نه جدی گفتم...چون اصولا رپ گوش نمیدم به این خاطره نمیدونم..گاهی اوقات هم یاس گوش میدم چون حرف دله خودمو میرنه..به هر عکسشو اگه بذارید ممنون میشم...شبیه فلاکت که نیست؟..هست؟..![]()
نه جدی گفتم...چون اصولا رپ گوش نمیدم به این خاطره نمیدونم..گاهی اوقات هم یاس گوش میدم چون حرف دله خودمو میرنه..به هر عکسشو اگه بذارید ممنون میشم...شبیه فلاکت که نیست؟..هست؟..![]()
آهنگ های هیچکس و پیشرو رو مقایسه کن
هیچکس چند تا آهنگ شاخ داده که واسه همین مشهور شده
مخصوصا آلبوم جنگل آسفالت
به نظر من رپ رو خز کرد
ولی پیشرو هر ماه داره جند تا آهنگ توپ میده بیرون
توی همین سال 87 هیچکس چندتا داده یاس چند تا داده پیشرو چند تا داده؟
جای ما-معرفی-ما با همیم-سنت شکن
به نظر من رپر فقط هیچکس
یاس با اینکه رپهاش خیلی اجتماعی هست و یکی از بهترین رپرهای ایرانه و خودم به شدت دوسش دارم ولی طوریه تکستهاش که خیلی بچگونست میگی ولی هیچکس طوری رپ میکنه که مبهوت میشی و مخصوصا آهنگاش به طوری که خودشم گفته که مهدیار آهنگایی میسازه که همه غربیا میمونن مبهوت کم میارن بعضیا
البته منظور از بچه گونه نه که در حد بچه باشه ولی میتونه از کلمات قشنگ تری هم استفاده کنه ولی هیچکس کاملا ضد یاسه ینی از کلماتی استفاده میکنه که واقعا کیف میکنی وقت شنیدنش
برادرا یاس با همه رپرا فرق داره...تو خیابون تسبیح میزنه
only hich kassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssss
یعنی چی توی خیابون تسبیح میزنه؟!![]()
منظورم اینه که همه جا تسبیح دستشه
مث بقیه رپرا خودشو نمیگیره..خیلی خاکیه
یاس خداس!!!
هیچکس 2و3 تا اهنگ خوب داره(اختلاف و بازم کلان و یه مشت سرباز!!)
ولی یاس بیشتر اهنگاش قشنگه!
صدای هیچکس انصافا استثنائیه!!!
ولی شعرای یاس می ترکونه!!! (غیر از اون 2و3 تای اول (tina!!و..))
خلاصه من یاسو ترجیح می دم چون دوست ندارم یه مشت اراجیف هر چند با صدای قشنگ گوش بدم!!!
با سلام .
درسته نظر در مورد ياس و هيچ كس هست ولي يه چيزي در مورد رپ ميخواستم بگم :
البته فقط نظر منه :
واقعا در بين تمام رپرها شايد 5 تاشون باشن كه هم صداي خوب . تكست قوي و به فكر پيشرفت رپ فارسي هستند :
1.هيچ كس 2. ياس 3.ابليس 4. رضا پيشرو 5.بهرام
رپ در هر جا بري درد اجتماع بايد باشه و اين 5 نفر هستند به نظر من واقعا رپر هتند .
بقيه رپرها يا براي اكس پارتي ميخونن يا از دافهاشون ميگن (البته اينا هم گفتن ولي نه مختص )
يا بد فحش ميدن و كل كل و شاخ بازي
الان واقعا رپ داره خز ميشه . همه رپ كن شدن . ما كوچكمون 20 متره و 6 تا خانه داره 2 نفر رپر شدن كوچه بغلي همين طور :
زنگ زدن دم در . گفتم كيه پشت در . گفت عمته زود باز كن كمرش خم شد عين خر
خوب خدا وكيل اين شد شعر ؟
يه چيز هم بگم رپ پ پ هيچ وقت به معناي رپ واقعي در ايران جا نميوفته چرا :
تا وقتي فحش و كل كل و ديس باشه : عزيزم زرنگي هنوز زرنگ نديدي ي . 2 تا فحش دادي خيلي زرنگييييي ؟؟ يه چاقوييت زدن هيچ كار نميتوني بكني
2.داف بازي : خوب عزيزم gf تو چه ربطي به ما داره ؟؟؟
3.فساد اخلاقي . اعتياد . رفتارهاي خيلي كثيف بين رپرها .
4. تلفيق رپ با پاپ و r . b : يكي ميگفت پاپ خز شده . خوب اگه پاپ خز شده چرا رپرها اين روزا براي اينكه معروف بشن رفتن يه خواننده پاپ هم آوردن با هم ميخونن . براي اينكه براي ضبط ماشين به درد بخوره ه
الان نمونش : تتلو .تهي و رضايا و آرمين . مسعود سعيدي و ...
يا آهنگهاي فان ساسي خوب اين رپه ه ه ه ؟
همين بازم هست خواستيد براتون بگم .
نظر شخصي بود ولي مخالفها و موافقا نظر بدن خوشحال ميشم . ولي بايد ميگفتم چون ....
یاس بهتر میخونه.چاکر هر دو تا شونم.[
quote=n_ravi;2388530]با سلام خدمت همه عاشقان رپ و ...
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
با اجازه مدیریت
ـــــــــــــــــــــــــ ـ
به دلیل اینکه یاس و هیچ کس طرفدارای زیادی دارن
و بین طرفدارانشون جنجالی به پا شده من این تاپیک رو زدم
تا دوستان بیان و در مورد این دو خواننده رپ نظراتشون رو بگن
و در نظر سنجی هم شرکت کنن بعد از یه مدت معلوم میشه
که یاس و طرفدارانش برنده میشن...
یا هیچ کس و طرفدارانش برنده میشن...
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ
امیدوارم این تاپیک محیطی کاملا دوستانه داشته باشه .
و همگی قوانین رو به یاد داشته باشن و از توهین به همدیگه کاملا خودداری بشه.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ[/quote]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)