اتفاقا سرعتش از معمولی خیلی بیشتره...
من 7 گیگ رو پر کردم یک ذره هنگ نداره خدا وکیلی...
اتفاقا سرعتش از معمولی خیلی بیشتره...
من 7 گیگ رو پر کردم یک ذره هنگ نداره خدا وکیلی...
با توجه به این که من 1.5 سال 95 داشتم و با هاش کار کردم و یه هفته هم باتری 8 گیگ روش بود یه مقایسه کردم البته خیلی دقیق نیست.
.....................با باتری معمولی__________________________ با باتری 8 گیگ
کاره فوقه سنگین *15 __________________________________________29
موسیقی ** 8___________________________________________ 12
استندبای 3.5 روز______________________________________ 5 روز
اینترنت 4 ___________________________________________5.5
جی پی اس 2.5___________________________________________ 3.5
*یعنی 5-7 ساعت کاره مداوم با گوشی مثلا 4 ساعت موسیقی 1 ساعت اینترنت .30 دقیقه جی پی اس. 30 تا عکس
** با هندز فری با اخرین صدا و صفحه خاموش.
یه سوال بیربط . با توجه به این که اینجا مدریت زیاد میره میاد > خواستم بدونم چرا با کامپوتر نمیتونم پست هامو ویرایش کنم و اروره 404 میده ولی با ایرانسل میتونم؟؟؟؟؟؟
Last edited by ELVIS PRESLEY; 27-04-2008 at 21:12.
ای پسر بد سر اقوامتون رو کلا میزاری
ولی نه خوشم اومد منم از این کارا زیاد میکردم و میکنم خیلی حال میده.
پس من یه مموری 8گیگ بگیرم؟
قیمتش؟
من تا الان با 8 گیگم بیشتر از 2 گیگ فایل نریختم توش ببینم سرعتش پایین میاد یا نه
ولی یه با یه ویندوز ریختم داخلش تا ببرم رو یه کام دیگه بریزم خیلی سرعتش پایین اومد ولی فکر کنم به خاطر این بود که تعداد فایل های ویندوز زیاد بود بعدا امتحان میکنم ببینم سرعتش پایین میاد یا نه؟
سرعت بالا اووردن پلیر و گالریش واقعا خیلی بهتر از معمولی هست.
در مورد سرعت وقتی حافظه گوشی رو پر میکنی یه چیزی بگماز مدیریت هم خواهش میکنم پست رو حذف نکنن و اگه بیربط بود ببرن مثلا تو کلوپ 95
من چندین بار اینوبه عین دیدم که وقتی چیز جدید روگوشی میریزی و رم رو پر مکنی گوشی به مدت 1 روز گیج و بیج میزنه و انگار تو خودش نیست.وسرعتش خیلی کند میشه و آدمو ناامید میکنه اینو به خاطر این نقل قول گفتم:
اینجا محمد گوشی رو پر کرده و وقتی خواسته ببری یه جای دیگه فایل هارو خالی کنه آخه یه روز که نگذشته وولی یه با یه ویندوز ریختم داخلش تا ببرم رو یه کام دیگه بریزم خیلی سرعتش پایین اومد ولی فکر کنم به خاطر این بود که تعداد فایل های ویندوز زیاد بود بعدا امتحان میکنم ببینم سرعتش پایین میاد یا نه؟
گوشی همچنان در حال پردازش اطلاعات جدید هستش و به نظر ما گوشی کند شده ولی با گذشت زمان
مشکلش حل میشه.
من خودم یکی از دوستام(دوست دوستم) که هیچی بارش نبود یه 95 هشت گیگ خریده بود و خیلی ادعاش
میشد (می فهمین که چی میگم)فرداش دوستم به من زنگ زد و گفت طرف میخواد باهات حرف بزنه.ایشون بهم
گفت احسان جان میشه کمی منو راهنمایی کنی و کمی آهنگ و تم رو گوشیم بریزی.بالاخره من گوشی شو
گرفتم و گفتم 1 روز باید پیش من بمونه گفتمشکلی نیست منتو این یه روز رم گوشی رو 7.15 گیگشو پر کردم
گوشی داشت می ترکید و اصلا خیلی کند شده بود.دیدم که خیلی ضایعست بالاخره من اون روز رو یهجوری
گذروندم و وقتی صبح شد گوشی رو برداشتم تا ببینم چطور شده دیدم گوشی عین همون وقتی که ازش گرفتم
سرعت داره و رون شدهدر حالی که 7 گیگ بیشتر از حافظش پر بود.من تو 95 ساده خودمهم اینطوری شدم از
2گیگ فکر کنم 200 مگ کمتر یه بار پرکردم و گوشی خیلی کند شده بود.ولی بعد از گذشت تقریبا 1 روز گوشی
با همون سرعت اولیهداده هارو پردازش میکرد و خیلی جالب شده بود.
فاصله دادم تا وقتی دارین می خونین چشتون اذیت نشه.
پست بالا واقعا تایید میشه...
خدارو شکر پست های ما یکی یکی داره تایید میشه...
ممنون...
آکتور جان کمی تجربه لازمه تا باور بشه.خدارو شکر پست های ما یکی یکی داره تایید میشه...
اره حتما همین جور هست که احسان جان میگن ان 95 8گیگ انقدر سرعتش خوبه که 8گیگ رو به راحتی پردازش کنه من که گفتم امتحان نکردم
من امتحان میکنم و پرش میکنم و نتیجش رو بهتون میگم
Last edited by MoonAndSky; 28-04-2008 at 18:10.
چه جالب تاحالا توجه نکرده بودم.
پس من که تاحالا گوشیم کند نشده برا این بوده که همیشه کم کم اطلاعات روش میریزم.
البته به نوع رم هم خیلی بستگی داره.
سعی کنید برا چند تومن کمتر دادن و یک رم آَشغال گرفتن، سرعت گوشیتونو نخوابونید.
در این مورد اصلاً رم ساندیسک توصیه نمیشه.
رم مارک ترنسنت یا کینگستون بگیرید. البته شنیدم advanced هم خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)