تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 24 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 235

نام تاپيک: از امروز تا آزمون کارشناسی ارشد کامپیوتر

در آغاز فعالیت s@LLy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من امسال(مهر87) تازه کارشناسی قبول شدم اونم غیرانتفاعی!می خوام بخونم ارشد دولتی قبول شم ولی هنوز شروع نکردم،اگه بشه جزوه های پارسه رو گیر بیارم خیلی خوب میشه ، نیاز به یک برنامه ریزی دقیق هم دارم، قرار بود یه آدم ثواب کاری این جزوه هارو بزاره تو این سایت پس چی شد؟!
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

من آی تی هستم میشه سوالای آی تی روبرام بفرستی؟
    من خیلی گشتم اما توی نت پیدا نکردم
    یه کتاب هسنت ماله مقسمی هست کنکورهای it ر رو داره
    توی اون سوالای 87 هست
    قیمتش هم حود 6000 تومن فکر کنم باشه

من امسال(مهر87) تازه کارشناسی قبول شدم اونم غیرانتفاعی!می خوام بخونم ارشد دولتی قبول شم ولی هنوز شروع نکردم،اگه بشه جزوه های پارسه رو گیر بیارم خیلی خوب میشه ، نیاز به یک برنامه ریزی دقیق هم دارم، قرار بود یه آدم ثواب کاری این جزوه هارو بزاره تو این سایت پس چی شد؟!
    ممنون
    بابا ایول
    خیلی خوب کاری می کنی
    به نظر من همه اون درسهایی که توی ارشد هست رو همون ترمی که داری یه کتاب تست خوب مثله پوران بگیر و تستش رو هم بزن
    جزوه های پارسه همش خوب نیست نمی خواد زیاد فکرتو مشغولش کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من خیلی گشتم اما توی نت پیدا نکردم
    یه کتاب هسنت ماله مقسمی هست کنکورهای it ر رو داره
    توی اون سوالای 87 هست
    قیمتش هم حود 6000 تومن فکر کنم باشه
    ممنون دوست عزیزم
    ولی من پارسال این کتابو خریدم والان دوباره نمیتونم این کتابو بگیرم یه راه حل دیگه بده لطفاً

راستی من که از حالا خیلی استرس گرفتم شما ها وضعتون خوبه؟
    وضع درس خوندن چه طوره ؟
    امیدوارم همگی موفق باشیم

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام سازمان سنجش یه سری کتاب برای ارشد چاپ کرده برای خرید به این جا یه سری بزنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

راستی من که از حالا خیلی استرس گرفتم شما ها وضعتون خوبه؟
    وضع درس خوندن چه طوره ؟
    امیدوارم همگی موفق باشیم
    من که خیلی اوضاع ام بده
    بی خیال امسال شدم
    فقط خواهشا اگه کنکورت خوب شد بعد از کنکور بیا بگو چی خوندی
    راستی واسه مدیریت چکار کردی؟

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با انتشار تقويم كنكور آزادودولتي؛
    ثبت‌نام آزمون كارشناسي ارشد آزاد تا اواخر هفته آينده ادامه دارد
    كارت آزمون ارشد دولتي از19بهمن به صورت اينترنتي توزيع مي‌شود

با انتشار تقويم آزمون‌هاي برگزاري آزمونهاي سراسري سال 88 دانشگاه‌هاي دولتي و آزاد، ثبت‌نام اينترنتي آزمون كارشناسي ارشد كه از دوم بهمن آغاز شده است، تا 15 بهمن ماه ادامه دارد و همچنين توزيع كارت آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه‌هاي دولتي نيز از روز شنبه 19 بهمن به صورت اينترنتي آغاز مي‌شود.
    دكتر حسين توكلي در گفت‌و‌گو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،‌ اظهار كرد: آزمون كارشناسي ارشد سال 88 دانشگاهها 23 تا 26 بهمن ماه 87 در 139 رشته امتحاني برگزار مي‌شود.
    وي با بيان اينكه 52 هزار نفر متقاضي شركت در كد رشته امتحاني دوم شناور كنكور كارشناسي ارشد سال 88 دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي بوده‌اند، گفت: ‌بر اين اساس با احتساب 673 هزار داوطلب شركت در آزمون كارشناسي ارشد سال 88 و همچنين المپياد علمي دانشجويي جمعا براي 725 هزار متقاضي كارت ورود به جلسه صادر مي‌شود.
    دكتر توكلي در خاتمه گفت:‌ نتايج اوليه كنكور كارشناسي ارشد سال 88 نيز با اعلام اسامي 5 برابر ظرفيت، نيمه اول خرداد ماه منتشر مي‌شود.
    ثبت‌نام آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد تا 15 بهمن ادامه دارد
    سجادي رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي نيز با اشاره به برنامه زماني آزمونهاي اين دانشگاه به ايسنا، گفت: ثبت‌نام آزمون سراسري دانشگاه آزاد 15 تا30 بهمن ماه سال جاري و ثبت‌نام آزمون كارشناسي ارشد اين دانشگاه از 2 بهمن آغاز شده و تا 15 بهمن ادامه دارد.
    همچنين آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي طي روزهاي 17 تا 19 ارديبهشت ماه برگزار مي‌شود.
    گفتني است، در مجموع 32 هزار نفر در آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد پذيرفته مي‌شوند.
    به گزارش ايسنا، فارغ التحصيلان ممتاز مقطع كارشناسي مي‌توانند همزمان با ثبت‌نام آزمون كارشناسي ارشد براي ورود بدون آزمون ثبت‌نام كنند، همچنين فارغ‌التحصيلان ممتاز مقطع كارشناسي كه به دليل اطلاع‌رساني نامناسب نتوانسته‌اند براي شركت در آزمون كارشناسي ارشد بدون آزمون ثبت‌نام كنند مي‌توانند همزمان با ثبت‌نام آزمون كارشناسي ارشد امسال در دوره بدون آزمون شركت كنند تا پس از بررسي سوابق تحصيلي آنها در صورت حائز شرايط بودن به دوره كارشناسي ارشد راه يابند.
    برگزاري كنكور سراسري در دهه اول تير ماه
    همچنين به گزارش ايسنا، كنكور سراسري دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور در سال 88 با بيش از يك ميليون و300هزار نفر داوطلب جدي‌ترين آزمون سال 88 خواهد بود كه در دهه اول تير ماه 88 برگزار خواهد شد.
    بر اين اساس، داوطلبان كنكور مي‌توانند با انتشاراطلاعات تقاضانامه الكترونيكي در نيمه دوم فروردين ماه از سوي سازمان سنجش، نسبت به تاييد و اصلاح اطلاعات ثبت‌نامي خود اقدام كنند.
    گفتني است، داوطلبان كنكور در 5 گروه آزمايشي و در روزهاي چهارم، پنجم و ششم تيرماه در حوزه‌هاي امتحاني سراسر كشور رقابت خواهند كرد و نتايج اوليه كنكور نيز مرداد 88 در اختيار داوطلبان قرار مي‌گيرد.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پاسخگویی به شبهات احتمالی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد

شبهات احتمالی داوطلبان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی به صورت آنلاین پاسخ داده می شود. به گزارش خبرگزاری مهر، ثبت نام از داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی و متقاضیان بدون آزمون این دوره که از تاریخ دوم بهمن ماه آغاز شده تا روز سه شنبه 15 بهمن سال جاری ادامه خواهد داشت.
    سرویس پاسخگویی آنلاین با هدف رفع ابهامات و پاسخ به پرسش های احتمالی داوطلبان در هنگام ثبت نام اینترنتی دایر بوده و داوطلبان می توانند با انتخاب گزینه "سوالات متداول" و یا "پاسخ گویی به سوالات" در منوی پشتیبانی ضمن طرح پرسش خود، پاسخ آن را به صورت آنلاین دریافت کنند.
    ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از طریق نشانی پایگاه اینترنتی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام می شود.

آخر فروم باز Šepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    ترازهای دانشگاه آزاد رو از کجا میشه گیر اورد؟
    اگه سراغ دارین لیست کاملش رو بزارین

مخصوصا برا آی تی قزوین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان خوشحال شدم این تاپیک رو پیدا کردم من سال 88 میخام کنکور مهندسی IT بدم و از مطالب segran تشکر میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    دیدید چه زود گذشت ؟ دو روز دیگه تا کنکور 88 مونده وقتی شروع کردم 5ماه فرصت داشتم
    من که لبریز از استرسم نمیدونم قراره چه اتفاقی بیفته و چی بشه و آیا نتیجه خوبی بگیرم یا نه
    ولی فقط خوشحالم که تلاشمو کردم دیگه بقیه اش با خود خدا اون میدونه چی باید بشه و چی خوبه که بشه
    الان که فکر میکنم هر چی بلد بودم یادم رفته !!! شما هم همین جورین ؟؟؟
    امیدوارم و دعا میکنم هم موفق باشیم و بتونیم نتجیه زحماتمونو بگیریم
    التماس فراوون دعا دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •