منم همون رو خوندم که نوشتم و الان دیدم پستت رو و این رو درست کردم یا پیچوندم...........
منم همون رو خوندم که نوشتم و الان دیدم پستت رو و این رو درست کردم یا پیچوندم...........
Last edited by s-a-l-i-m; 12-07-2008 at 23:12.
در مورد این ورژن جدید آیفون چند تا اظهار نظر خوندم که من رو یاد اون موقع که تازه میخواست وارد بازار بشه انداخت جالب بود...
1.اينطور به نظر مي رسد كه جاني گلدول در شهر اكلند نيوزيلند اولين خريدار تلفن جديد بوده است و براي خريدن اين دستگاه مقابل يك فروشگاه شركت ارائه دهنده خدمات تلفن موبايل وودافون بيش از 60 ساعت انتظار كشيده است,او پس از خريد آي فون خود گفت: "مي خواهم آن را شارژ كنم، كمي از قابليتهاي مختلف آن استفاده كنم و بعد، يك خواب حسابي و راحت!"
2.علاقه براي حضور در صف به اندازه اي بود كه به عنوان مثال ديويد سوئن، كه يك دانشجو است، جاي خود در صف را از يك متقاضي ديگر از طريق eBay به مبلغ 50 پوند خريد.
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.نظر شما درباره ی این خبر چیه؟
آیفون 3g آن طور که پیشبینی میشد تفاوت چندانی با نسل قبلی خود ندارد اما به نظر میرسد اپل این بار تنها بازار نسل سوم خدمات تلفن همراه را نشانه گرفته است چراکه از لحاظ ساختاری و و قابلیتها گوشی جدید آیفون با مدل قبلیاش تفاوت چندانی نداشته باشد.
از لحاظ ظاهری اندازه این گوشی همچنان با مدل قبلی برابر است اما از لحاظ وزن این بار استیو جابز با یک رژیم مناسب وزن آیفون 3g را به 133 گرم رسانده. وزن گوشی قبلی آیفون 135 گرم بود.
از لحاظ رنگبندی مدل جدید آیفون در دو ترکیب رنگی سفید و مشکی عرضه شده است. رنگ مشکی برای گوشیهای 8 و 16 گیگابایتی و رنگ سفید تنها برای گوشیهای 16 گیگابایتی آیفون 3g عرضه میشود.
این گوشی قابلیت کارایی در شبکه Hsdpa و در فرکانسهای850/1900 /2100 را داراست. با این حال برخی از کمبودهای آیفون قبلی همچنان در آیفون فعلی پابرجا است. به عنوان مثال در مدل اول آیفون بسیاری از کاربران از عدم استفاده از فناوری بلوتوث برای انتقال فایل و دیتا بین سایر کاربران شکایت داشتند. فناوری بلوتوث آیفون نسخه شماره 2 این فناوری است اما تنها قابل استفاده برای هندزفری را داراست. این مشکل همچنان در گوشی 3g آیفون هم وجود دارد.
دوربین آیفون همچنان 2 مگاپیکسلی است و براساس قابلیتهای در نظر گرفته شده از سوی اپل این دوربین همچنان توان فیلم برداری را نداشته و صرفا برای عکاسی است. این درحالی است که برخی از برنامهنویسان برای مدل قبلی آیفون برنامههایی نوشته بودند که با استفاده از کاربران میتوانستند با آیفون هم فیلمبرداری کنند. پیشبینی میشد که اپل در عرضه مدل جدید این مشکلات کاربران را رفع کند اما آنچه مسلم است همچنان استفاده از قابلیتها برای کاربران آیفون وجود ندارد. با این حال بهرغم آنکه از سوی بسیاری از کاربران یکی از معایب آیفون توان باتری آن عنوان شده بود این بار اپل سعی کرده است تا میزان بهره وری باتریهای این گوشی را افزایش دهد. در مدل جدید باتری گوشی در حالت آماده به کار بالای 300 ساعت و در حالت مکالمه تا بالای 10 ساعت استفاده مفید را برای کاربران فراهم میآورد. اما در مدل گذشته این گوشی در حالت آماده بکار 250 ساعت و مکالمه نیز تا 8 ساعت پشتیبانی میشد.
به نظر میرسد از لحاظ نرم افزاری نیز مشکلاتی پیش روی آیفون باشد. در حالی که هکرها برای شکستن قفل نسخه گذشته این گوشی دو ماه زمان صرف کرده بودند اما این بار تنها یک روز پس از عرضه این گوشی قفل نرم افزاری آن شکسته شده است.
هماکنون قیمت گوشیهای آیفون با ظرفیت 16 گیگابایت در ایران بالغبر 700 هزار تومان است اما به گفته برخی از منابع بازاری این گوشیها تنها در برخی از شهرهای ایران قابل استفاده است. هنوز از عرضه نسل سوم گوشیهای آیفون در بازار ایران خبری منتشر نشده است اما آنچه مسلم است آن است که حضور مدل جدید این گوشی با توجه به آنکه از لحاظ قابلیتهای مورد توجه کاربران ایرانی با مدل قبلی آن تفاوتی نداشته بازاری راکد را پیش روی فروشندگان آن خبر میدهد.
منبع: دنیای اقتصاد
Last edited by Mr.Mimi; 13-07-2008 at 10:59. دليل: تصحیح
بچه ها کسی خبری از 3g نداره؟
تو ایران اومده؟
قیمت ها چند شده؟
هیچ کس جواب نمیده.
تا حالا بیشتر از 10 نفر قیمتشو پرسیدن ولی کسی خبر نداره. لابد تو ایران نیس.
تا اونجايي كه من شنيدم هنوز كسي نياورده تو ايران و خوب شايدم باشه و من اطلاع نداشته باشم
تا نياد هم قيمتش معلوم نميشه .
سلام
قراره یکی برام یه iphone 3G بفرسته ولی شنیدم باید از قفل در بیاد. بنظرتون اینجا باهاش مشکل پیدا میکنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
الان جیلبریک و اکتیو می تونی بکنی ولی آنلاک هنوز باید صبر کنی
امروز از نمایندگی اپل در بنگلور برای ایفون 3g سوال کردم!گفت 2 ماه دیگه تو هند هست و قیمت مدل سیم فری اون 28 هزار روپیه هست!28000*22.4=؟؟؟؟تومان
آقایون خانوما
مشتاقان تری جی
مژده
آیفون تری جی 16 گیگ با رنگ زیبای سفید در مجتمع پایتخت رویت شد
طبقه دوم
الماس پایتخت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)