بهترين آنتي ويروس تحت شبكه كدام است؟(من كاسپر تحت شبكه پيدا نكردم)
بهترين آنتي ويروس تحت شبكه كدام است؟(من كاسپر تحت شبكه پيدا نكردم)
حذف شد![]()
Last edited by masoudm989; 14-03-2006 at 22:30.
با سلام.
خوب حرف شما درست ولي:
1-تشخيص يا عدم تشخيص يك يا دو ويروس از جانب يك برنامه امنيتي نميتواند آن را مكان اول قرار دهد.يا به اعماق جدول منتقل كند.
2-من نفهميدم چرا McAfee هنوز گزينه Pause را روي اسكنر خود تعبيه نكرده.
بارها در سیستم هایی که مک افی اپ دیت شده هم نصب بودرا مورد اسکن با کاسپر قرار دادم و در برخی موارد حتی بیش از سی مورد تروجان پیدا کردم!
خودم به شخصه از هیچ انتی ویروسی استفاده نمی کنم ولی این نکته به نظرم جالب بود که بگم!
masoudm989 جان در انجمن آنتی ویروس ها و نرم افزارهای امنیتی بارها در مورد نشناختن بعضی از ویروسها
و تروجانها توسط آنتی ویروسها بحث شده و فکر نکنم که نیازی به توضیح دادن مجدد در این مورد باشه.
در مورد آنتی ویروس مک آفی خودم میتونم حداقل تا 50 مورد ویروس یا تروجان رو معرفی کنم که توسط این آنتی ویروس
تشخیص داده نمیشن. ولی همونطور که دوستان نیز در بالا توضیح دادن نشناختن یک یا چندین مورد ویروس ملاک برتری
یا ضعف یک آنتی ویروس نمیشه.
این گونه تست ها را باید کلی در نظر گرفت بطور مثال سایت Virus.GR در تست آخری که بر روی آنتی ویروسها انجام داده
حدود 110 هزار ویروس و تروجان رو بر روشون آزمایش کرده و در این تست کلی مک آفی فقط تونسته که حدود 94 درصد
این ویروسها و تروجانها رو تشخیص بده در حالی که آنتی ویروسی مثل کسپرسکای 99 درصد تشخیص رو داشته.
البته باز هم منظور من این نیست که کسپرسکای میتونه 100 درصد ویروسها رو شناسایی کنه. خود کسپرسکای نیز
در خیلی از موارد قادر به تشخیص بعضی ویروسها و تروجانها نمیباشد. اما نکته ای که باید با توجه به تست های انجام
شده به آن توجه کرد اینه که در این تست ها کسپرسکای بالاترین تشخیص رو نسبت به دیگر آنتی ویروسها داشته.
در مورد کرک نرم افزار پروین نیز که ادعا کردید توسط هیچ آنتی ویروسی تشخیص داده نشده فکر کنم این عکس پایین
نشان دهنده قدرت آنتی ویروس ناد 32 باشه چون از طریق هوش مصنوعی تشخیص داد و هیچ نیازی هم نیست که
کسی بیاد و اینو بهش معرفی کنه. مک آفی از طریق دیتابیسی که داره تشخیص داده یعنی اینکه اگر متخصصان مک آفی
اینو در دیتابیس مک آفی قرار نمیدادند در آنصورت مک آفی نیز قادر به تشخیص این تروجان نبود اما NOD32 بدون استفاده
کردن از دیتابیس قادر به تشخیص این ویروس یا تروجان و هزاران تروجان و ویروس دیگه میباشد.
موفق باشید.
حذف شد![]()
Last edited by masoudm989; 14-03-2006 at 22:31.
سلام.نوشته شده توسط masoudm989
يعني شما ميتونيد مشكل Pause را كه من به اون گير دادم بر طرف كنيد؟عاليه.
شعار من اينه:يك آنتي ويروس سالم بهتر از يك آنتي ويروس قويه.
سلام عزيزنوشته شده توسط masoudm989
اصلا نيازي به بحث كارشناسي در اين مورد نيست
اكثر دوستاني كه در حد متوسطي هم هستند و بعد از استفاده از مكافي از آنتي ويروس ديگه اي مثل بيت ديفندر و كاسپر استفاده كرده اند كاملا موافق هستند كه ضعفهاي مك آفي در شناخت تروجانها و غيره كاملا مشهود است
نيازي به بحث نيست
آن چيز كه عيان است چه حاجت به بيان است
دوست من که شعارت آنتی ویروس سالم هست
در دنیایه نرم افزار اشکال در یک نرم افزار راBug می خوانند
با اذعان به این نکته که تمام نرم افزارها حتی شاه گل آن ها یعنی سیستم عامل هم دارای اشکالاتی است
از شما خواستار اینم که چند Bug را در مکافی معرفی نمایید تا ماهم از محضر شما مستفیض شویم
**ضمنا اگر مطلبی در جایی پیدایی کردید حتما کپی پیست با ذکر منبع باشد**
حذف شد![]()
Last edited by masoudm989; 14-03-2006 at 22:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)