ایول به بروبچ هلند ..... اگه موتو اون پنالتی رو گل می کرد من یکی چه حالی می کردم فرانسه و ایتالیا حذف می شدند ..... خیلی الکی جام جهانی رو بردند
ایول به بروبچ هلند ..... اگه موتو اون پنالتی رو گل می کرد من یکی چه حالی می کردم فرانسه و ایتالیا حذف می شدند ..... خیلی الکی جام جهانی رو بردند
سلام
پسر این هلند داره چی کار میکنه قاطی کرده؟؟؟
به قهرمان جهان 3 تا و نائب قهرمان 4 تا الحق که ایول داره!!!
بی چاره تیمهایی که مقابل هلند بازی خواهند کرد!! البته به غیر از پرتغال
پرتغال هم اگه بیاد تو فینال به ما بخوره مثل اینا ...
برای هلند فرقی نمی کنه ... فقط پیروزی !
اینست ارتش لاله های نارنجی به ژنرالی فان باستن خروسهای آبی رو هم بردیم تا ثابت کنیم لاجوردی پوشان هم الکی نبریدم هورا
از وقتي يادم مياد فوتبال چي بود فقط سه تيم رو دوست داشتمya30n از بچگی طرفدارش بودی یا الان که دوتا برد ازش دیدی طرفدارش شدی؟
راستشو بگو.
1.پرسپوليس
2.منچستر يونايتد
3.هلند
و ديگر هيچ...
يا حق (:
ياسين
من به شدت از منچستر متنفرم
جدا؟!!!
ولي نكته جالب ميدونين كجاست؟
امسال پرسپوليس قهرمان شد
منچستر قهرمان شد
انشاالله تيم سوم كه هلند هم باشه قهرمان ميشه...
و يه نكته جال ديگه
وان در سار با منچستر دو بار قهرمان شد بار سوم هم انشاالله با تيم هلند هست...
راستي بچه ها
وان در سار ميره؟!!!!!!!!!
گفته خداحافظي ميكنم بعد از اتمام بازي هاي يورو 2008
يا حق (:
نه دیگه هلند یکی دوتا بازی دیگه دخلش میاد.
پرتغال رو عشق است.
اقای جولین مگه خودت تایپیک نداری ؟
از ما بکش بیرون حاجی . امروز جلو سوئیس عیار تیمتون مشخص میشه .
فرانسه و ايتاليا همين الانشم حذف شدن.
شك نكن
با توجه به اينكه صدرنشيني هلند تضمين شده و غير قابل تهديد هستش و بازي ها هم فشرده بنابراين هلند با تركيب ذخيره ها جلوي روماني يه بازي نمايشي برگزار ميكنه تا با باختش روماني 5 امتيازي بشه و ايتاليا و فرانسه هر بلايي سر هم بيارن به روماني نرسن(بنابراين اصلا به پيروزي مقابل فرانسه دلخوش نباشيد). با اينكار هم به بازيكناش استراحت داده و هم اينكه هر دو غول ايتاليا و فرانسه رو حذف كرده كه يه وقت احيانا تو نيمه نهايي دوباره بهشون نخوره.
كار كاملا منطقي و عقلاني هم هست. هر كس ديگه هم بود همينكارو ميكرد . بنابراين بايد منتظر نيمه نهايي هلند و اسپانيا باشيم. از اون طرف جدول هم كه به نظرم پرتقال و كرواسي ميان نيمه نهايي.
پس بدرود ايتاليا و فرانسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)