تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 299 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

داره خودمونی میشه V1PER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IMH

پيش فرض

سلام. یه چیز بگم نخندین ! من از سال 95 فقط فیفا بازی می کنم ولی نمی دونم Next Gen یعنی چی اگه میشه به منم کامل توضیح بدین.ممنون.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نکست جن به بازی های نسل بعد گفته می شه
    که دارای هوش مصنوعی بالا هستن
    و میشه گفت که بازی خودش دارای تصمیم گیری قوی هست و هم چنین شما شاهد چیزهایی هستی که توی دنیای واقعی هم وجود داره
    مثلا همین که توی همین فیفا در شرایطی که هوا بارانی باشه اثر مستقیم روی بازی شما و همچنین بازیکنان داره
    دیگه فکر کنم متوجه بشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

باشه دوست عزیز اصلا خجالت نداره بنده باورت بشه الانم نمیدونم چیه ولی خوب یه چیزای حالیمه:
    منم از فیفا98 شروع کردم اولین بازی که کردم فیفا ورلد کاپ 98 بود وای یعنی باورتون نمیشه حاضرم 10000 تومن بدم ولی اون بازی رو بگیرم خییییلی ملس بود بازیش میرفتی تو قدیما با پلی و مارادونا و جامهای قدیمی و بعدش اون موزیک خیییلی خییییلی زیباش :(وووله وووله وله ......)کسی خواهشن اگه موزیکش رو داره بذاره بنده عاشق موزیکش بودم و اون ارم خییلی زیباش فک کنم یه جورایی شبیه خوروس بود کلا من فیفا ورلد کاپ 98 رو خییلی دوست دارم کاش کسی میتونست واسم بگه چطوری میتونم گیرش بیارم:
    خوب برم سر اصل مطلب:
    کلا Next-gen مخفف نسل بعد هستش و شرکتها بعد چند سال بازیهای خودرا با کیفیت به مراتب بهتر ارائه میکنند که کلا از موتور و قدرت گرافیکی و کلا همه جنبه ها فرق داشته باشه با سالهای قبل به این تهول میگن نسل جدید از بازی و این سری از بازیها مثل فیفا 08(مال دو کنسول ایکس باکس 360 و ps3)نسل بعد هست و بقیه بازیهای که بعد این بازی هست نسل بعد نیستن توجه بفرمایید نسل بعد نیستن بلکه همون نسل فیفا08 هستن و بعد چند سال دوباره یه تهول دیگه میشه و بازیها میرن به نسل جدید دیگه و این نسل میشه نسل کهنه.......
    کلا تا حالا سه بار این جهش نسل ها صورت گرفته که این اخریش بدجوری حال میده و بازیها دارای ویژگیهای بینظیری شدن از جمله:
    1:هوش مصنوعی بالای بازی و حریف
    2:گرافیک عالی
    3:جزئیات بسیار زیاد
    و خیییلی از امکانات دیگه
    ولی ولی ولی متاسفانه بازی فیفا واس کامپیوتر بازها نسل بعد نیست و گروهی که مال پی اس 2 رو میسازن کار نسخه کامپیوتر رو هم پیش میبرن ولی گروه ایکس باکس 360 و پی اس3 کلا جداس(میگم چقدر حسودیشون میشه این گروه کامپیوتر ها)
    امیدوارم مطلب رو رسونده باشم اگه کمی و کاستی داره معذرت

2:

داره خودمونی میشه V1PER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IMH

پيش فرض

نکست جن به بازی های نسل بعد گفته می شه
    که دارای هوش مصنوعی بالا هستن
    و میشه گفت که بازی خودش دارای تصمیم گیری قوی هست و هم چنین شما شاهد چیزهایی هستی که توی دنیای واقعی هم وجود داره
    مثلا همین که توی همین فیفا در شرایطی که هوا بارانی باشه اثر مستقیم روی بازی شما و همچنین بازیکنان داره
    دیگه فکر کنم متوجه بشی
    باشه دوست عزیز اصلا خجالت نداره بنده باورت بشه الانم نمیدونم چیه ولی خوب یه چیزای حالیمه:
    منم از فیفا98 شروع کردم اولین بازی که کردم فیفا ورلد کاپ 98 بود وای یعنی باورتون نمیشه حاضرم 10000 تومن بدم ولی اون بازی رو بگیرم خییییلی ملس بود بازیش میرفتی تو قدیما با پلی و مارادونا و جامهای قدیمی و بعدش اون موزیک خیییلی خییییلی زیباش :(وووله وووله وله ......)کسی خواهشن اگه موزیکش رو داره بذاره بنده عاشق موزیکش بودم و اون ارم خییلی زیباش فک کنم یه جورایی شبیه خوروس بود کلا من فیفا ورلد کاپ 98 رو خییلی دوست دارم کاش کسی میتونست واسم بگه چطوری میتونم گیرش بیارم:
    خوب برم سر اصل مطلب:
    کلا Next-gen مخفف نسل بعد هستش و شرکتها بعد چند سال بازیهای خودرا با کیفیت به مراتب بهتر ارائه میکنند که کلا از موتور و قدرت گرافیکی و کلا همه جنبه ها فرق داشته باشه با سالهای قبل به این تهول میگن نسل جدید از بازی و این سری از بازیها مثل فیفا 08(مال دو کنسول ایکس باکس 360 و ps3)نسل بعد هست و بقیه بازیهای که بعد این بازی هست نسل بعد نیستن توجه بفرمایید نسل بعد نیستن بلکه همون نسل فیفا08 هستن و بعد چند سال دوباره یه تهول دیگه میشه و بازیها میرن به نسل جدید دیگه و این نسل میشه نسل کهنه.......
    کلا تا حالا سه بار این جهش نسل ها صورت گرفته که این اخریش بدجوری حال میده و بازیها دارای ویژگیهای بینظیری شدن از جمله:
    1:هوش مصنوعی بالای بازی و حریف
    2:گرافیک عالی
    3:جزئیات بسیار زیاد
    و خیییلی از امکانات دیگه
    ولی ولی ولی متاسفانه بازی فیفا واس کامپیوتر بازها نسل بعد نیست و گروهی که مال پی اس 2 رو میسازن کار نسخه کامپیوتر رو هم پیش میبرن ولی گروه ایکس باکس 360 و پی اس3 کلا جداس(میگم چقدر حسودیشون میشه این گروه کامپیوتر ها)
    امیدوارم مطلب رو رسونده باشم اگه کمی و کاستی داره معذرت

2:
    سلام ممنون از توضیحاتتون .فقط یه سوال کوچولو دارم اگه میشه اینم بگین که بازی دقیقا کی دست ماها میرسه . می دونم شاید قبلا تو این تاپیک هم پرسیده باشن و اصلا این تاپیک جاش نباشه .در هر حال یه پارتی بازی کنیدو جواب منو بدید

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

سلام ممنون از توضیحاتتون .فقط یه سوال کوچولو دارم اگه میشه اینم بگین که بازی دقیقا کی دست ماها میرسه . می دونم شاید قبلا تو این تاپیک هم پرسیده باشن و اصلا این تاپیک جاش نباشه .در هر حال یه پارتی بازی کنیدو جواب منو بدید
    اواسط شهریور نسخه ی demo و 10 -11 مهر هم نسخه ی کامل در ایران یافت می شه اطمینان داشته باش ایران جزوه 5 کشور اول جهانه که بازی زود توش پر میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

شما شک نکنید که ایران اولین کشوری هست که بازی در اون منتشر میشه ...
    و اینکه بازی اگه که دیلی نخوره باید ا اواخر سپتامبر منتشر بشه و کلا حتمآ در سپتامبر منتشر میشه....

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

ببخشید که این سوال رو توی این تاپیک پرسیدم آخه هر چی سیرچ کردم تاپیک فیفا 08 رو پیدا نکردم.
    میگم چرا توی این 08 تیم هلند اینجوریه ؟
    هیچ کدوم از بازیکن ها آشنا نیستن.
    اینا رو از کجا گیر اوردن که ساختن ؟

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

ببخشید که این سوال رو توی این تاپیک پرسیدم آخه هر چی سیرچ کردم تاپیک فیفا 08 رو پیدا نکردم.
    میگم چرا توی این 08 تیم هلند اینجوریه ؟
    هیچ کدوم از بازیکن ها آشنا نیستن.
    اینا رو از کجا گیر اوردن که ساختن ؟
    EA برای گرفتن لیسانس تیم هلند به خاطر مسائل مالی با فدراسیون هلند به توافق نرسیده!
    ------
    در فهرست انجمن موجوده! همچنین با سرچ میتونید تاپیک های موجود رو پیدا کنید!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

Ea برای گرفتن لیسانس تیم هلند به خاطر مسائل مالی با فدراسیون هلند به توافق نرسیده!
    میشه توضیح بیشتری بدی ؟ قضیه ی این لیسانس چیه ؟ چرا به توافق نرسیده ؟ پس چه جوریه که کنامی به توافق رسیده ؟

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

امیدوارم هر چی زودتر بگذره و بیادش :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •