سلام دوستان
منم اومدم یه نظر بدم بازی جالب نیست البته گفتم از دیدگاه من. یه نظر کاملا شخصی . که شاید دلیلشم به گفته دوستمون بازی کردن بازی gta باشه. به هر حال هر کی دوتا رو بازی کرده باشه رای به gta میده.
آره میتونه
به هیچ وجه
سلام دوستان
منم اومدم یه نظر بدم بازی جالب نیست البته گفتم از دیدگاه من. یه نظر کاملا شخصی . که شاید دلیلشم به گفته دوستمون بازی کردن بازی gta باشه. به هر حال هر کی دوتا رو بازی کرده باشه رای به gta میده.
گرافیک بازی در چه حدی است.
گیم پلی بازی خوبه یا بد.
بازی حدود چند ساعت است.
معموریتها بیشتر ادمکشی یا ... .
من بالاخره به هر زحمتی بود بازی رو نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم دموی اول بازی میاد و بعد خود به خود از بازی میاد بیرون بدون هیچ اروری.
فکر کنم مشکل از کرکم هست کرکم هم Razor1911 با حجم 11.4 مگابایت . اکر کسی کرکی داره که بازی باهاش خوب اجرا میشه خیلی خیلی ممنون میشه بده.
چرا کسی کرکش رو نمیذاره؟
بازی اصلا کرک نداره(رازور مال ای وی نبود؟)
مال شکا از چه شرکتی هست![]()
رازور اسم تيمي هست كه كرك ميده بيرون نه فقط براي آي وي و بلكه براي هر بازي ، تيم قابل اعتمادي هم هست !نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
موقع اجرا این ارور رو میده چه کار کنم؟
ممنون
پس مشکل بازی من چیه ؟
من از اینترنت دانلود کردم و مال همین رازور هم هست و به سیستمم هم 100% میخوره.
من هنوز بازي رو تهيه نكردم و دقيق نميدونم ! اگر ميتوني كرك جديد از اينترنت دانلود كني برو اينجا درخواست بده :
ممكنه از DVD هم باشه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل من این است که بازی را اجرا میکنم انگار که در منوی بازی جهت بالا را گرفته و اگر مثلا اپشن را انتخاب کنم دکمه های کیبرد دیگر کار نمیکنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)