منم امروز Chaos Rising رو گرفتم
DoW II که خیلی باحال بود کلی حال داد اینم باید خیلی خوب باشه چون اکشنش خیلی قشنگ تر شده
ولی می زارمش تو عید بازی کنم
منم امروز Chaos Rising رو گرفتم
DoW II که خیلی باحال بود کلی حال داد اینم باید خیلی خوب باشه چون اکشنش خیلی قشنگ تر شده
ولی می زارمش تو عید بازی کنم
Chaos Rising اين ورژن جديدشه كه اومده ؟
سبك همون قبليست يا اجازه ي base سازي هم بهت ميده ؟
من نگرفتم بازی رو هنوز، ولی خوب شکی نیست ادامهای بر نسخه II هست دیگه و هم سبک اون.
کسی نسخه این بازی که boysteam هست رو تا حالا گرفته؟ من که هر کاری کردم نتونستم توی بازی برم
این چند وقته این بازی ها اعصاب منو بهم ریختن هر بازی یه مشکلی داره. اینا همه از برکت بازی های کپی هستش!
مثل اینکه کسی نیست جواب بدهکسی نسخه این بازی که boysteam هست رو تا حالا گرفته؟ من که هر کاری کردم نتونستم توی بازی برم
این چند وقته این بازی ها اعصاب منو بهم ریختن هر بازی یه مشکلی داره. اینا همه از برکت بازی های کپی هستش!
من منظورم بسته مکمل بازی نیست که تازه منتشر شده. منظورم خود بازی هستش. فکر کنم از بین اونایی که بازی کردن حداقل چند نفر پیدا بشن که این نسخه بازیو خریده باشن. من همه کارهایی که گفته رو انجام میدم ولی وقتی روی آیکون بازی کلیک می کنم این پیغام رو میده:
application load error 5:0000065434
اگه میشه راهنمایی کنید که چی کار کنم الان خیلی وقت هست که یه بازی استراتژیک درست و حسابی بازی نکردم. اگه میشه همین امسال جواب بدین وگرنه باید تا سال دیگه صبر کنم![]()
سلام!! آقا يكي كمك كنهههههههههههههه!! من Chaos rising رو امروز گرفتم ولي بعد از نصب Steam سريال مي خواد!!!
تروخدا اگه كسي داره بده!!!!!![]()
وایییییی !
هفته پیش Chaos Rising رو نصب کردم . وقت نکردم بازی کنم تا دیروز ...
بازی در کل تغییر چندانی نکرده . منظورم اینه که Game Play و گرافیک و ... تغییر چشم گیری ندارن . اما یه بخش پیشرفت زیادی کرده و اونم درجه سختی بازیه ! بازی فوق العاده سخت شده ! اما اگه Armor ها رو درست انتخاب کنید ، خیلی راحت میشه !
DoW II خیلی خوب و عالی بود ، DoW II CR از اون قشنگتر . همین مراحل متنوع تر و آرمور جالب تر ، خودش واسه شروع دوباره ی DoW II کافیه ...
آقا نبود كسي ما رو ياري كنه ؟؟؟؟؟ جون من اگه كسي ميدوننه بگه.....!!!!![]()
با عرض معذرت این پست من حذف شود..
Last edited by sinaset; 07-04-2010 at 19:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)