تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 196 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بهترين آنتي ويروس تحت شبكه كدام است؟(من كاسپر تحت شبكه پيدا نكردم)

داره خودمونی میشه masoudm989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حذف شد
    Last edited by masoudm989; 14-03-2006 at 22:30.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

با سلام.
    خوب حرف شما درست ولي:
    1-تشخيص يا عدم تشخيص يك يا دو ويروس از جانب يك برنامه امنيتي نميتواند آن را مكان اول قرار دهد.يا به اعماق جدول منتقل كند.
    2-من نفهميدم چرا McAfee هنوز گزينه Pause را روي اسكنر خود تعبيه نكرده.

max.uv
    Guest

پيش فرض

بارها در سیستم هایی که مک افی اپ دیت شده هم نصب بودرا مورد اسکن با کاسپر قرار دادم و در برخی موارد حتی بیش از سی مورد تروجان پیدا کردم!
    خودم به شخصه از هیچ انتی ویروسی استفاده نمی کنم ولی این نکته به نظرم جالب بود که بگم!

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

masoudm989 جان در انجمن آنتی ویروس ها و نرم افزارهای امنیتی بارها در مورد نشناختن بعضی از ویروسها
    و تروجانها توسط آنتی ویروسها بحث شده و فکر نکنم که نیازی به توضیح دادن مجدد در این مورد باشه.

در مورد آنتی ویروس مک آفی خودم میتونم حداقل تا 50 مورد ویروس یا تروجان رو معرفی کنم که توسط این آنتی ویروس
    تشخیص داده نمیشن. ولی همونطور که دوستان نیز در بالا توضیح دادن نشناختن یک یا چندین مورد ویروس ملاک برتری
    یا ضعف یک آنتی ویروس نمیشه.

این گونه تست ها را باید کلی در نظر گرفت بطور مثال سایت Virus.GR در تست آخری که بر روی آنتی ویروسها انجام داده
    حدود 110 هزار ویروس و تروجان رو بر روشون آزمایش کرده و در این تست کلی مک آفی فقط تونسته که حدود 94 درصد
    این ویروسها و تروجانها رو تشخیص بده در حالی که آنتی ویروسی مثل کسپرسکای 99 درصد تشخیص رو داشته.

البته باز هم منظور من این نیست که کسپرسکای میتونه 100 درصد ویروسها رو شناسایی کنه. خود کسپرسکای نیز
    در خیلی از موارد قادر به تشخیص بعضی ویروسها و تروجانها نمیباشد. اما نکته ای که باید با توجه به تست های انجام
    شده به آن توجه کرد اینه که در این تست ها کسپرسکای بالاترین تشخیص رو نسبت به دیگر آنتی ویروسها داشته.

در مورد کرک نرم افزار پروین نیز که ادعا کردید توسط هیچ آنتی ویروسی تشخیص داده نشده فکر کنم این عکس پایین
    نشان دهنده قدرت آنتی ویروس ناد 32 باشه چون از طریق هوش مصنوعی تشخیص داد و هیچ نیازی هم نیست که
    کسی بیاد و اینو بهش معرفی کنه. مک آفی از طریق دیتابیسی که داره تشخیص داده یعنی اینکه اگر متخصصان مک آفی
    اینو در دیتابیس مک آفی قرار نمیدادند در آنصورت مک آفی نیز قادر به تشخیص این تروجان نبود اما NOD32 بدون استفاده
    کردن از دیتابیس قادر به تشخیص این ویروس یا تروجان و هزاران تروجان و ویروس دیگه میباشد.

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حذف شد
    Last edited by masoudm989; 14-03-2006 at 22:31.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط masoudm989
    (ضمنا گلد دراگون عزیز حتما در ورژن بعدی مشکل Pause لحاظ خواهد شد چون این نقطه ضعف بسیار بزرگ در شناخت ویروس ها را شما در چندین تاپیک مطرح کرده بودید. هدف ما جلب رضایت شماست)
    روابط عمومی مکافی
    سلام.
    يعني شما ميتونيد مشكل Pause را كه من به اون گير دادم بر طرف كنيد؟ عاليه.
    شعار من اينه:يك آنتي ويروس سالم بهتر از يك آنتي ويروس قويه.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط masoudm989
    استاد کرکی
    اگر به عنوان متن من توجه کنی صحبت از((( دیتا بیس))) کردم و اعلام کردم که مکافی یکی از آنتی ویروس هایی است که دیتابیس قوی دارد ونگفتم برترین است
    و صحبت از قدرت آنتی ویروس نبود
    Nod32 دارای دیتابیس قوی نیست و بسیاری از ویروس ها را به همین شکل با توجه به الگوریتم آن و تشابه آن با ویروس موجود در دیتابیس خود تشخیص می دهد متاسفانه به علتی مشخص امکان پک کردن آن نبود
    وگرنه به راحتی می توان Nod32را دور زد چون در unpackکردن فایلها مشکل دارد
    البته به جمهوری اسلواک باید تبریک گفت برای چنین انجینی
    Probably unknown virus
    این پیغام اکثر مواقع اسکن با nod32 است
    به معنی این عبارت تا حالا توجه کرده اید
    *احتمالا یک ویروس ناشناخته *(شاید هم نباشه)
    ضمنا استاد کرکی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک سایت یونانی است و از نظر من کشوری که هنوز هم گرایشات چپ دارد اعلام کاسپر روسی به عنوان بهترین جای سوال دارد
    من هم می توانم سایت تبلیغی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کنم که مکافی بعد از بیت دفندر مقام دوم و کاسپر بعد از این دو قرار دارد
    اگر سایت مستقلی مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را سراغ دارید اعلام بفرمایید

البته در قدرت کاسپر هیچ شکی نیست ولی یکی از دوستان گفته بود قویترین دیتابیس را در بین تمام آنتی ویروس ها دارد ولی غافل از این که هیچ چیز در دنیا وساخته بشر کامل نیست

کرکی جان گفتی من مدعی هستم خوب باشد دوباره به سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو(اگه زحمت نباشه دوست من) و این بار کرک Eniac's Learn MS Project 2002 ریلیز2006 را دانلود کن و اگر توانستی من مدعی را مغلوب کن(در صورتی که هیچ ادعایی در کار نیست)
    (این یکی قرار نبود اعلام بشه دعاشو به جون مديرعزيز استاد کرکی کنید)

شب دراز است و قلندر بیدار

(ضمنا گلد دراگون عزیز حتما در ورژن بعدی مشکل Pause لحاظ خواهد شد چون این نقطه ضعف بسیار بزرگ در شناخت ویروس ها را شما در چندین تاپیک مطرح کرده بودید. هدف ما جلب رضایت شماست)
    روابط عمومی مکافی
    سلام عزيز
    اصلا نيازي به بحث كارشناسي در اين مورد نيست
    اكثر دوستاني كه در حد متوسطي هم هستند و بعد از استفاده از مكافي از آنتي ويروس ديگه اي مثل بيت ديفندر و كاسپر استفاده كرده اند كاملا موافق هستند كه ضعفهاي مك آفي در شناخت تروجانها و غيره كاملا مشهود است
    نيازي به بحث نيست
    آن چيز كه عيان است چه حاجت به بيان است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من که شعارت آنتی ویروس سالم هست
    در دنیایه نرم افزار اشکال در یک نرم افزار راBug می خوانند
    با اذعان به این نکته که تمام نرم افزارها حتی شاه گل آن ها یعنی سیستم عامل هم دارای اشکالاتی است
    از شما خواستار اینم که چند Bug را در مکافی معرفی نمایید تا ماهم از محضر شما مستفیض شویم
    **ضمنا اگر مطلبی در جایی پیدایی کردید حتما کپی پیست با ذکر منبع باشد**

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حذف شد
    Last edited by masoudm989; 14-03-2006 at 22:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •