۱. ببینید من منظورم کلیت بود، حالا اگر شما این رو هدف من از شما برداشت کردید،من عذر می خوام.
۲. من همواره از علم منطق پیروی کردم ولی این کلمات سفسطه و ... اینها رو بلد نیستم! حالا ضعف ادبیات فارسی هست یا چه دیگه نمی دونم
.gif)
۳.پس بگذارید من هم تعریف سیستم عامل رو بگم، یا ساده تر سیستم عامل رو نقد کنم! ببینید بحث user friendly جزو کاربردهای سیستم عامل هست و نه جزو خصوصیات منحصر به فرد اون! سیستم عامل صرفا یک مرتبط کننده ی برنامه ها با سیستم سخت افزاریست!شما توجه کنید که یک سرور نیازی به محیط user friendly نداره!
ثانیا لینوکس تنها سیستم عاملی است که برای کاربرش تایین تکلیف نمی کنه، شما آزادید! می تونید هر کاری با سیستم عامتون بکنید! این یعنی تایین تکلیف که شما (مثلا و فقط برای مثال! باز نگید سفسطه ) در ویندوز مجبورید از یک اینستالر پیروی کنید و هر چه او می گه!نهایتا می تونید بگید کجا نصب کن! ولی در لینوکس شما می تونید از هر روشی که دوست دارید برید جلو!
این که شما برای کار با یک سیستم عامل نیاز به علم داشته باشید تعیین تکلیف نیست دوست عزیز!واقعیت این هست که کامپیوتر علم هست! شما برای راندن ماشین گواهینامه می خواهید حالا چه ماشین اوتو باشه چه منوآل!شما باید(نگید تعیین تکلیف چون آنگاه همه ی زندکی ما تعیین تکلیف هست حتی برای جاروبرقی! شما باید علم استفاده از اوون رو داشته باشید حالا یا با کتاب خوندن یا با زنگ به همسایه!)علم استفاده داشته باشید!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر اشتباه می گم خوب بگید.
۴.من بحث علم رو برای مطلب دیگه عنوان کردم شما خودتون گسترشش دادید! شما می گید یک سیستم عامل میگه ۲۰۰۰۰ تا بسته دارم ۱۹۰۰۰تاش روی شبکه هست! من میگم این کاملا درست هست! دوست عزیز ما باید جلو بریم! من گفتم در مالزی هستم (یک کشور در جال توسعه - تازه نه توسعه یافته!!!) اینجا حتی در مثلا سالن غذاخوری KFC اینترنت رایگان KFC network هست!!!یعنی غذا بخور و اوون ۱۹۰۰۰ بسته رو هم بگیر! در هر فروشگاهی اینترنت هست!فکر نکنم دیگه شما در حال رانندگی تو اتوبان بخواهید آپدیت کنید!
پس من می گم این ما هستیم که عقبیم! باید بریم جلو!نباید دلیل بیاریم که اوون بسته رو ما قدیمیش رو می خواهیم !که دوست عزیز شما که اهل منطقی!آیا میشه بسته ای جدید روی اینترنت باشه!بعد قدیمیش نباشه!
۵.