تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 23 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 221

نام تاپيک: تاپیک سوالات مربوط به آموزشگاههای زبان و مباحث مرتبط

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مرسی از نظر زمان هم دو متد یکسانند؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی از نظر زمان هم دو متد یکسانند؟
    نمی دونم .. یعنی چند ترم طول می کشه؟ .. منظورت اینه ؟ ... اگه منظورت همینه که فکر می کنم باز هم فرقی نمی کنه برای کسی که تازه میخواد شروع کنه .. هر وقت رسیدیم به ترم های آخر روش فکر می کنیم! -- ها؟ ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به نظر من هیچکدوم برای شروع خوب نیست... برای شروع اول باید روی گوش کردن و صحبت کردن فکوس کنی - مثل نصرت 2 -

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

کانون زبان ایران چطوره ؟ خوبه ؟ تایید میکنید ؟ کلا برای بزرگسالان چند ترم هست ؟ هزینه ی هر ترمش حدودا چند در میاد ؟ ایا کلاسهای فشرده هم داره ؟ من که سطحم تقریبا متوسط هست به نظرتون مکالمه شرکت کنم یا عمومی ؟
    راستی من کرجم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Naser_helboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

منم تو شیراز سربازم و می خوام زبانم رو ادامه بدم
    یه ترم رفتم تو یه موسه ای ثبت نام کردم خیلی بد بود ، استادش تو کلاس فارسی صحبت میکرد
    حالا دنبال یه موسسه خوب میگردم که به اسم کانون زبان برخوردم می خواستم بپرسم چطوره ؟ مثل اینکه کتاباش هم فرق میکنه
    آخه من قبلا با interChange کار میکردم

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم تو شیراز سربازم و می خوام زبانم رو ادامه بدم
    یه ترم رفتم تو یه موسه ای ثبت نام کردم خیلی بد بود ، استادش تو کلاس فارسی صحبت میکرد
    حالا دنبال یه موسسه خوب میگردم که به اسم کانون زبان برخوردم می خواستم بپرسم چطوره ؟ مثل اینکه کتاباش هم فرق میکنه
    آخه من قبلا با interChange کار میکردم
    ناصر جان، البته به نظرم اینکه استاد فارسی حرف بزنه یا انگلیسی دقیقاً نمیشه گفت خوب یا بده .. من خودم سن ام که کمتر بود (10-12 سال پیش - دوران دبیرستانم) اعتماد به نفس چندان بالایی نداشتم و شاید دروغ نگفته باشم اگه بگم یکی از عللی که کلاس زبان رو بعد از فقط یک ترم ول کردم همین بود که استاد تاکید روی انگلیسی صحبت کردن داشت ...

الان می دونم که شاید حتی شانس آوردم کلاس زبان نرفتم و مسلمه که هیچ احساس ضرری نمی کنم .. اما می دونم که اگه بخوام یه نسخه عمومی تر بپیچیم که بدرد عده بیشتری بخوره، درسی که میشه از این ماجرا گرفت اینه که انگلیسی حرف زدن همیشه هم بهترین گزینه نیست.. حداقل کارآیی اش یه مقدار مبهمه ... همین تالار زبان رو در نظر بگیر، فکر می کنم وقتی من اومدم تاکید روی انگلیسی پست زدن بسیار بیشتر بود (و اصلاً اون تاپیک "سوالات به زبان فارسی" سر همین قضیه ایجاد شد اگه اشتباه نکنم) .. اما حرفم اینه که احساس می کنم الان که کاربرها با آزادی عمل بیشتری به فارسی پست می زنن، مشکلاتشون بهتر و سریعتر حل میشه و شاید بشه همین رو تسری داد به کلاس .. (این نظر شخصی منه و اصلاً قصد دخالت در اداره این بخش رو ندارم خدای نکرده)

* اگه دوست داشتی، این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از پست 2227 به بعد رو هم یه مرور بکن.

(IMHO)

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

حالا میگم بد بود نه اینکه چون استاد فارسی صحبت میکرد بد بود ، دلایل زیادی داشتم که به نظرم اون موسسه برای من خوب نبود
    یکیش اینکه همه شاگردا سن پایینی داشتن و خوب یکم ارتباط برقرار کردن باهاشون سخت بود دیگه بزگترینشون 13 سالش بود
    دوم اینکه من تو موسسه زبانسرا که میرفتم علاوه بر اینترچنج ما اهنگ گوش میکردیم و با کتاب tactics for listening برای شنیدن و steps to understanding برای خواندن و free discussion برای مکالمه داشتیم در صورتی که تو این موسسه فقط و فقط با interchange کار میکردیم و به نظرم برای من فایده ای نداشت حالا نمیدونم شاید برای اون 10 12 ساله ها خوب بود

حالالا اگه ممکنه به سوالم جواب بدید موسسه کانون زبان چطوره ؟ فکر کنم تنها موسسه معتبر تو شیرازه
    تو این مدتی که دوران سربازیمه نمی خوام از زبان خوندن عقب بیوفتم

ممنون

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض دنبال یه آموزشگاه زبان خوب تو شیراز میگردم

سلام
    من تو شیراز سربازم و می خوام کهه زبانمو ادامه بدم از شیرازیها می خوام که بهترین موسسه زبان رو تو شهرشون معرفی کنن
    از مدیرا هم می خوام که تاپیکو پاک نکنن چون برام مهمه که یه آموزشگاه خوب پیدا کنم

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه MusicManiac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

نوید - پارامونت
    بهار - قصرالدشت، بعد از قم آباد
    دیباگران - زرگری

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون از جوابت

کانون زبان چطوره ؟
    یدونه هم من تو اون خیابونه که بین ستاد و فلکه گازه دیده بودم فکر کنم یه چی تو مایه های ایز ایران بود اون چطوره ؟

راستی اینایی که گفتی میدونی شهریه هاشون چقدره ؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •