چتو تولید نشده یه سر بیا دبی میبینی که اومده
چتو تولید نشده یه سر بیا دبی میبینی که اومده
دوست عزیز x6 قرار بود که اوایل 2009 به بازار بیاد اما به خاطر اتقبال زیاد از این sav قرار شد این مدل تابستون امسال به بازار بیاد و بعید میدونم الان برای فروش آماده باشه و فکر کنم اونی که شما دیدی برای تست های فنی بوده
سوناتا البته نه همینطوری اسپورتش کنی رینگ و لاستیک بندازی زیرش شیشه ها رو دودی کنی یکم هم ارتفاع بزنی
لوگان خیلی قشنگه.هم توش هم روش ولی مطمنا قشنگترین نیست ولی من از فرمونش خیلی خوشم میاد.
دستاورد جدید خودرو سازی معظم ایران خودرو
سمند نقره ای با رنگ داخلی بژ
داستان از این قراره که ما در مهر ماه سال 86 با هزار تا آرزو یک خودرو سمند 2 گانه سوز نقره ای ثبت نام کردیم که در اواخر اردیبهشت 87زنگ زدن آقا خودرو سمند نقره ای شما اومده بیا تحویل بگیر.
ما هم خوشحال رفتیم خودرو رو تحویل گرفتیم.
آقا همه چیز میزان بود وما هم برگه تحویل رو امضا کردیم .
( البته ظاهرا میزان بود )
خلاصه سرت درد نیارم یک روز بعد تحویل خودرو گفتم برم کپسول رو نگاه کنم چه شکلیه کجا گذاشتن .
چشت روز بد نبینه سمند نقره ای ما یک دفعه تو زرد آخ ببخشید تو بژ در اومد .
آقا ما رفتیم فرداییش نمایندگی گفتیم اینجوریا… حالا چیکار کنیم گفتند هیچ چی این یک چیز عادی که خودرو ها دو رنگ باشن خودرو های خارجی همشون اینجورین.
اینم عکساش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هنوز پیگیریم .
اگه میخواین مطمئن بشین این داستان راسته اطلاعات خودرو در اختیار شما
8f700010
شماره شاسی
12487006806
شماره موتور
سید عزیز موسوی لالمی
مالک
این مطلبم من که پسرشم تهیه کردم اینم
Email [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصطفی
برو خدا رو شکر کن.این چیزا که توی ایران خودرو کاملا عادی تازه شانس آوردی به جای سمند بهت روآ ندادن.
این که خوبه ایران گاری یه تندر ساخته یه درش شیشه بالابر داره یکی نداره یه درش آیینه برقی داره یکی نداره.موندم کی اینارو کنترل میکنه!!!!!!!!!!
فقط زانتیا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)