دوستان سلام...Crack نسخه 4.3.268 رو میخوام اگه کسی داشته باشه یا حتی زحمت بکشه و بتونه پیدا کنه لطفاً!
خودم فکر میکنم که خیلی سعی کردم ولی نتونستم! در ضمن با Crack های نسخه های قدیمی هم متاسفانه جواب نمیده!!
موفق باشین!
دوستان سلام...Crack نسخه 4.3.268 رو میخوام اگه کسی داشته باشه یا حتی زحمت بکشه و بتونه پیدا کنه لطفاً!
خودم فکر میکنم که خیلی سعی کردم ولی نتونستم! در ضمن با Crack های نسخه های قدیمی هم متاسفانه جواب نمیده!!
موفق باشین!
سلام دوست عزيز .... كرك نمي خواد .... فول ورژنه ؟نوشته شده توسط razel
سلامنوشته شده توسط yebordi
این آدرسی که دادم مستقیم از خود سایت کریو هست و برای فروش گذاشته شده و مسلمه که بدون کرک ،کامل کار نخواهد کرد.
من خودم ازش استفاده نمی کنم ولی یه کرک براش پیدا کردم و امیدوارم درست باشه و کار کنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید![]()
دوست عزیز بالاخره پیداش کردم. فکر کنم همون باشه :نوشته شده توسط Sadjad Sharifian
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید![]()
دوست عزيز ممنوم بابت توجهت ....نوشته شده توسط razel
تو سايتي كه معرفي كردي 3 تا برنامه در واقع 3 تا پكيج وجود دارد ( WinRoute Firewall و Admin. Console و Kerio VPN Client ) ايا بايد هر 3 پكيج رو دانلود كرد تا به خوبي كار كنه يا همون Client كافيه ؟ راستش من خيلي حساسم رو سيستم هاي كافي نت و نمي خوام مو لاي درزش بره ..... ممنون مي شوم باز داداشت رو راهنمايي كني
دوست عزیز بازم می گم من خودم از این فایروال(نسخه winroute) استفاده نکردم ولی چیز هایی که از سایتش متوجه شدم رو خدمتت عرض میکنم:نوشته شده توسط yebordi
Kerio WinRoute Firewall:
قسمت اصلی برنامه و اصل کاری هست. این فایروال با آنتی ویروس mcafee و پلاگینش هست.
Admin. Console
برنامه اصلی شامل همین admin console هست (یعنی نیازی به دانلود این قسمت نیست و با دانلود قسمت اول این هم شامل برنامه اصلی می شود) .تفاوتی که این قسمت با admin console ی که داخل برنامه هست اینه که با دانلود و نصب این قسمت شما امکان مدیریت برنامه از سایر کامپیوترها رو هم خواهید داشت و میتوانید از راه دور سیستم را مدیریت کنید. (standalone رو من مدیریت از یک کامپیوتر دیگر یا راه دور معنی کردم)
زبان برنامه نیز در این سیستم قابل تغییر است.
این برنامه برای سیستمهایی که دارای ویندوز 2000و XPو Server 2003 (فقط 32 بیتی) طراحی شده است.
Kerio VPN Client:
به نظرم VPN همون virtual private network هست که ایجاد شبکه محرمانه مجازی معنی میده. من اطلاعاتی راجع به این اصطلاح ندارم ولی معنی اون رو به عینه از بابیلون برات می گم:
VPN
Virtual Private Network
شبكه هاي خصوصي مجازي يك VPN ، شبكه اي اختصاصي بوده كه از يك شبكه عمومي ( عموما" اينترنت ) ، براي ارتباط با سايت هاي از راه دور و ارتباط كاربران بايكديگر، استفاده مي نمايد. اين نوع شبكه ها در عوض استفاده از خطوط واقعي نظير : خطوط Leased ، از يك ارتباط مجازي بكمك اينترنت براي شبكه اختصاصي بمنظور ارتباط به سايت ها استفاده مي كند.
امیدوارم که تونسته باشم کمت کنم. باز هم از دوستان خواهش میکنم اگر اطلاعات کامل تر و البته تخصصی تر در این موارد می تونن بدن لطفا دوستمون رو راهنمائی کنن.
موفق باشید
Last edited by Razel; 18-08-2006 at 03:43.
نوشته شده توسط razel
سلام...بابا رفیق دست مریزاد! جدی دمت گرم که خیلی حال اساسی دادی![]()
ممنونتم...زیاد!
موفق باشی.
باز هم تشكر بابت توجهت .... راستش من قصد استفاده از كسپراسكاي (اگه روي همه سيستم ها جواب بده رو هم دارم ) اگر كسپر نشد مي خواهم انتي ويروس NOD و kerio رو با هم نصب كنم ...... اخرين سوال من از ما دوست عزيز من نمي خواهم از سيستم مركزي بقيه سيستم ها و kerio ها رو چك كنم ... مي خواهم فقط بر روي سيستم ها مستقل نصب بشند ..... مثل 1 انتي ويروس معمولي ..... ايا بازم اين ورژن ها رو معرفي مي كني يا ورژن هاي قديمي تر هم جواب مي ده ؟نوشته شده توسط razel
خواهش می کنم، وظیفم بودنوشته شده توسط Sadjad Sharifian
![]()
تا اونجا که من متوجه شدم این فایروال داخلش یک آنتی ویروس دوگانه (Dual) داره که در عین حال با هم کار می کنند که در برابر ویروس ها مقاومتی دو برابر دارد همچنین سرعت در شناسایی ویروسها نیز دوبرابر آنتی ویروسهای معمولی می باشد.نوشته شده توسط yebordi
این فایروال در خودش آنتی ویروس mcafeeدارد که این همان آنتی ویروس اصلی است و آنتی ویروس دوم همان پلاگین آنتی ویروس ثانوی است.
kerio winroute firewall پلاگین این آنتی ویروسها رو ساپورت میکنه که همشون از بهترین ها هستند:
AVG Server Edition
NOD32
eTrust Antivirus
SAVI
Symantec
Avast! for Kerio
VisNetic AntiVirus
در ضمن چک ایمیل و صفحات وب و... از امکانات قسمت آنتی ویروس این فایروال هستش.
برای اطلاعات بیشتر از زبان سازنده به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
من قبلا آنتی ویروس kaspersky 2006 رو با فایروال ( kerio (sunbelt kerio personal firewall با هم نصب کردم که متوجه شدم با هم سازگار نیستند و کریو نمی تونه درست کار کنه ولی با kaspersky antivirus personal pro بدون هیچ مشکلی کار کرد. در مورد ورژنش هم چیزی نمی تونم بگم ولی به نظرم آخرین ورژن کاسپرسکی بهتر باشه.
این عدم سازگاری با kaspersky 2006 احتمال داره فقط مختص sunbelt kerio personal firewall باشه و در مورد winroute firewall صدق نکنه . چون خودم ازش استفاده نکردم نمی تونم نظر بدم .
من خودم تا حالا شبکه به صورت عملی کار نکردم ولی اینطور که معلمه امکانات این فایوال برای شبکه بی نظیره و من برنامه دیگه ای ندیدم که اینطور گسترده باشه.
موفق باشید
سلام دوست عزيز .... من رو شرمنده كردي ... ديگه روم نمي شه سوال بپرسم ..... اما اين اخرين سوالم هست .... من قصد استفاده از انتي ويروس NOD رو بعالاوه اين فايروال رو دارم ... دوست عزيز شما در خصوص همگي اين فايروال ها به خوبي توضيح داديد اما پيشنهاد نداديد كه از كدام استفاده كنم ...... اگر اين فايروال رو نصب كنم نياز به نصب كردن انتي ويروس NOD هم هست يا خير ؟نوشته شده توسط razel
پيشنهاد شما براي كدام ورژن از اين فايرواي كريو است ....
ممنون و منتظرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)