

پيش فرض

کی میتونه کتمان کنه که کرواسی بیشتر شایسته برد بود؟ البته خوب همیشه اونی که بهتره نمیبره. کسی ناراحت نشه ولی چیزی که ترکیه ارائه میده بیشتر روحیه هست تا فوتبال. البته جا داره به رفتار خیلی حرفه ای فاتح تریم و واکنش آماتوری و احمقانه مربی کرواسی بعد از گل ترکیه هم اشاره کنیم. مربی که نشون داد هر چند قابلیت های فنی زیادی داره ولی هنوز خیلی جوون و خامه. در کل فکر میکنم کرواسی حیف شد. گرچه حضور ترکیه تنور رقابتها رو داغ میکنه. البته اگه بتونن مقابل آلمان هم همینجوری بدوند!
    درست میگی.اصلن بعد از اینکه گل رو خوردن یه جوری ماتم گرفت که انگار همه چیز تموم شده و این حسش به بازیکن ها هم انتقال پیدا کرد.
    در هر صورت از باختن کرواسی ناراحت شدم.

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

یاشا شامپیون ترکیا

خدایا چرا یه ذره از این شانسا نصیب تیم ملی ما نمیکنی؟
    تیمی که 120 دقیقه گل نزده بود میاد درست تو دقیقه 122 بازی در شرایطی که داور 1 دقیقه اضافه گرفته بود
    گل میزنه داور هم گل رو قبول میکنه. خب مسلما روحیه کرواسی بدبخت که 120 دقیقه اروپایی بازی کرد تضعیف میشه
    و به همین راحتی پنالتی ها رو هدر میدن. چقدر کارت زرد گرفتن ترکا؟ چند تا بازیکن شون محروم شدن؟
    بعد وقتی من میام میگم خشن بازی میکنن دوستان ناراحت میشن. حالا اون همه کارت زرد در شرایطی بود که 0 - 0 بود.
    در هر صورت تبریک میگم به عزیزان طرفدار ترکیه و اطمینان اینکه مرحله بعد جلوی المان حذفین.
    این بازی رو قبول دارم شانس آورد اونم خیلی ، اما در بازی با چک حقش بود برد . . .
    در ضمن شما اون دفعه "خشن" نگفته بودی "وحشی " گفته بودی . . .
    در مقابل چک هم گفتید آخرین بازی ، در مقابل کرواسی هم گفتید آخرین بازی ، در مقابل آلمان هم دارید می گویید آخرین بازیه . . . آلمان روز خوب و روز بعد داره مثلا" در مقابل پرتغال روز خوب آلمان بود . . . به امید آنکه در مقابل ترکیه از روزهای بدش باشه

چطور نمیذارن دوست عزیز!؟دوره قبل هم در پلی آف و در یک فدمی لیگ حذف شدید....
    قبول دارم که تحمیل یک بازی حذفی به قهرمان دسته یک اشتباه و اجحاف در حق این تیمهاست!اما این قانون غیر منطقی برای همست و همین امسال دو قهرمان دسته یک قربانی این قانون احمقانه شدن..
    نکنه از فولاد و استیل آذین! هم میترسیدن؟؟؟؟!
    همون سال که رفیتم پلی آف، 98 درصد کل تیم از توپ جمع کن تا مدیرعامل غیر بومی بود !!! دو سه ماه پیش یکی از بازی های تیم ملی در 6 یا 7 سال پیش رو نشون می داد ، نصف تیم از بازیکنان بومی تراکتور بود اما الان ؟؟؟ بازیکنان غیر بومی درجه ی دو را می آورند و می گویند اینم تیم شما ولی صعود نمی کنه . . .

مدیر انجمن طراحی صفحات وب tabriz-info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآی نفس کش

TURKLER HER ZAMAN SHAMPIONLAR

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خدایا چرا یه ذره از این شانسا نصیب تیم ملی ما نمیکنی؟
    تیمی که 120 دقیقه گل نزده بود میاد درست تو دقیقه 122 بازی در شرایطی که داور 1 دقیقه اضافه گرفته بود
    گل میزنه داور هم گل رو قبول میکنه. خب مسلما روحیه کرواسی بدبخت که 120 دقیقه اروپایی بازی کرد ت.
    اگه به شانسه که خود کروواسی تو دقیقه ی 119 گل رو زد شانسی بود...در حالی که در طول بازی گلی نزده بود؟؟؟!!!
    این بازی رو به نظر من خوب بازی نکرد.به هر حال اگه به شانسی بردن باشه تو پنالتی هاست.چون همون طور که می دونید پنالتی 50 50 هست.
    بردن سه بازی در وقت اضافه!نخیر ترکیه خوش شانس نیست...خود شانسه!!
    به نظر من اصلا به شانس ربطی نداره.
    آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآی نفس کش

TURKLER HER ZAMAN SHAMPIONLAR

دقیقا...
    Last edited by T O O M A J; 21-06-2008 at 10:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •