دوستان اگر میشه بگید کدوم یک از مدل های زیر بهتره
sony ex90----creative ep830----akg k324p-----skullkandy smokin buds و نظرتون راجع به مدل های bose چه طوره؟
دوستان اگر میشه بگید کدوم یک از مدل های زیر بهتره
sony ex90----creative ep830----akg k324p-----skullkandy smokin buds و نظرتون راجع به مدل های bose چه طوره؟
ex90 در سطح بالاتری نسبت به کارای creative ه ... akg خوبه به شرط اینکه گیر بیاد و بتونی اطمینان حاصل کنی که اصله (=انقدر پول داشته باشی که ریسک بکنی) ، Bose عالیه و اغلب به همراه shure بعنوان بهترین مارک هدفون تلقی میشن ؛ اما باز مساله اینه که اینجا گیر بیاد ... (و البته به اندازه شهرت اسمشون هم گرون هستن)
در مورد akg k324p هیچ اطلاعاتی ندارید . میخاستم بدونم نسبت به ex90 کدومشون بهتره. همچنین مدل shure i2cm
نه shure گیر میاد نه bose
دیدی به ما هم بگو
البته 630 مدل جدیدتر 830 نیست بعلاوه تو چند تا خصوصیت از 630 هم بهتره به جز همون bass که گفتن...
The EP-830 headphones are an upgrade to Creative's earlier EP-630 model, fixing several flaws. One of the upgrades is a stringent focus on treble in order to create less 'muddy' soundکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرتون این هذفون 30 تومن میارزه ؟؟ فروشنده اینقدر تعریفش کرد که نزدیک بود بخرمش...می گفت در حد ex-90 !!!
اسمش griffin ه ...
راستی من رفتم برای یه بنده خدایی Cowon D2 خریدم بعد چون خودم ex 85 داشتم بهش پیشنهاد کرم رفتیم ex 85 بخریم که پیدا نکردیم بعد رفتیم یه جایی از روی یه mp4 سونی برامون باز کرد بعدم با کلی منت که کمیاب شده و گیر نمیاد بهمون داد 50 تومن ( من خودم چند ماه پیش 48 خریدم ) شکلش شبیه مال خودمه ولی مطمئن نیستم اصل باشه چون جعبه نداشت (فقط هدفون و همون یدکی هاش رو باز کرد بهمون داد) می خواستم ببینم عجله کردم یا قیمتش همینه...
Last edited by iphone3g; 07-04-2009 at 19:17.
در مورد هدفون گریفین : گریفین مارک مشهوریه ... متحد آیپاد محسوب میشه و لوازم جانبی می سازه ... اما اینکه کیفیت هدفون هاش در حد سونی و بقیه رقبای اصلی بازار هدفون باشه به نظرم اغراقه ... 30 تومن نمی ارزه ..
در مورد حرفهای فروشنده : به هیچ وجه به حرف فروشنده توجه نکن (قاعده طلایی خرید در ایران) ... اگه گفت الان روزه ، حرفش رو باور نکن و اصلاً شک کن که شاید شبه ... اون فقط به فکر فروختن جنسشه (که البته یه جورایی حق داره) و احتمالا اینکه شما هم توی معامله ضرر نکنی (منتفع شدن پیشکش!) آخرین اولویت واسه شه ...
در مورد هدفون سونی : حالا من نمی دونم از روی چه مدلی باز کرده و بگذریم که اصولا این کار اشتباهه (یه بنده خدایی هم قراره اون پلیر رو بخره - رجوع شود به پاراگراف بالا) ... اما سری A سونی روش هدفون in ear مدل EX داره ...اما EX85 نیستن .. بلکه EX82 هستن ... که اگه بری قیمتش رو چک کنی حدود 15 دلاره و اصولا هیچوقت روی دستگاه ، هدفون گرون نمی بندن ... مجددا رجوع شود به پاراگراف بالا ...
کسی جواب نداد گفتم شاید ندیدید دوباره نوشتم
در مورد akg k324p هیچ اطلاعاتی ندارید . میخاستم بدونم نسبت به ex90 کدومشون بهتره. همچنین مدل shure i2cm (اگر ممکنه فقط از نظر کیفیت مقایسه کنید).
سری nwz بود ...وای خدا اگه بهم انداخته باشه حالشو میگیرم...![]()
حالا اگه مطمئنی برم سراغش وگرنه آبروریزیه...
وااااااااای....درسته ex 85 نیست الان رفتم خونه طرف هدفونو ازش گرفتم مال خودم هم بردم فیش ex 85 به شکل L هست ولی این یکی صافه ...
زنگ بزنید 110 که دارم میرم مغازه طرف.![]()
Last edited by iphone3g; 07-04-2009 at 23:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)