تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 33 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 323

نام تاپيک: اصطلاحات تخصصی عکاسی دیجیتال

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    ثمین جانم ، موقع چاپ قطعا مشکلی پیش نمیاد . یه پرینتر کانن ip4200 دارم باهاش در قطع عکس معمولی پرینت گرفتم خب طبیعیه که در اون سایز هیچ مشکلی نباشه
    اما در اوریجینال سایز و توی تلوزیون که full HD هم هست ، مشکل دون دون و شارپ نبودن واضحه ( اونم برای عکسهایی که 9 مگاپیکسل هستند )
    ...........
    .............
    ..........
    .........
    ممنون که گریه زاری های منو تحمل می کنید
    من عکسای شما رو دیدم،نکته خاصی رو ندیدم که مشکل فوکوس دوربین یا اشکال دیگه ای رو نشون بده.البته اگه عکس اصلی رو بزارین،بهتر بشه قضاوت کرد ولی مشکل خاصی ندیدم.
    شما اگه این عکس ها رو بدین لابراتوار(نه پرینتر خانگی) براتون چاپ کنه،اندازه 18*13 ،اگه کیفیتش راضی کننده بود،مطمئن باشین مشکلی از جهت دوربین وجود نداره.
    در ضمن،وقتی دوربین شما 12 مگاپیکسل هست،لزومی نداره از مگاپیکسل کمتری استفاده کنین.اگه نگران حجم فایلش هستین،یه مموری پر حجم بگیرین.در ضمن اگه یه مدت به دوربین و خودتون فرصت بدین،قطعا عکس های بهتری می گیرین.بزارین تسلط تون به دوربین بیشتر شه.بعد اگه کیفیتش راضی کننده نبود،دیگه سراغ کمپکت ها نرین و دوربین نیمه حرفه ای بگیرین.w220 و اینا رو هم بیخیال شین.دوربینای این رده همه عملکرد شبیه هم دارن.بیخودی هزینه نکنین.

2. 3 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

من عکسای شما رو دیدم،نکته خاصی رو ندیدم که مشکل فوکوس دوربین یا اشکال دیگه ای رو نشون بده.البته اگه عکس اصلی رو بزارین،بهتر بشه قضاوت کرد ولی مشکل خاصی ندیدم.
    شما اگه این عکس ها رو بدین لابراتوار(نه پرینتر خانگی) براتون چاپ کنه،اندازه 18*13 ،اگه کیفیتش راضی کننده بود،مطمئن باشین مشکلی از جهت دوربین وجود نداره.
    در ضمن،وقتی دوربین شما 12 مگاپیکسل هست،لزومی نداره از مگاپیکسل کمتری استفاده کنین.اگه نگران حجم فایلش هستین،یه مموری پر حجم بگیرین.در ضمن اگه یه مدت به دوربین و خودتون فرصت بدین،قطعا عکس های بهتری می گیرین.بزارین تسلط تون به دوربین بیشتر شه.بعد اگه کیفیتش راضی کننده نبود،دیگه سراغ کمپکت ها نرین و دوربین نیمه حرفه ای بگیرین.w220 و اینا رو هم بیخیال شین.دوربینای این رده همه عملکرد شبیه هم دارن.بیخودی هزینه نکنین.
    ببخشید اینو می پرسما اما میشه به من بگید توی چه مونیتور یا تلوزیونی دیدید ؟
    من اینجا دو تا مانیتور دارم . توی CRT همه چیز خوبه
    اما توی LCD و LCD TV اون نقطه ها که گفتم بخصوص توی 100% ها کاملا مشخصه

و البته احتمالا به فرمایش شما این در ذات کامپکتهاس . در مورد W220 و W290 هم موافقم . الان نمونه عکسهاشون رو دیدم اگر بدتر نبودند بهتر هم نبودن . باید به حرف با تجربه ها گوش بدم و یکم به خودم و دوربین فرصت بدم
    موافقم . مرسی

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببخشید اینو می پرسما اما میشه به من بگید توی چه مونیتور یا تلوزیونی دیدید ؟
    من اینجا دو تا مانیتور دارم . توی CRT همه چیز خوبه
    اما توی LCD و LCD TV اون نقطه ها که گفتم بخصوص توی 100% ها کاملا مشخصه

و البته احتمالا به فرمایش شما این در ذات کامپکتهاس . در مورد W220 و W290 هم موافقم . الان نمونه عکسهاشون رو دیدم اگر بدتر نبودند بهتر هم نبودن . باید به حرف با تجربه ها گوش بدم و یکم به خودم و دوربین فرصت بدم
    موافقم . مرسی

مانیتور بنده Lcd samsung t220 هست با رزولیشن 1200*1920.
    در مورد ذات کمپکت ها هم همینطوره.کیفیتشون تقریبا در یه سطح هستش.

5. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

می بخشید اینو جهت محکم کاری می پرسم
    وقتی دوربین من 12 مگاپیکسل هست ، اگر من عکس 4 مگاپیکسلی بگیرم ، کیفیت رو اوردم پایین یا فقط اندازه عکس کوچیکتر میشه ؟
    یعنی عکس 12 مگاپیکسلی هم کیفیتش بالاتره هم اندازه اش ؟

مرسی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

می بخشید اینو جهت محکم کاری می پرسم
    وقتی دوربین من 12 مگاپیکسل هست ، اگر من عکس 4 مگاپیکسلی بگیرم ، کیفیت رو اوردم پایین یا فقط اندازه عکس کوچیکتر میشه ؟
    یعنی عکس 12 مگاپیکسلی هم کیفیتش بالاتره هم اندازه اش ؟

مرسی
    کیفیت همونه. فقط جزئیات بیشتر میشه. یعنی مثلا اگه روی 4 مگاپیکسل 2 برابر میشه زوم کرد روی 12 مگاپیکسل میتونین تا 8 برابر زوم کنید.
    توجه داشته باشید که تعداد پیکسل ها روی سنسور ثابته. شما فقط خروجی رو تغییر میدین.

8. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان سلام

برای پاک کردن اثر انگشت از روی لنز دوربین کامپکت ( دوربین خودمو می گم ) چه کار باید بکنیم ؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سلام

برای پاک کردن اثر انگشت از روی لنز دوربین کامپکت ( دوربین خودمو می گم ) چه کار باید بکنیم ؟
    قبلاً بحث های خوب در این رابطه زیاد شده .. اگه دوست داشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست من، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست رو ببین.

11. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان سلام

من هميشه با دستمال عينك اين كارو انجام مي دم . فكر مي كنم بهترين راه همين باشه .

13. 2 کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم در مورد عکاسی از دسته های عزاداری توی شب
    از اونجا که نور کمه سرعت شاتر باید زیاد باشه و از طرفی مثلا توی دسته های زنجیر زنی همه چیز در حال حرکته و به خاطر همین عکس تار و نا مفهوم میشه .
    از فلش هم که استفاده میکنم نور به صورت نامنظم پخش میشه یعنی قسمتهای جلو نور خیلی زیاده و انتها خیلی کم.
    اگه میشه راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟
    Last edited by mn_shirvani; 26-12-2009 at 19:03.

15. این کاربر از mn_shirvani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم در مورد عکاسی از دسته های عزاداری توی شب
    از اونجا که نور کمه سرعت شاتر باید زیاد باشه و از طرفی مثلا توی دسته های زنجیر زنی همه چیز در حال حرکته و به خاطر همین عکس تار و نا مفهوم میشه .
    از فلش هم که استفاده میکنم نور به صورت نامنظم پخش میشه یعنی قسمتهای جلو نور خیلی زیاده و انتها خیلی کم.
    اگه میشه راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟
    اتفاقاً من همین امروز داشتم در مورد تکنیک Slow Sync می خوندم... هدف این تکنیک اساساً همینه که اثری که گفتی (بیش از حد روشن شدن سوژه و کم نور شدن پس زمینه) رو به حداقل برسونه .. به این ترتیب که نور رو به سوژه بتابونه و بعد شاتر رو بیش از حالت عادی باز نگه داره تا نور پس زمینه رو هم بگیره ..

ساده تری روش اعمال این تکنیک، همون حالت night mode ی هستش که اکثر دوربین ها دارن .. یعنی هدفش همینه که عرض شد.

اما برای تنظیم دستی اش، دوربینت باید قابلیت تغییر curtain رو داشته باشه ..که میشه بین rear و front یا گاهی بین 1st و 2nd جابجا شد .. مثلاً وقتی سوژه در پس زمینه متحرکه ، rear میتونه مناسب تر باشه .. (من چون نمی دونم دوربینت چیه و این قابلیت رو داره یا نه، توضیح بیشتری ندادم اما) میتونی با این تجربه کنی و تاثیر مورد نظرت رو پیدا کنی ..

باز اگه دوستان دیگه هم تجربه ای دارن ، خوشحال میشم درباره اش بخونم.

//

طبیعتاً استفاده از سه پایه خیلی موثره ولی شک دارم بخوای این کار رو بکنی... افزایش iso هم حتماً می دونی که میتونی یه مقدار شاتر سریعتر رو برات بخره! ..

17. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •