بازی Hulkmania Wrestling
در اندازه های 352x416/240x320/176x220
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی Hulkmania Wrestling
در اندازه های 352x416/240x320/176x220
دوستان شما میتونید از این سایت برای یه بارم که شده برای آپلود استفاده کنید :
up.--------.com
لینکش مستقیمه و مثل 4shared یا 2shared یا file factory نیازی به چندتا کلیک کردن نیست.
برای یه بارم شده استفاده کنید .
تی ان تی جان من برا این تو فورشرد آپ می کنم که امنیت بالایی داره و هر وقت بخوام همه ی فایلها تو دستمه و سرعت بالایی هم داره ولی سعی می کنم از این سایت هم استفاده کنم.مجتبی جان تو هم واقعا آقایی می کنی بازی میزاری ولی سعی کن همه ی سایزهاشون رو رار بدی.راستی اون بازی اکشن رو از کجا آوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by djjamal; 10-08-2008 at 12:23.
توجه توجه
بچه ها الان ببینید من چه بازی آوردم این بازی بی شک گرافیکی ترین بازی جهان است که به صورت رایگان توسط سایت فیش لبس ارایه می شود.علاوه بر اینکه شما این بازی را رایگان دانلود می کنید امتیاز می گیرید و از طریق اینترنت امتیازهاتون رو می فرستید به سایت فیش لبس و اگه امتیازتون بالا باشه می تونین جایزه هم بگیرین.
برای دانلود بازی فقط کافیه برید به سایت برید و یوزرنیم و پسورد رو وارد کنید وبعد مدل گوشی بعد میخواید چه جوری دانلود کنید مثلا یا لینک اس ام اس یا موبایل یا کامپیوتر بعد هم دانلود وتمام.
اینم عکسهایی از این بازی شگفت انگیز:
اینم لینک ورود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
user:djjamal
pass:123456789
Last edited by djjamal; 11-08-2008 at 11:37.
بازی جدید و بسیار جالب Ronnie Osullivans Snooker به صورت سه بعدی و تحت فرمت جاوا در 6 سایز مختلف برای تمامی گوشی های موبایل عرضه شده است که می توانید در ادامه به دریافت آن بپردازید ...
دانلود با حجم ۱.۶ مگابایت
پسورد فایل :www.kamyabonline.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی جدید و بسیار زیبا و گرافیک بالای Summer Games 2008 که در این بازی شما در چندین رشته ورزشی از جمله دومیدانی , وزنه برداری , قایق رانی , پرتاب نیزه و ... میتوانید در مسابقات شرکت کنید. این بازی به صورت مولتی اسکرین و تحت فرمت جاوا عرضه شده است و بر روی تمامی گوشی های موبایل قابل نصب می باشد.
دانلود با حجم ۳۱۰ کیلوبایت
پسورد فایل : www.kamyabonline.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی جدید و زیبای The Bourne Ultimatum که برگرفته از خود فیلم معروف The Bourne Ultimatum هست.
این بازی به صورت جاوا و در ابعاد 240x320 آماده دانلود هست.
دانلود با حجم ۳۴۲ کیلوبایت
پسورد فایل : www.kamyabonline.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Spaniuly; 13-08-2008 at 17:19.
بازی زیبای DiRT 3D که در ابعاد 240x320 , 176x220 به صورت جاوا و با گرافیک عالی در خدمت شما و میتونید دانلود کنید و از این بازی زیبا لذت ببرید
دانلود با حجم ۱.۶ مگابایت
Last edited by Spaniuly; 13-08-2008 at 17:19.
بازی جورج لورنزو موتر سوار حرفه ای اسپانیایی
Jorge Lorenzo: Pro Moto Racing
در اندازه های :
176x220
128x128
128x160
240x320
بازی Batman: The Dark Knight : بازی معروف Batman اینبار برای گوشی های موبایل , این بازی پرگرافیک و زیبا ساخت جدید Glu Mobile میباشد که برای رزولوشن های 176x208, 176x220, 240x320 تولید شده است .
دانلود با حجم ۹۰۱ کیلوبایت
Last edited by Spaniuly; 17-08-2008 at 07:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)