gold_dragon جان ممنون از معرفي اين ويروس. ( مخصوصا اين كه داخل اين فايل يك فايل متني بدرد بخور هم بود )
من خودم ويروس اولي رو دانلود كردم ولي جرات اجراش رو ندارم.
نمي دونم جريان چيه كه با كاسپراسكاي چك كردم نگفت كه ويروس هست.
gold_dragon جان ممنون از معرفي اين ويروس. ( مخصوصا اين كه داخل اين فايل يك فايل متني بدرد بخور هم بود )
من خودم ويروس اولي رو دانلود كردم ولي جرات اجراش رو ندارم.
نمي دونم جريان چيه كه با كاسپراسكاي چك كردم نگفت كه ويروس هست.
rootnt جان اگه ويروس اولي رو كه gold_dragon معرفي كرده دانلود كني داخلش يك فايل متني هست كه در موردش توضيح داده حتي طرز كار ويروس رو هم گفته.یعنی واقعا سیتم رو نابود می کنه؟
لطفا یکی امتحان کنه ببینیم چه کار می کنه؟
توضیحی چیزی نداره؟
آخه شرکت کاسپر اسکای دومی رو هنوز کشف نکرده !
من هم میرم رو سیستم دوستم اجرا میکنم ببینم چی میشه . اگه خبری از من دیگه نشد ، بدونید ویروسه کار کرده و دوستم منو کشته !
سلام دوستان
از استقبالتون متشكرم.
راستش من اولي رو امتحان كردم و نورتون اونو قرنطينه كرد.
ولي دومي رو خودم هم جرات نميكنم اجراش كنم .به همين دليل نميدونم كار ميكنه يا نه؟
ميخوام ويروس دوم رو كامل تر كنم.(البته اگه بشه اسمشو گذاشت ويروس).
Last edited by *Batman*; 07-01-2006 at 08:45.
EhsanHF جان پس سيستم خودت براي چيه( براي همينجو كار ها خريدي ديگه
)
من اولي رو با اين آنتي ويروس چك كردم ولي نشناخت.آخه شرکت کاسپر اسکای دومی رو هنوز کشف نکرده
اين نوع تكامل يافته ويروس دومي هست كه قبلا گذاشته بودم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي فرمت فايلها Rar ميباشد.
يكي اينا رو امتحان كنه ونتيجه رو بگه اصلا شايدم اجرا نشن.
من جراتشو ندارم.وگرنه.........
Last edited by *Batman*; 07-01-2006 at 08:57.
سلام دوست من , اگر منبع مطلب شما رو من بخوام آدرسي داري؟ممنون ميشم اگر منبعي معرفي كني.نوشته شده توسط mydelphi
اما بلحاظ نظري اينچنين ويروسي وجود نداره. چرا كه صرفنظر از ارتباطات ديجيتالي به آنالوگ كنترل شده بين كارت گرافيك و نمايشگر , در صورتيكه فرضا چنين كنترلي از بين بره , سوختن فيلامان(هاي)لامپ تصوير ميتونه بدترين حالت ممكن باشه كه اون هم باعث انفجار!نميشه.
![]()
عقلا هم اگر چنين احتمالي در نمايشگرها وجود داشت , تا اين لحظه ده ها ويروس گوناگون توسط برنامه نويسان ساخته شده بود.![]()
موفق باشيد.
![]()
آقا كجايين؟ ول كردين چرا؟
دستورالعمل دو تا بچه ويروس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پيدا كردم.
باز هم خواستين برين همونجا.
امتحان كنين ببينين درسته يا نه؟!
![]()
با سلام
كي جرائت داره اينارو تست كنه؟
كسي جايي تست كرده بگه...
اگه جايي واسه تست سراغ دارين بگين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)