حداقلش اینه که تو تورنمتی مانند امروز قهرمان شدن و در حضور تمام قدرتهای و مدعی های وقت
اما قهرمانی ایتالیا و مثلا اون اسپانیا چی؟کلا 4 تا تیم با هم بازی کردن اسمش اینه یه قهرمانی دارن
گذشته نشاندهنده ی شخصیت هستش
چیزی که تیم شما نداره!!!
حداقلش اینه که تو تورنمتی مانند امروز قهرمان شدن و در حضور تمام قدرتهای و مدعی های وقت
اما قهرمانی ایتالیا و مثلا اون اسپانیا چی؟کلا 4 تا تیم با هم بازی کردن اسمش اینه یه قهرمانی دارن
گذشته نشاندهنده ی شخصیت هستش
چیزی که تیم شما نداره!!!
شما همچنان به اين افتخار كن كه تونستيد تيم هايي رو ببريد كه بازيكناش فرق پاي چپ و راستشون رو نميدونن البته همون بهتر به گذشته فكر كني چون آينده ي روشني من در انتظار تيم ملي آلمان نمي بينم بهتون تبريك ميگم تونستيد تا اين مرحله بالا بيايد اين يه معجزه هستش
80 درصد هلند و اسپانیا فینالیست هستند
ولی اسپانیا قهرمان میشه![]()
این جمله های بی معنی رو بگذارید دم کوزه........
حداقلش برای صعود دست به دامن تیم دیگه ایی نمیشیم و خوار نمیکنیم خودمون رو
من میدونم فان باستن دوست صمیمی منه.قول داده حواسش باشه ما حذف نشیم.به خدا من گناه دارم تو ایتالیا پدرم رو در میارن.ااااااااررررررررر
فان باستن:به خاطر اینکه رفیقم از شدت گریه کردن زیاد کور نشه قول میدم ببریم تا اونها بعد بردن ایم 10 نفره جشن صعود بگیرن![]()
اقا این نظرسنجی کار کی بوده؟ نگاه کن توروخدا نوشته فرانچه- پورتوغِل
ايشا ا... قهرمان ميشه
اين زبان نوشتاري جديديه كه بهش ميگن افغانيشاقا این نظرسنجی کار کی بوده؟ نگاه کن توروخدا نوشته فرانچه- پورتوغِل
اسپانیا هلند که اصلا تو فینال بهم نمیخورن
همین که تو اون زمان بازیکنا این فرقو نمیدونستن ولی بازیکنای ما فرق پای راست و چپ میدونستن خودش کلی هستش...در ضمن نشون دهنده ی قدرت تیم تو زمان خودشه!!!
اگه نمیدونی بدون که تاریخ یه تیم هستش که بهش هویت میده و شکل دهنده ی شخصیت تیم هست...
داداش شما که همینش هم نداری آخریش مال زمان رایش سومه...که با سکه رفتین فینال!!!![]()
Last edited by jingool; 21-06-2008 at 01:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)