میانگین استفاده عادی - 50 درصد روشنایی = 3.5 تا 4.5 ساعت
میانگین استفاده عادی - 50 درصد روشنایی = 3.5 تا 4.5 ساعت
ممنون رجیستر خانمیانگین استفاده عادی - 50 درصد روشنایی = 3.5 تا 4.5 ساعت
چرا ماله بنده به زور 2 ساعت نگه میداره؟من تنظیمات پاور رو روی بالانس میزارم
با سلام
این دوستمون به موضوعات بسیار مهمی اشاره کردند قسمتهایی از صحبتهای ایشون رو که مهم هستند رو رنگی کردم دوباره دقت کنید.
در تایید صحبت این دوستمون میخواستم چند مطلب رو بگم.اول از اینکه همونطور که این دوستمون هم گفته تا جاییکه ممکنه باطری لپ تاپ رو نباید ازش جدا کرد .ببینید شما که میرید توی بازار بعضی از فروشنده ها و یا حتی تعمیر کارها از روی نادونی به شما میگن که موقعی که از باطری استفاده نمیکنید اون رو در بیارید در حالی که صحیح نیست همچین چیزی رو ابدا توی دفترچه لپ تاپ ننوشته و حتی طراحی باطری مثلا لپ تاپ های دل بگونه ای است که یه پایه اون روی بدنه ی باطری طراحی شده و اگه باطری رو در بیارید انگار لپ تاپ یه پایه نداره ! ثانیا با در آوردن باطری لپ تاپ کلی آشغال ممکنه از همون ناحیه باز باطری به داخل لپ تابتون بره . اگر از باطری لپ تاپ خیلی کم استفاده میکنید میتونید اون رو در بیارید فقط حواستون باشه حداکثر هر دو هفته یکبار شارژش رو تا 15 در صد خالی کنید و دوباره کامل شارژش کنید وسپس از لپ تاپ جدا کنید
در حفظ و نگهداری باطری لپ تاپتون کوشا باشید چون یه باطری 6 سلولی Dell اگه اصل باشه 150 تومن پولشه که میتونید از پایتخت قیمتشو بگیرید.
Last edited by ghahremanimehdi; 05-09-2008 at 02:50.
این مال لپتاپهاییه که گرمای زیادی از زیرشون ایجاد میشه چون همین گرمای زیاده که گفتن در مدت طولانی باعث کم شدن باروری میشهنوت بوک خود را روی موقع کار روی پایتان قرار ندهید (( گرچه نام لپ تاپ این مورد را در ذهن تداعی می کند ) اما علاوه بر خبرهایی مبنی بر آتش گرفتن نوت بوک روی پا، گویا!احتمال عقیم شدن در آقایان را نیز افزایش می دهد
مضاف بر گرمایی که تولید میکنه اون همه قطعاتی که روی بوردش هست کلی امواج مغناطیسی تولید میکنه که مطمئننا مضر هستش . منظورم این بیشتر بود.
شاید مشکل داشته باشه ... یا نور صفحه رو زیاد می کنید که تاثیر زیادی داره ... یا برنامه آنتی ویروسی چیزی که هارد دائما کار مکینهممنون رجیستر خان
چرا ماله بنده به زور 2 ساعت نگه میداره؟من تنظیمات پاور رو روی بالانس میزارم
بله ... تایید مبشه و روی باروری و مفاصل اثر سوء دارهمضاف بر گرمایی که تولید میکنه اون همه قطعاتی که روی بوردش هست کلی امواج مغناطیسی تولید میکنه که مطمئننا مضر هستش . منظورم این بیشتر بود.
پس بهترين راه اينه كه بعد از خالي شدن شارژ دستگاه رو خاموش كنم. درسته؟
ببین عزیز
اولن که چیزی به اسم امواج مغناطیسی نداریم شاید منظورت امواج الکترومغناطیس باشه
دومن توجه کن لطفن:توی همون تحقیقی که اعلام شد گذاشتن طولانی مدت لپتاپ روی پا در مردان میتونه باروری رو کاهش بده علتش رو دانشمندها گرمای لپتاپ اعلام کردن.حالا اینجا نمیخوام بحث بیولوژیک بکشم وسط تا کاملا مطلب دستتون بیاد.ولی یک جستجو زحمتی نداره برای خود شما هر چند لینکش دم دست بود:
نمیشه که کشکی از خودمون بگیم امواج مغناطیسیش هم اینطوره و اونطوره!! اینها اول همه باید از حالت حدس و گمان به حالت آزمایش دربیاد تا نتیجه معلوم بشه.تازه موبایل که با فرکانس 5 GHz و شدت 1W در کنار بافت بسیار حساس مغز تشعشع داره اکثر تحقیقات اعلام کردن ضرری نداشته حالا شما چه دلیل علمی و با استناد به کدوم منبع معتبر چنین فرضیه ای رو دارین از خودتون مطرح میکنین؟؟ اگه چیزی هست لینکش رو بدین وگرنه برای منم کاری نداره که فرضیه های مشابه طرح کنم.........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نمیگم بی ضرره
میگم اگه مطلبی میگین با مدرک علمی باشه نه عقاید و حدسیات و توجهیات و احتمالات و پیشگوییها و پیش بینی های شخصی!
حالا اهمیتش در چیه؟
اهمیتش در اینه که با این عرض من کسی که فرضن از لپتاپی با پردازنده ی 5 واتی Atom یا سری ULV داره استفاده میکنه با خیال راحت لپتاپ رو روی پاش میذاره چون میدونه فقط گرما هست که آسیب رسونه و فقط کسی که از لپتاپ با Performance بالا داره استفاده میکنه باید احتیاط کنه.ولی با حرف غیر مستدل شما همون شخص اول هم میترسه لپتاپش رو حتی دو دقیقه روی پاش بذاره!!
Last edited by avecina.ir; 06-09-2008 at 13:55.
حق با شماست . حالا چرا میزنی ؟
![]()
Last edited by ghahremanimehdi; 07-09-2008 at 05:07.
سلام
من یه dv1050 دارم ولی با تغییر power plan از رویه high performance یا balanc نور lcd تغییر نمیکنه و همون روشنایی رو داره در خالی که رویه برندهایه دیگه دیده بودم با تغییر پاور پلن نور هم تغییر میکنه به نطرتون این عادیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)