دوستان نظری در مورد این بنچ مارک ها ندارن ؟!
---کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---
---
---
![]()
دوستان نظری در مورد این بنچ مارک ها ندارن ؟!
---کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---
---
---
![]()
یکم مشکوک میزنه این بنچ مارکه..........از نظر من
از یکم بیشتره فک کنم...
ولی کیلوئی هم میخواستن بنچ مارک بزنن...تاچ پرو از دیاموند قوی تر بود : دی
رو چه حسابی این عکس ها آپ شده روی سایت....الله داند : دی
من با تفکرات زیاد بلاخره به جمع پرو داران پیوستم................
واقعا انتخاب سختی بود ولی بهترین انتخاب بود.....
جمع تفکراتتونو اینجا بذارید ، همه بهره ببرند![]()
از نظر کیفیت و بلندی صدا هیچ کدوم از PPC ها به Toshiba G900 Portege نمیرسه...
ولی متاسفانه دیس کانتینیو شده خیلی وقته و تو بازار کشف نمیشه...
Volume (cc) :140
همه رو میذاره تو جیبش... : دی
و از امکاناتی که روی هیچ PPC ندیدم، FP Sensor بود...
ولی بعد ازToshiba اچ تی سی بهترین کیفیت صدا رو داره از نظر من...چون X1
* Volume: 92 cc هست... ( البته ممکنه دقیق نباشه ولی توی سایت ها یه سرچی بزنین اکثرا برتری صدای اچ تی سی مشخصه )
: دی
من اولش که فکر می کردم می گفتم که به کیبورد احتیاج ندارم برای همین رفتم تو نخ hd ولی بزرگی hd هم خیلی تو دل برو نبود..........
همان روز داشتم اس ام اس بازی می کردم که دیدم واقعا کیبورد به کارم میاد و رفتم تو فکر x1 و pro که بعد از گذشت چند روز و خواندن ریویو های مختلف و برنامه هایی که واسه سنسور شتاب وجود داره و ضعف x1 فقط به pro ,hd فکر می کردم..
من چون کارم با کامپیوترم زیاده یعنی هر جا که می خوام برم کاپیوترم بهم چسبیده چون فیلم زیاد می بینم و خیلی از کارهایه دیگه مثل موزیک و .....
تصمیم گرفتم که pro رو بگیرم به چند دلیل:
1=کیبورد احتیاج داشتم
2=به سنسور شتاب اجتیاج داشتم{ضعف x1 هم همین هست}
3=خروجی تی وی که برام خیلی مهم بود{که هیچ کدام از گوشی هایی که تو فکرم بودن نداشتن جز پرو}
4= و کارهایه دیگر که تقریبا همه داشتند و زیاد به چشم نمیامد....
از نظر موزیک هم x1 اول هست بعدش hd و بعدش iphone که این مقایسه رو چندیدن سایت نوشتن انجام دادند....
مبارک باشه
سرعت , کیفیت , کیبورد , صدا , تصویر ,چطوره؟.. برادرم toch flo چطوره؟؟
از کجا خریدیش؟..چند خریدی؟..با کدوم گارانتی؟
ببخشید زیاد شد...ولی منم تا 3-4 روز دیگه میام تهران می خوام بخرم..![]()
سرعت و صدا و تصویر و ..........هیچ چیزی نمیشه گفت جز اینکه فوق العاده است.......
تاچ فروش من رو کشته...........دی
از تهران با گارانتی یاس که 1 سی دی برنامه دادهاند که توصیه می کنم نصب نشه چون همه اونها ریجیستر می خوان که ندارند و باید بعد 2 ساعت پاک شن........
قیمتش فکر کنم 790 چون فاکتور رو ندیدم.........دی
رفتی تهران حتما رم 8 بگیر با سرعت 6 کگا بایت یا class 6 چون کمتر بگیری کم میاری واسه اینکه برنامه ها زیادند و اگه 16 بگیری چون سرعتش کمه مشکل داره......
کبل تی وی اون رو هم بگیر 20 تومان هست ولی واقعا می ارزه مثلا میری مسافرت و ........به کارت میاد برای اهنگ و فیلم......
مدل کابل تی وی تاچ پرو ac t110 هست و یک خروجی داره که به گوشی وصل میشه و سر دیگه اش هم که سه فیش هست به تلویزیون و یک ورودی داره که می توان هم زمان اون رو شارژ هم کرد
خروجی تی وی سرعت خوبی داره و به راحتی با تلویزیون ارتباط رو برقرار می کنه .
وقتی با کابل به تلویزین وصل می شوید دست رسی به منوی تاچ فلو رو ندارید و همان طور که قبلا گفتم تصویر خوبی رو از خودش به نمایش میزاره و بدون مشکل هم هست.
مثلا در موزیک هم صدای خوب هم تصویر پلیر بدون مشکل پخش میشد.
حتی در دوربین و عکس و وب هم بدون مشکل عمل می کنه ولی تنها مشکلی که داره این است که
وقتی یک فیلم رو پخش می کنید صفحه ی تلویزون نویز دار فیلم رو پخش میکنه یعنی اینکه یک خط سبز{مال من اینطوری بود} بالا و پایین می کنه ولی این موضوع مربوط به تمام کلیپ ها نیست مثلا من چند تا فیلم زدم که avi,ts,mp4 بودن که این مشکل رو داشتن اما فیلمی که در خود گوشی هست {همان که دختر بچه ها هستند} بدون مشکل پخش میشد.
فعلا همین بود اگه سوالی داشتین در خدمتیم..............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)