تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 14 اولاول ... 2891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 138

نام تاپيک: کوچ اساسی به سمت اپن سورس

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

۱. ببینید من منظورم کلیت بود، حالا اگر شما این رو هدف من از شما برداشت کردید،‌من عذر می خوام.
    ۲. من همواره از علم منطق پیروی کردم ولی این کلمات سفسطه و ... اینها رو بلد نیستم! حالا ضعف ادبیات فارسی هست یا چه دیگه نمی دونم
    ۳.پس بگذارید من هم تعریف سیستم عامل رو بگم، یا ساده تر سیستم عامل رو نقد کنم! ببینید بحث user friendly جزو کاربردهای سیستم عامل هست و نه جزو خصوصیات منحصر به فرد اون! سیستم عامل صرفا یک مرتبط کننده ی برنامه ها با سیستم سخت افزاریست!‌شما توجه کنید که یک سرور نیازی به محیط user friendly نداره!
    ثانیا لینوکس تنها سیستم عاملی است که برای کاربرش تایین تکلیف نمی کنه، شما آزادید! می تونید هر کاری با سیستم عامتون بکنید! این یعنی تایین تکلیف که شما (مثلا و فقط برای مثال! باز نگید سفسطه ) در ویندوز مجبورید از یک اینستالر پیروی کنید و هر چه او می گه!‌نهایتا می تونید بگید کجا نصب کن! ولی در لینوکس شما می تونید از هر روشی که دوست دارید برید جلو!
    این که شما برای کار با یک سیستم عامل نیاز به علم داشته باشید تعیین تکلیف نیست دوست عزیز!‌واقعیت این هست که کامپیوتر علم هست! شما برای راندن ماشین گواهینامه می خواهید حالا چه ماشین اوتو باشه چه منوآل!‌شما باید(نگید تعیین تکلیف چون آنگاه همه ی زندکی ما تعیین تکلیف هست حتی برای جاروبرقی! شما باید علم استفاده از اوون رو داشته باشید حالا یا با کتاب خوندن یا با زنگ به همسایه!)علم استفاده داشته باشید!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر اشتباه می گم خوب بگید.
    ۴.من بحث علم رو برای مطلب دیگه عنوان کردم شما خودتون گسترشش دادید! شما می گید یک سیستم عامل میگه ۲۰۰۰۰ تا بسته دارم ۱۹۰۰۰تاش روی شبکه هست! من میگم این کاملا درست هست! دوست عزیز ما باید جلو بریم! من گفتم در مالزی هستم (یک کشور در جال توسعه - تازه نه توسعه یافته!!!) اینجا حتی در مثلا سالن غذاخوری KFC اینترنت رایگان KFC network هست!!!‌یعنی غذا بخور و اوون ۱۹۰۰۰ بسته رو هم بگیر! در هر فروشگاهی اینترنت هست!‌فکر نکنم دیگه شما در حال رانندگی تو اتوبان بخواهید آپدیت کنید!‌
    پس من می گم این ما هستیم که عقبیم! باید بریم جلو!‌نباید دلیل بیاریم که اوون بسته رو ما قدیمیش رو می خواهیم !‌که دوست عزیز شما که اهل منطقی!‌آیا میشه بسته ای جدید روی اینترنت باشه!‌بعد قدیمیش نباشه!
    ۵.

من ناراحت نشدم . اين يك بحث علمي و منطقي است و صرفا يادآوري كردم . ( مخلص شما هم هستيم )

در باره ي سيستم عامل . ما اين موضوع رو ميتونيم در دو فاز ببينيم . يك فاز عمومي و يك فاز تخصصي . صد البته در فاز تخصصي ، چون ماموريت خاصي به سيستم عامل محول ميشه ، برآورده شدن نياز تخصصي اولويت پيدا مي كنه و موضوعات عمومي تر به حاشيه رانده ميشن . مثلا محيط نرم افزارهاي سرور يا شبيه ساز آب و هوا اصلا نياز نيست كه يوزر فرندلي باشه چون افراد خيلي خاصي با اون كار مي كنن و اونا هم تمام هوش و حواسشون متوجه نتايج آناليزها و .... است . اما در فاز عمومي ، موضوع خيلي فرق مي كنه . الان محيط برنامه ها به سمت گرافيكي تر و زيباتر شدن پيش ميره و اگر در اين بازار عمومي ، ما بخوايم از قافله عقب بمونيم ، در واقع خودمون رو گول زده ايم . از اون گذشته ، من خصوصيات زيادي براي سيستم عامل شمردم كه فقط يكي اش زيبايي بود . امنيت ، انعطاف ، كم حجم بودن ، به روز بودن ، واسط كاربري خوب داشتن ، سرعت ، و .... پارامترهاي ديگه هم بود .

اما در باره ي اين جمله :
    لینوکس تنها سیستم عاملی است که برای کاربرش تایین تکلیف نمی کنه، شما آزادید! می تونید هر کاری با سیستم عامتون بکنید!
    من اعتراض دارم . اين درست نيست . همين الان اوپن سوزه 10.3 رو نصب كردم ( البته براي چندمين بار ) به محض اين كه پرينترم روشن شد ، موضوع نصب پيش اومد و من بايد cups رو دانلود و نصب كنم تا بتونم از سخت افزارم استفاده كنم . آيا اين تعيين تكليف نيست ؟ پس چيه ؟ موضوع علم داشتن رو من منكر نيستم . اما شما بايد بپذيريد كه يا بايد اول كار به مشتري ( كاربر - خريدار ) تفهيم بشه كه آقا جان براي كار با لينوكس بايد اين و اين و اين و اين رو بدوني و اين و اين و اين و اين رو داشته باشي ، يا اين كه از همون اول بگيم دوستان گرامي . اول برين چند واحد برنامه نويسي پاس كنيد تا هي براي هر كاري ناچار از سر و كول اينترنت و ديگران بالا نريد .

و در باره ي بحث شيرين اينترنت در ايران و مالزي . من نميخوام اين موضوع رو باز كنم ( چون ممكنه براي دومين بار اخراج بشم !!!) اما به هر حال من و برخي از دوستان در ايران زندگي مي كنيم و اين گرفتاري ها رو هم بايد تحمل كنيم . ولي باور كنيد حتي اگر در مورد خود آمريكا هم صحبت كنيم ، من بر اين باورم كه اين نوعي اجبار و تجاوز است . كاربر بايد حداقل حق انتخاب داشته باشد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

Ceramic
    پس موافقید که با وجود تمام مسایلی که مطرح کردید، چه درست و چه غلط، بهترین راه رفتن به سمت اوپن سورسه ؟

taia
    در مالزی قیمت اینترنت چگونه است، مثلا اگر کسی بخواهد در منزل داشته باشه ؟ و یه سوال دیگه که ربطی به بحث نداره،معذرت می خوام و اگه نخواستید، جواب ندید،در اونجا وضعیت فیلترینگ چطوره ؟ اصلا هست ؟ ( با توجه به این که مالزی یک کشور مسلمان نشینه.)
    Last edited by Love it; 28-05-2008 at 23:17.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

در باره ي سيستم عامل . ما اين موضوع رو ميتونيم در دو فاز ببينيم . يك فاز عمومي و يك فاز تخصصي . صد البته در فاز تخصصي ، چون ماموريت خاصي به سيستم عامل محول ميشه ، برآورده شدن نياز تخصصي اولويت پيدا مي كنه و م.....

اما در باره ي اين جمله : من اعتراض دارم . اين درست نيست . همين الان اوپن سوزه 10.3 رو نصب كردم ( البته براي چندمين بار ) به محض اين كه پرينترم روشن شد ، موضوع نصب پيش اومد و من بايد cups رو دانلود و نصب كنم تا بتونم از سخت افزارم استفاده كنم . آيا اين تعيين تكليف نيست ؟ پس چيه ؟....
    خوب ببنید به نوعی می شه گفت در اوون بحث لینوکس کم کار نکرده، من خودم خیلی ها رو داشتم که به واسطه ی محیط گرافیکی در اوبونتو از من نصب خواستند، ولی آخرش به ویندوز رفتند!
    دلیل بازگشت این دوستان به ویندوز، کمبود امنیت، عدم انعطاف و ... نبود! بلکه عدم قبول تغییرات بود.
    ببینید، من زمانی در ایران(حدود ده سال پیش مجبور بودم در داس کار کنم) حدود دو ماه اجباری در داس کار کردم و زمانی که به سمت ویندوز برگشتم(win 95) برام یک غریبی داشت!
    این موضوع در مورد لینوکس هم هست، من در مورد اوبونتو میگم چون روش خیلی کار کردم، الآن در ایران هم سی دی هست به نام هما، شما کافی بخرید و از کل پکیجهای اوبونتو استفاده کنید، نصبش هم که خودتون می دونید دیگه، کافی برید در add/rem و برنامه رو انتخاب کنید و بگذارید از روی سی دی نصب بشه! پس کار سختی نیست.
    ولی کاربران بعد از مثلا هشت سال کار با ویندوز انتظار همان عمکرد رو در دیگر سیستمها دارند! این در مورد مک هم صادقه، یکی از دوستان ما اینجا با حدود دوهزار دلار یک لپ تاپ مک خرید و بعد فروخت! چرا چون می گفت، من توش یکجوریم!
    عادی هم هست! شما خونتون رو هم عوض می کنید یکجوری هستید، من نمی تونم در مورد دیگر توزیعها بگم! ولی در مورد دبیان و مخصوصا مشتقاتش، شما با محیط خیلی راحتی در ارتباطید، نیاز به ترمینال واقعا نیست! من این رو ادعا میکنم! (شاید در دبیان هنوز هم باشه، ولی واقعا در اوبونتو نیست!)

ببنید این که شما پرینتر رو روشن کنید و اون بگه بیا نصبش کن، که خوب خوبه! داره از شما سوال میکنه، شما می تونید بگید نه! (اگر خودش بدون سوال شروع به نصب می کرد اوون موقع جای بحث داشت!) این در اکثر سیستم عاملها هست! یعنی یک جور فرهنگ شده در طراحی! که اگر دستگاهی به سیستم وصل شده، چک کنه و گزارش بده یا درخواست نصب، این رو انصافا نمی تونیم به پای بدی و اجبار سیستم بگزاریم

taia
    در مالزی قیمت اینترنت چگونه است، مثلا اگر کسی بخواهد در منزل داشته باشه ؟ و یه سوال دیگه که ربطی به بحث نداره،معذرت می خوام و اگه نخواستید، جواب ندید،در اونجا وضعیت فیلترینگ چطوره ؟ اصلا هست ؟ ( با توجه به این که مالزی یک کشور مسلمان نشینه.)
    جوابتون رو چون مربوط نبود خصوصی دادم.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

Ceramic
    پس موافقید که با وجود تمام مسایلی که مطرح کردید، چه درست و چه غلط، بهترین راه رفتن به سمت اوپن سورسه ؟

رفتن به سمت لينوكس براي كاربران سطح پايين اصلا معقول نيست چون درگير انواع مشكلات خواهند شد . براي كاربران متوسط به بالا شايد اين توجيه داشته باشد .

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

خوب ببنید به نوعی می شه گفت در اوون بحث لینوکس کم کار نکرده، من خودم خیلی ها رو داشتم که به واسطه ی محیط گرافیکی در اوبونتو از من نصب خواستند، ولی آخرش به ویندوز رفتند!
    دلیل بازگشت این دوستان به ویندوز، کمبود امنیت، عدم انعطاف و ... نبود! بلکه عدم قبول تغییرات بود.
    ببینید، من زمانی در ایران(حدود ده سال پیش مجبور بودم در داس کار کنم) حدود دو ماه اجباری در داس کار کردم و زمانی که به سمت ویندوز برگشتم(win 95) برام یک غریبی داشت!
    این موضوع در مورد لینوکس هم هست، من در مورد اوبونتو میگم چون روش خیلی کار کردم، الآن در ایران هم سی دی هست به نام هما، شما کافی بخرید و از کل پکیجهای اوبونتو استفاده کنید، نصبش هم که خودتون می دونید دیگه، کافی برید در add/rem و برنامه رو انتخاب کنید و بگذارید از روی سی دی نصب بشه! پس کار سختی نیست.
    ولی کاربران بعد از مثلا هشت سال کار با ویندوز انتظار همان عمکرد رو در دیگر سیستمها دارند! این در مورد مک هم صادقه، یکی از دوستان ما اینجا با حدود دوهزار دلار یک لپ تاپ مک خرید و بعد فروخت! چرا چون می گفت، من توش یکجوریم!
    عادی هم هست! شما خونتون رو هم عوض می کنید یکجوری هستید، من نمی تونم در مورد دیگر توزیعها بگم! ولی در مورد دبیان و مخصوصا مشتقاتش، شما با محیط خیلی راحتی در ارتباطید، نیاز به ترمینال واقعا نیست! من این رو ادعا میکنم! (شاید در دبیان هنوز هم باشه، ولی واقعا در اوبونتو نیست!)

ببنید این که شما پرینتر رو روشن کنید و اون بگه بیا نصبش کن، که خوب خوبه! داره از شما سوال میکنه، شما می تونید بگید نه! (اگر خودش بدون سوال شروع به نصب می کرد اوون موقع جای بحث داشت!) این در اکثر سیستم عاملها هست! یعنی یک جور فرهنگ شده در طراحی! که اگر دستگاهی به سیستم وصل شده، چک کنه و گزارش بده یا درخواست نصب، این رو انصافا نمی تونیم به پای بدی و اجبار سیستم بگزاریم

جوابتون رو چون مربوط نبود خصوصی دادم.

در باره ي سي دي هما ، موضوع اشكال من كلي تر از اين قضيه است . من ميدانم كه با تهيه ي دي وي دي هاي توزيع هاي لينوكس خيلي از مشكلات حل مي شود . ولي ايراداتي كه من متوجه لينوكس مي كنم ، صرفا در اين باب نيست . احساس غير عادي بودن محيط نرم افزار ، و غريبه بودن محيط ،‌ به سادكي با بهره مندي از امكانات و توانايي هاي بيشتر حل مي شود . اما وقتي شما هم احساس غريبگي و ناآشنايي كنيد و هم دست و پايتان در پوست گردو برود ،.... اين ديگر موضوع متفاوتي است .

در باره ي پرينتر هم مشكل شناسايي سخت افزار نبود ، ويندوز هم بلافاصله اين كار را مي كند . اما اشاره ي من به cups ( درايور لازم براي كاركرد پرينتر ) بود كه بايد از اينترنت دانلود مي شد تا چاپگر من قادر به كار باشد .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اجازه مي خواهم كه بحثم را جمع بندي كنم .

1. اگر ما خصايصي را براي يك سيستم عامل ايده آل بشماريم ، قطعا لينوكس واجد برخي از آن خواهد بود اما در بخشهايي نيز داراي نقاط ضعف ريز و درشت است .

2. روي آوردن به سمت لينوكس نياز به داده هاي قبلي اي دارد كه همين موضوع ، كاربران مبتدي را از استفاده از آن محروم مي كند .

3. اخلاقا شايسته است كه به جاي بهره بردن از محصولات دزدي ، با نرم افزارهاي متن باز و مجاني كار كنيم .

4. چرا پارسيكس دي وي دي ندارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

5. بالاخره با اين كارت گرافيك و پنجره هاي ضخيم لينوكس و فونت ضخيم ترش چه كنيم ؟

تبصره : بندهاي 4 و 5 را لا به لاي بحث جا زدم تا جوابي برايش پيدا شود .

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

1. اگر ما خصايصي را براي يك سيستم عامل ايده آل بشماريم ، قطعا لينوكس واجد برخي از آن خواهد بود اما در بخشهايي نيز داراي نقاط ضعف ريز و درشت است .

2. روي آوردن به سمت لينوكس نياز به داده هاي قبلي اي دارد كه همين موضوع ، كاربران مبتدي را از استفاده از آن محروم مي كند .

3. اخلاقا شايسته است كه به جاي بهره بردن از محصولات دزدي ، با نرم افزارهاي متن باز و مجاني كار كنيم .

4. چرا پارسيكس دي وي دي ندارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

5. بالاخره با اين كارت گرافيك و پنجره هاي ضخيم لينوكس و فونت ضخيم ترش چه كنيم ؟

تبصره : بندهاي 4 و 5 را لا به لاي بحث جا زدم تا جوابي برايش پيدا شود .
    اول: قطعا لینوکس ضعف دارد، و نه کم خیلی ولی فلسفه ی لینوکس این موضوع رو که در آینده ما شاهد پیشرفتش خواهیم بود تضمین می کند.
    دوم: با این مورد مخالفم، و این رو می تونم اینطور توجیح کنم که خوشبختانه "دل" لپ تاپهاش رو با نسخه ی لینوکس هم بیرون می ده با حدود صد دلار ++ کمتر، که اگر کسی با اون شروع به کار کنه بهتره.
    ولی اینکه اگر کسی بخواهد از ویندوز بیاد به لینوکس مشکل خواهد داشت، بدیهی است، هر تغییری مشکلاتی هم دارد، شما اگر از کسی هم که از اول لینوکس کار کرده بخواهید به محیط ساده ی ویندوز برود مشکل خواهد داشت!
    سوم:مشخصا و صد در صد
    چهارم: ...
    پنجم: البته شاید گفته باشید ولی من خاطرم نیست، از کدوم توزیع استفاده می کنید الآن؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

اول: قطعا لینوکس ضعف دارد، و نه کم خیلی ولی فلسفه ی لینوکس این موضوع رو که در آینده ما شاهد پیشرفتش خواهیم بود تضمین می کند.
    دوم: با این مورد مخالفم، و این رو می تونم اینطور توجیح کنم که خوشبختانه "دل" لپ تاپهاش رو با نسخه ی لینوکس هم بیرون می ده با حدود صد دلار ++ کمتر، که اگر کسی با اون شروع به کار کنه بهتره.
    ولی اینکه اگر کسی بخواهد از ویندوز بیاد به لینوکس مشکل خواهد داشت، بدیهی است، هر تغییری مشکلاتی هم دارد، شما اگر از کسی هم که از اول لینوکس کار کرده بخواهید به محیط ساده ی ویندوز برود مشکل خواهد داشت!
    سوم:مشخصا و صد در صد
    چهارم: ...
    پنجم: البته شاید گفته باشید ولی من خاطرم نیست، از کدوم توزیع استفاده می کنید الآن؟

مشكل بزرگ من انتخاب توزيع است . دبيان بيس ها براي من قابل فهم تر هستند اما مثلا اوپن سوزه را بيشتر دوست دارم ( سليقه اس ديگه ) به هر حال شما براي اوپن سوزه 10.3 و پارسيكس راهنمايي بفرماييد . شايد هم رفتم سراغ خود دبيان .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

2.چه داده هایی ؟ خواهش می کنم توضیح بدید که اون موارد رو کسب بکنم.
    3.کاملا صحیحه، چون فکر نمی کنم که این کار با از دیوار مردم بالا رفتن فرقی داشته باشه.
    خیلی ممنون
    Last edited by Love it; 01-06-2008 at 23:16.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

2.چه داده هایی ؟ خواهش می کنم توضیح بدید که اون موارد رو کسب بکنم.
    3.کاملا صحیحه، چون فکر نمی کنم که این کار با از دیوار مردم بالا رفتن فرقی داشته باشه.
    خیلی ممنون

در باره ي داده ها ، پيشنهاد مي كنم كه با صلاحديد اساتيد اين بخش ، مستنداتي رو در زمينه ي مفاهيم پايه اي لينوكس ، ساختار سيستم عامل ، واژه هاي عمومي ، و يك فرمان هاي اوليه مطالعه بفرماييد .

موفق باشيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

Ceramic
    خیلی ممنون کتابی در مورد لینوکس سراغ داری که ترجیحا مواردی رو هم که گفتی توش باشه، اگه معرفی اش خلاف قوانینه به پیام خصوصی بفرست.
    Last edited by Love it; 03-06-2008 at 00:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •