یکی از افتضاحترین سرویس دهی اینترنت ایران ارومیه هست همه شرکتهاش
خالی بندن همه و دزد
4 سال اینا پیش از آنا ای دی اس ال 256 نامحدود گرفتم دانلود 56 کیلوبیت میداد اما فقط یک ماه اینطوری بودبعد 1 سال صبر کردم دیدم درست بشو نیست رفتم پارس آنلاین اونجا هم مثل همین 1 ماه خوب بعد گند زدن
دوباره برگشتم آنا حالا از آنا 1 مگابیت 6 گیگ گرفتم 44 تومن ماهی ولی آخر دزدی بخدا من دانلودم قانونن باید 128 کیلوبیت بر ثانیه باشه که حالا افت سرعت هم میشه تو خط ها نرماله میشه 110 112 کیلوبیت اما نه دیگه 60 70
این یک نمونه دزدی که برمیگرده به دروغ بزرگ آنا مبنا بر 50 مگابایت پهنای باند که 3 سال هست قول داده هم تو تبلیغات میگه هم تو سایتش زده قبلا که مودم سیمفونیه چیه ماله پارس آنلاین بود داشتم پهنای باند رو نشون میداد که ماله آنا همیشه 7 تا 8 مگابایت بوداونم تو وضعیتی که حدود 1600 یوزر روی اون 8 مگ شییررر میکردن که حالا هم به همین روال هست
پارس آنلاین هم گرونه داداشا برید سایت اصلی رو ببینید حداقل 10 تومن با شهرستان فرق داره یعنی تهران ارزونتره
خلاصه همشون دزدن بی انصافن کلاه بردارن ارومیه کلا هم نتش گرونه هم افتضاح هست
من 5 سال هست ارومیه هستم بچه تبریزم بخدا تبریز کجا اینجا کجا نت نگو جت بگو یه 256 صبانت داشتم نامحدود اصولا باید 32 دانلود میداد که 76 80 قاط میزد میرفت رو 100ارومیه اینترنتش هم پارتیبازیه برا آشناها جت میدن برا بقیه چراغ نفتی
چندتا پیشنهاد یکی اینکه از هرجا نت میگیرین 3 ماهه 6 ماهه 1 ساله نگیرید 1 ماهه بگیرید که اگه گند زدن قدرت مانور داشته باشید اکثرا بالایه 1 ماه چون قرارداد دارن دزدی میکنن اذیت میکنن ولی یک ماهه چون میتونه بپره یکم بشتر توجه میکنن
یکی دیگه اینکه بعضیا میگن مودم شرکت خودمون حتما باید باشه بیجا میکنن فقط میخوان مودم هودشون رو بفروشن
بعدش اینکه نامحدود نگیرین سرعت افتضاح میدن به نامحدودا
مشکل همه اینا پهنای بانده فقط پهنای باند که اونم عقدشو از سر مشتری در میارن هیچکدوم از شرکتای ارومیه از خود مخابرات پهنای باند نگرفتن مال آنا که از شرکت عصر ارتباطات تهران هست قطعی نت هم اینا پول نمیدن یارو از تهران کابل میکشه دیتا قطع میشه
پارس آنلاین که قبلا اینجا همه یوزرا رو یک آیپی شیییررر بودن 217.219... بود آگه یادم نرفته باشهاونم دیتا ماله تهران نبود یعنی مال خود پارس آنلاین نبود یه شرکت دره پیتی دیتا میداد بهش
ارومیه نت خوب نداره نت مجبوریه همش دنبال نت خوب نباشید اینجا من هر ماه با آنا دعوام میشهمثلا ماه قبل 2 گیگ ترافیک اضافه تلفنی خواستم زدن برام سر برج میگفت 4 گیگ ترافیک اضافی
بعد دیدن من از رو نمیرم قبول کردن که 2 گیگ بود
بهترین راه برا دانلود دی وی بی دانلود آفلاین هستیه دیویبی بگیرید 90 اینا سیم بنداز رو بشقاب حاشو ببر با 2 مگابیت دانلود کن آپلودتم از همین آی دی اس ال ذغالیا بگیر فرقی نداره کدون کلاه بردار باشه
اگه دانشجو هستی یا هیت علمی اینا و یا کار پژوهشی داره که همه اینا رو شوت کن کناربرو نت ماهواره 2 طرفه بگیر به قیمت همین آی دی اس ال ذغالی ولی باا چند تل تفاوت
یکس اسنکه ترافیکت تموم شد قطع نمیشه
سرعتت میاد رو دفالت یعنی 64 کیلوبیت
سرعت دانلود ثابت هست مثل اینا ریپ نمیزنیه عدد میشماره انگار 12 123 22 25 58 85 110
اینطوری .شباشم که اکثرا رایگان با 2 مگ دانلود کن گور بابای ای دی اس ال
اونم مجوز داری به کسی ربطی نداره
آگه بابات یا مامانت استاد دانشگاه هست یا ارشد یا پژوهشگر یا پایان نامه نویس یا خودت خواهرت داداشت یک سوژه باشه تو خونتون بپر بدو نت ماهواره بگیر
آخرشم که مرگ بر نت ارومیه![]()