کیفیت فیلم برداری w150
با ابعاد 640*480و با سرعت 30 و 16 فريم بر ثانيه و با ابعاد با ابعاد 320*240 و با سرعت 8.3 فريم بر ثانيه
برای k850
QVGA@30fps
کیفیت فیلم برداری w150
با ابعاد 640*480و با سرعت 30 و 16 فريم بر ثانيه و با ابعاد با ابعاد 320*240 و با سرعت 8.3 فريم بر ثانيه
برای k850
QVGA@30fps
علاوه بر این از نظر کیفیت فیلمبرداری هم فرق میکن
ببخشید اگه سوالام زیاده میخواستم بدونم 16 فریم با 30 فریم یا ... چه فرقی داره اصلا این فریم چیه کم باشه خوبه یا زیاد و ...![]()
من متوجه نشدم کیفیت فیلم کدوم بهتر شد k850 یا dsc-w150
فرق میکنن یعنی چیبالاخره کدوم فیلم برداریش بهتره با تشکر
شما قصدتون از این مقایسه ها چیه؟
میخواین بدونین دوربین گوشیتون چقدر قدرت داره یا اینکه میخواین در کنار گوشیتون یه دوربین هم داشته باشین؟
بذارین اینجوری مطلب رو کامل کنم.من الان دو تا گوشی دارم که هر دو بدون دوربین هستن.کلا دوربین روی گوشی یه چیز تبلیغاتی و مشتری جذب کن هست.کیفیتش خیلی پایینه حتی در فیلمبرداری.
جناب سناتور من k850 رو دارم میخوام بدونم که ارزش داره 200 هزار تومن بدم یه دوربین بگیرم یا کیفیت عکس و فیلم همین گوشی خوبه با تشکر
کاربردتون رو هم بگین لطفا.چه انتظاراتی از یه دوربین دارین؟چه استفاده هاییاز دوربین مد نظرتونه؟
یه نفر نیست یه جواب قانع کننده به ما بده
Last edited by KAKAJOKER; 17-04-2009 at 22:31.
تعداد فریم بیشتر باعث ایجاد کیفیت بهتر در فیلمبرداری از صحنه های متحرک می شود فرض کنید فیلمی از یک ماشین می گیرید که در حال حرکت است با گوشی خودتان اگر یک ثانیه فیلم بگیرید 16 عکس از ماشین پشت سر هم بصورت فیلم ذخیره می شود این باعث می شود فاصله هایی که ماشین در حرکت بوده شطرنجی شود و تصویر محو و مات به نظر آید شاید حرکت اهسته ارسال توپ را در پخش فوتبال دیده اید در آن دوربینها بالای 100 فریم در ثانیه فیلمبرداری می شود به همین علت در تمام صحنه آهسته توپ با وضوح قابل رویت است حتی سرعت بعضی از دوربینهای ورزشی تا 3000 فریم در ثانیه می رسد که در خط پایان مسابقات استفاده می شود پس برای نتیجه بهتر در فیلمبرداری یکی کیفیت فیلمبرداری یعنی اندازه هر فریم و دیگری تعداد فریمها کیفیت فیلمبرداری را نشان می دهد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)