سلام
من ويستا رو آپديت
سلام
من ويستا رو آپديت
سلام
من ويندوز ويستا رو آپديت كردم و درايو C تقريبا پر شده.
1-راهي براي خالي كردنش هست؟
2-چطوري ويستا رو فارسي كنم؟
سلام
من سرويس پك 2 رو از سايت ماكروسافت با حجم 348 مگ دانلود كردم و الان ميخوام روي ويست كه سرويس پك يك هست نصب كنم منتها ميگه اول ويندوزت رو آپديت كن. دوستان راه حلي ميدونند كه بشه سرويس پك 2 رو نصب كرد ؟
لطفاً راهنمایی کنید
Error 0x80072EFE
سلام !
چطور میشه این اتو اپدیت ویندوز ویستا التیمیت رو غیرفعال کرد؟ تو رجیستری راهی نداره؟
از این مسیر می تونید غیر فعال کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حــــــــــــــــــــــــ ـــذف شد.
Last edited by hobab1987; 21-08-2009 at 20:39. دليل: حل شد
من ویندوز ویستای home preminum 64 bit اورجینال دارم و تازه حدود 45 روز پیش لب تاپ خریدم.چند تا سوال داشتم که امیدوارم راهنمایی کنین.
1-لازمه که حتما ویستا رو آپدیت کنیم؟
2-من از آپدیت خود ویستا استفاده کردم.32 تاآپدیت با حجم حدود 245 مگاپیدا کردبدون اینکه اسم و مشخصاتی از اونها بده که من اجازه ندادم.حالا باید همشو دانلود کنم؟از کجا بدونم که کدومها رو دانلود کنم؟
آخرین آپدیت من Security Update for Windows Vista for x64-based Systems (KB970710)
Installation date: 8/24/2009 12:17 PM
هست.اگه بخواین مشخصات آپدیت های پیدا شده رو می زارم چون زبان بلد نیستم که بفهمم چی.
با تشکر
Last edited by zahra; 15-09-2009 at 12:45.
خوب آپدیت کردن ویندوز کارایی و امنیت ویندوز رو بالا میبره یا مشکلا تی که ممکنه داشته باشه رو برطرف میکنه.
ولی حتما لازم نیست که آپدیت کنین.
مثلا من خودم هیچ وقت آپدیت نمیکنم. به هیچ مشکلی هم برنخوردم.
اگه میخواین آپدیت کنین فقط آپدیت های important و recommended رو آپدیت کنین. خودش جلوش نوشته. optional ها زیاد مهم نیستند.
اسم و مشخصلت میده که چه چیز هایی رو میخواد آپدیت کنه.
برای رفتن به قسمت آپدیت ویندوز روی Computer رایت کلیک کنین و به قسمت properties برین و پایین سمت چپ صفحه رو نگاه کنین زیر قسمت see also روی windows update کلیک کنین.
توی این قسمت میتونین اطلاعات مربوط به آپدیت ها رو پیدا کنین.
با سلام خدمت دوستان
من پارسال ويستاي ارجينال لپ تاپمو آپ ديت ميكردم . بعد براي مدتي ويندوز را به 7 آپگريد كردم . ولي حالا كه سيستم را به كلي ريستور كردم و 2 باره از ويستا استفاده مي كنم . ويندوز آپديت نميشود و ارور مي دهد. خواهشمندم راهنمايي بفرماييد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)