سلام
بچه ها بازی کی میاد ایران ها ؟
دوستان سیستم رو هم دریغ نکیند !
ممنون
سلام
بچه ها بازی کی میاد ایران ها ؟
دوستان سیستم رو هم دریغ نکیند !
ممنون
سیستم مورد نیازش اینه:
Minimum System
Processor: AMD Athlon XP 2000+ /Intel Pentium 4 2.0Ghz
Display Card!: NVIDIA GeForce FX 5900 128MB /ATI Radeon 9800 Pro 128MB
Memory: 1024MB
Free Disk Space: 7GB
Operating System: Windows XP (SP 3) or Windows Vista (SP1 only
Recommended System
Processor: AMD Athlon64 X2 4000+ /Intel Core 2 Duo E6320
Display Card:256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher
Memory: 2048MB
Free Disk Space: 7GB
Operating System: Windows XP (SP 3) or Windows Vista (SP1 only
Last edited by 4039; 01-03-2009 at 21:26.
سلام
یعنی میشه با یه کارت 128 5200 هم اجراش کرد
اجرا بله!!! ولی بازی نه!!
توی کمترین جزئیات و رزولوشن هم نمیتونین با این کارت اجراش کنین! فقط میتونین شکلشو ببینین!
تریلر بازی ... مسابقه مرگ تیمی
Team DeathMatch Trailer
SD Size: 15.3MB
HD Size: 43.6MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برا یکی از بچه های میخواستاجرا بله!!! ولی بازی نه!!
توی کمترین جزئیات و رزولوشن هم نمیتونین با این کارت اجراش کنین! فقط میتونین شکلشو ببینین!
حیف بیچاره
ممنون
دموی بازی منتشر شد و شما می تونید از لینک زیر دانلود کنید من که همین الان شروع به دانلود کردم فردا می گم چه طوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مستقیم و resume دارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vitamin2002; 03-03-2009 at 01:03. دليل: اضافه کردن لینک با امکان resume
سلام.
دموی بازی برای PC با حجم 1.3 GB منتشر شد و از لینک زیر قابل دریافت هستش:
بازی فردا برای PS3 و X360 منتشر خواهد و در 10 مارس نیز برای PC منتشر خواهد شد! همچنین سیستم مورد نیاز بازی به صورت زیر می باشد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Minimum Configuration :
CPU: Intel Pentium 4 2.0 GHz/ AMD Athlon XP 2000+ or higher
Operating System: Windows XP (with Service Pack 3) or Windows Vista (with Service Pack 1)
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
DVD-ROM: DVD-ROM speed 4x, dual-layer drive
Drive Space: 1.5 GB
Graphics Card: 128 MB DirectX compliant, Shader 2.0 enabled video card
Sound Card: DirectX 9.0 compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
Recommended & Preferred Configuration:
CPU: Intel Core 2 Duo 6320 / AMD Athlon X2 4000+ or higher
Operating System: Windows XP (with Service Pack 3) or Windows Vista (with Service Pack 1)
RAM: 2 GB
DVD-ROM: DVD-ROM speed 4x, dual-layer drive
Drive Space: 1.5 GB
Graphics Card: 256 MB DirectX 10.0 compliant video card or DirectX 9.0 compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
Sound Card: DirectX 9.0 compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
Peripherals: Xbox 360 Controller for Windows
خوب بالاخره دانلودم تقریبا 40 دقیقه قبل تموم شدو 40 دقیقه بود تو کفش بودم 2 تا مرحله بازی کردم که مرحله 1 را حالت assistant off بازی کردم که جونم در اومد تا بازی را ببرم
مرحله دوم را در حالت assistant on بازی کردم که به نسبت خیلی خیلی آسونتر از آب در اومد
این حالت همون حالت موجود در ace combat در ps2 و xbox360 است یعنی به راحتی می شود یکی پس از دیگری هواپیما ها را منفجر کرد
ولی در اون یکی حالت دیگه کم کم داشتم
می شدم
----------------------------------
گرافیک بازی محشره می تونم بگم خیلی خیلی حال کردم انفجار هواپیما هم خیلی خوب درستش کردند می تونم بگم باید به این بازی بیشتر از ace combat های کنسول امتیاز بدهند ( به عنوان طرفدار ace combat ) مخصوصا از لحاظ گرافیک و game play
ما که با اینترنت زپرتی نمیتونین دانلودش کنیم!( بزارم رو دانلود فکر کنم تا 8 مارس طول بکشه!!!) خودشم توی سایتش زده 13 مارس چطور شده اینجا میگین 10 مارس؟؟
راستی یه سوال! گرافیک هواپیماها در چه حدی بود؟ ( مدلسازی و شیدر) و اینکه اگه بشه یه عکس از دموش بزارین( توی بازی)!
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)