تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 1004 اولاول ... 289101112131415162262112512 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

در آغاز فعالیت magic_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یکی از افتضاحترین سرویس دهی اینترنت ایران ارومیه هست همه شرکتهاش
    خالی بندن همه و دزد
    4 سال اینا پیش از آنا ای دی اس ال 256 نامحدود گرفتم دانلود 56 کیلوبیت میداد اما فقط یک ماه اینطوری بود بعد 1 سال صبر کردم دیدم درست بشو نیست رفتم پارس آنلاین اونجا هم مثل همین 1 ماه خوب بعد گند زدن
    دوباره برگشتم آنا حالا از آنا 1 مگابیت 6 گیگ گرفتم 44 تومن ماهی ولی آخر دزدی بخدا من دانلودم قانونن باید 128 کیلوبیت بر ثانیه باشه که حالا افت سرعت هم میشه تو خط ها نرماله میشه 110 112 کیلوبیت اما نه دیگه 60 70
    این یک نمونه دزدی که برمیگرده به دروغ بزرگ آنا مبنا بر 50 مگابایت پهنای باند که 3 سال هست قول داده هم تو تبلیغات میگه هم تو سایتش زده قبلا که مودم سیمفونیه چیه ماله پارس آنلاین بود داشتم پهنای باند رو نشون میداد که ماله آنا همیشه 7 تا 8 مگابایت بود اونم تو وضعیتی که حدود 1600 یوزر روی اون 8 مگ شییررر میکردن که حالا هم به همین روال هست
    پارس آنلاین هم گرونه داداشا برید سایت اصلی رو ببینید حداقل 10 تومن با شهرستان فرق داره یعنی تهران ارزونتره
    خلاصه همشون دزدن بی انصافن کلاه بردارن ارومیه کلا هم نتش گرونه هم افتضاح هست
    من 5 سال هست ارومیه هستم بچه تبریزم بخدا تبریز کجا اینجا کجا نت نگو جت بگو یه 256 صبانت داشتم نامحدود اصولا باید 32 دانلود میداد که 76 80 قاط میزد میرفت رو 100 ارومیه اینترنتش هم پارتیبازیه برا آشناها جت میدن برا بقیه چراغ نفتی
    چندتا پیشنهاد یکی اینکه از هرجا نت میگیرین 3 ماهه 6 ماهه 1 ساله نگیرید 1 ماهه بگیرید که اگه گند زدن قدرت مانور داشته باشید اکثرا بالایه 1 ماه چون قرارداد دارن دزدی میکنن اذیت میکنن ولی یک ماهه چون میتونه بپره یکم بشتر توجه میکنن
    یکی دیگه اینکه بعضیا میگن مودم شرکت خودمون حتما باید باشه بیجا میکنن فقط میخوان مودم هودشون رو بفروشن
    بعدش اینکه نامحدود نگیرین سرعت افتضاح میدن به نامحدودا
    مشکل همه اینا پهنای بانده فقط پهنای باند که اونم عقدشو از سر مشتری در میارن هیچکدوم از شرکتای ارومیه از خود مخابرات پهنای باند نگرفتن مال آنا که از شرکت عصر ارتباطات تهران هست قطعی نت هم اینا پول نمیدن یارو از تهران کابل میکشه دیتا قطع میشه
    پارس آنلاین که قبلا اینجا همه یوزرا رو یک آیپی شیییررر بودن 217.219... بود آگه یادم نرفته باشهاونم دیتا ماله تهران نبود یعنی مال خود پارس آنلاین نبود یه شرکت دره پیتی دیتا میداد بهش
    ارومیه نت خوب نداره نت مجبوریه همش دنبال نت خوب نباشید اینجا من هر ماه با آنا دعوام میشه مثلا ماه قبل 2 گیگ ترافیک اضافه تلفنی خواستم زدن برام سر برج میگفت 4 گیگ ترافیک اضافی بعد دیدن من از رو نمیرم قبول کردن که 2 گیگ بود
    بهترین راه برا دانلود دی وی بی دانلود آفلاین هست یه دیویبی بگیرید 90 اینا سیم بنداز رو بشقاب حاشو ببر با 2 مگابیت دانلود کن آپلودتم از همین آی دی اس ال ذغالیا بگیر فرقی نداره کدون کلاه بردار باشه
    اگه دانشجو هستی یا هیت علمی اینا و یا کار پژوهشی داره که همه اینا رو شوت کن کنار برو نت ماهواره 2 طرفه بگیر به قیمت همین آی دی اس ال ذغالی ولی باا چند تل تفاوت یکس اسنکه ترافیکت تموم شد قطع نمیشه سرعتت میاد رو دفالت یعنی 64 کیلوبیت سرعت دانلود ثابت هست مثل اینا ریپ نمیزنیه عدد میشماره انگار 12 123 22 25 58 85 110 اینطوری .شباشم که اکثرا رایگان با 2 مگ دانلود کن گور بابای ای دی اس ال اونم مجوز داری به کسی ربطی نداره
    آگه بابات یا مامانت استاد دانشگاه هست یا ارشد یا پژوهشگر یا پایان نامه نویس یا خودت خواهرت داداشت یک سوژه باشه تو خونتون بپر بدو نت ماهواره بگیر
    آخرشم که مرگ بر نت ارومیه

2. 5 کاربر از magic_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

باریکلا ای ول
    عجب اطلاعات کاملی داری.
    فقط من تا اونجایی که میدونستم سورس شرکت آنا لایزر هست.
    یه مسئله دیگه اینکه من یه چند وقت پیش رفتم پیش رئیس مخابرات تا واسه دانلود یک طرفه مجوز بگیرم. اونم زنگ زد گفت فقط دو طرفه میدیم با پهنای باند 2 مگ ماهی 900 هزار تومن!

اگه مراحل دیگه ای داره اطلاعات بیشتری بده تا بتونیم از شر این ای دی اس ال زغالی خلاص بشیم و بریم به طرف دی وی بی!
    من دانشجوی ارشد هستم و ترم بعد پایان نامه دارم! چی کار میتونم بکنم؟

4. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آره اولا مال لایزر بود ولی حالا مال اینه Iran, Islamic Republic Of Asre Enteghal Dadeha - Broadband Services
    اینم اثبات
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد ماهواره ای هم مخابراتی نه گرونه می دونم بهتر از شرکتهای خصوصی بگیری
    اگه خواستی چندتا آدرس میدم بهت تو خصوصی
    مجوز هم که میگن همین کارت ارشدت مجوز

6. 2 کاربر از magic_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان سلام ا سوال
    مگه واسه دی وی بی هم حتما باید مجوز گرفت
    چه کاریه این همه دیش بالا پشتبومه دیگه گیر نمیدن به دیش

8. این کاربر از fsh_num7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

گیر دادن دادن دیگه پیشگیری بهتر از درمان هست

10. این کاربر از magic_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیام خصوصی شما رسید اما تا خواستم جواب بدم نشد باید 10 پست حداقل داشته باشم تا بتونم 10 پست شد آمار میدم بهت

12. 2 کاربر از magic_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شانت رو هیچ کدوم از دوستان نه آدرس دادن نه تلفن. من که اولین بار اسم این شرکت رو میبینم. هیچ جایی که تبلیغ نداره!
    شرکت آنا اروم علم آور برای بار اول اگر شانس داشته باشید و پورت خالی موجود باشه هزینه نصب میگیرن. شرکت ترکانت رو اطلاع دارم که هیچ هزینه ای دریافت نمیکنه و شما اگر مودم رو موجود داشته باشید فقط هزینه ماهیانه رو پرداخت میکنید. خرید مودم هم از این شرکت اجباری نیست و من که با یکی از مسئولان فروشش صحبت میکردم خوشبختانه اصلا نگفتن که برند فلان رو بخرید فقط متذکر شدن که برند معتبری باشه که مشکلات معمول رو بشه براحتی حل کرد. کیفیت شبکه هم که آنااینترنت بزرگترین شرکت ISP استان هست. پس نباید زیاد مشکل داشته باشه.شرکت های دیگه بالطبع در رده های بعدی پس از این شرکت هستن. ترکانت از نظر هزینه شاید کمی بیشتر باشه ولی شبکه پایداری داره و ممکنه طی 2 یا 3 روز هم دیسکانکت نشید.
    شانت رو ظاهرا کسی ازش سرویس نداره و هیچ اطلاعاتی هم ازش در دست نیست!

14. 3 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام .

بابا ای ول به تو Black Hat ؛ ...

خوب داری آماری میدی دستت درست ...

من خودم میخواستم گول اینا رو بخورم ها ... باور کن قصد خرید یکی از سرویسهای این ISP ها رو داشتم . ولی گفتم --- رو عشقه ! ...

نمیدونم این " کافی‌نت چی‌ها"ی بیچاره چه مصیبتی رو تحمل میکنن ! ...

با تشکر ...

من فقط یه سوالی دارم : اونم اینه که آیا تعداد این ISP ها در ارومیه به قدری هست که بتونه به طور نسبی بیشتر یا کل مناطق ارومیه رو پوشش بده !؟ یا نه ؟ ...

16. این کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان سلام ا سوال
    مگه واسه دی وی بی هم حتما باید مجوز گرفت
    چه کاریه این همه دیش بالا پشتبومه دیگه گیر نمیدن به دیش
    سلام دوست عزیز ...

مجوزه مجوز که نمیخوان ولی : ( کار از محکم کاری عیب نمیکنه)

با توجه به قانون هایی که اینا دارن و گذاشتن ... دانلود ( بار گذاری اطلاعات مثل گیرنده‌های ماهواره‌ای ) تا زمانی که برای اطرافیانت مزاحمت ایجاد نشه ، ممانعتی نداره ! ...

ولی : آپلود اطلاعات به هر صورت ( حتی اگه عکس مذهبی هم آپلود کنی ) با تشخیص مکان فرستاده شده به جرم جاسوسی در نظام مقدس اسلامی ایرانی به حبس محکوم میشی ! ... البته شاید ابد ! .... !!! ....

این گفته رو از خودم نمیگم ، ... توی بررسی های انجام شده تو نت فهمیدم ! ...

حالا خود دانی ! ... ... ( حالا بازم کامل کامل من خودم مطمئن نیستم ! )

بخاطر همین ، ملت صد در صد از --- برای دانلود استفاده میکنن ! ...

18. 2 کاربر از قاهر - Gahir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

باریک !!!
    آقا ما دانشجو و ... نیستیم ولی پارتی کلفت زیاد داریم
    از کجا میشه گرفت این --- رو ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •