جناب من میخوام روی هاستینگی نصب کنم که از یاهو گرفتمنوشته شده توسط STAYWITHME
Cpanel نداره! با phpMyAdmin دیتابیس میسازم، وقتی هم user و pass این phpMyAdmin رو میدو بازم ارور میده
جناب من میخوام روی هاستینگی نصب کنم که از یاهو گرفتمنوشته شده توسط STAYWITHME
Cpanel نداره! با phpMyAdmin دیتابیس میسازم، وقتی هم user و pass این phpMyAdmin رو میدو بازم ارور میده
مشکل حل شد
در قسمت database host باید میزدم MySOL
فارسی ساز چجوری نصب میشه؟
این فارسی سازی که دادید جواب میده برای آخرین ورژن؟
با سلام خدمت دوستان گرامي.
تيم ماي بي بي فارسي، سايت رسمي فارسي ماي بي بي (Offical) متشكل از كاربران مجرب و كارآزموده اي كه براي ماي بي بي زحمت بسياري كشيدند ، پشتيباني از اين نرم افزار رو به عهده داره. (به سايت اصلي ماي بي بي سر بزنيد و لينك سايت رسمي ما رو ببينيد)
ما در ابتداي نسخه 1.2 هستيم و كار ترجمه فايلهاي زبان تموم شده ولي منابع ديگه اي هم هستن كه نياز به ترجمه داشته باشن. جداي از ترجمه، كارهاي ديگه اي هم براي اين نرم افزار هست... از قبيل پلاگين نويسي ، قالب و پوسته نويسي ...
از تمامي دوستاني كه كاري ، هرچند ناچيز براي رشد و اعتلاي ماي بي بي انجام داده اند، دعوت ميكنم به متمركز كردن فعاليتهاشون در سايت رسمي تا هم اين نرم افزار غني شده باشه و هم كار شما در محلي رسمي ثبت شده باشه. اين يك درخواست رسمي هست...
اجازه بديد به نرم افزار محبوبمون قدرت بيشتري ببخشيم و محلي ترش كنيم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیزایی که تو بخش دانلود سایتتون گذاشتید رو نمیتونستید همشون رو تو یه فایل زیپ بزارید؟
فارسی ساز چجور نصب میشه؟
ميشه يكي در مورد نصب بر روي لوكال هاست يكم راهنمايي بيشتر بكنه ؟
با سلام
من یک مشکل دارم. چون هاست من رایگانه و ایمیل نداره بعد از نصب مای بی بی ایمیلهایی که باید از طریق فروم برای دیگران ارسال شود، ارسال نمی شود آیا راهی هست که این مشکل حل شود؟
راستی یک قالب vb برای ما بی بی داشتم که به علت فراموش کردن آدرس سایت اصلی، مجددا آپلودش کردم. داخل فایهایش توضیحاتی هم راجع به بخش Member دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ehsanema; 03-10-2006 at 01:40.
چرا مشكل ورود و خروج داره اين ماي بيبي؟
دوستان طریقه راه اندازی دیتا بیس phpbb روی mybb را می توانند توضیح دهند .؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)