بابا یکی به ما هم کمک کنهانگار همه تونستن اجرا کنن پس لطفآ ما رو هم کمک کنید و بگید چه جوری و با چه روشی تونستید بازیها رو اجرا کنید ممنون میشم ازتون
![]()
بابا یکی به ما هم کمک کنهانگار همه تونستن اجرا کنن پس لطفآ ما رو هم کمک کنید و بگید چه جوری و با چه روشی تونستید بازیها رو اجرا کنید ممنون میشم ازتون
![]()
موقعی که اینطوری میشه گوشی با کابل به کامپیوتر وصله؟برنامه TRK در حال اجراست؟فکر نمیکنم چون اگه برنامه TRK در حال اجرا باشه نباید این پیغام رو بده یه امتحانی بکن.
والا منم همین کارایی که گفته شده بود رو انجام داده بودم
نمی دونم یهو شانسی درست شد
سر کلاس انقلاب نشسته بودم گفتم یه تستی بزنم ببینم باز میشه دیدم باز شد
شاید بستگی به حالت گوشی داشته باشه و اینکه چه برنامه هایی بعد از ریست کردن گوشی استفاده کرده باشید
یا شاید هرچی cpu ش سرش خلوت تر باشه بهتره
سعی کن برنامه های اضافه رو پاک کنی و مموری رو یه کم خلوت کنی شاید تاثیر داشته باشه
پس به احتمال زیاد به خاطر کلاس درسی که نشسته بودی بوده و برای این درست شده
منظور از ریست کردن همون مستر ریست هستش؟چون من اصلآ ریست نکردم و برنامه رو همینطوری ریختم بدون ریست باید ریست کرد؟
منظور از حافظه حافظه گوشی هستش یا رم؟چون رم من 2 هستش و 1.5 خالیه رم گوشی هم 60 هستش که حدود 26 تاش خالیه یعنی رم گوشی رو کمتر کنم؟
1-
2- بعد از اینکه بازی رو نصب کردی حتما یه بار ریست کن. این کمک میکنه که سرعت گوشی بهتر بشه و منابع اضافی گرفته شده آزاد بشه. مثل ویندوز. مستر ریست کردن دیگه چاره ی نهاییه. که اگه مستر ریست کنی باید دوباره برنامه ها رو نصب کنی و دردسر زیاد داره.
3- وضعیت حافظه و رمت هم که خوبه نباید مشکلش به خاطر این باشه
سلام
میگم بعد از کپی کردن فایل c:\private\10202be9\ بعد از اجرای ان گیج پاک میشه چون من هردفعه اجراش میکنه بعد دوباره تو این پوشه میرم میبینم نیستش و بازی ها اجرا نمیشه.
راستی هنگام اجرای برنامه ان گیج باید ROM patcher هم باز باشه
من الان 3 تا بازی پاکر و فیفا و سیستم راش رو دارم و مشکلی هم ندارند ...
چند نکته :
1- بازی های بیشتر از کجا بگیرم ...
2- چطوری از حالت تریال خارجشون کنیم ... مثلا سیستم راش بعد از مرحله 1 دیگه نمیشه بازی کرد ! چیکارش کنم ؟
بله rom patcher باید فعال باشه ........
برای System Rush گفته شده که باید اینکار رو انجام بدی
گوشی رو در حالت mass memory به کامپیوتر وصل کنید به این فولدر برید :
private\2000afb9این فایلها رو حذف کنید :
- coregame.dz.ngdat
- exp1.dz.ngdat
- exp2.dz.ngdat
- exp3.dz.ngdat
اون 2 تا بازی هم هنوز بصورت تریال هستند و فول نمیشن
گفتی بعد از اینکه بازی رو نصب کردم یه بار گوشی رو ریست کنم منظورت چیه؟چون با یه بار reastart کردن گوشی مشگل حل نمیشه فکر میکنی با یه بار مستر ریست حل شه؟برنامه زیادی رو حافظه خود گوشی ندارم که بخواد برام سخت باشه فقط میگم اگه فر میکنید میشه این کار رو بکنم ممنونم ازت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)