این مورد خیلی به دانشگاه خودتون بستگی داره قاعدش اینه که باید واحدایی که نمرتون بالای 17 شده قبول بشه اما یه جور لجبازی هست که خیلی دانشگاهها به راحتی تطبیق نمیدن .
این مورد خیلی به دانشگاه خودتون بستگی داره قاعدش اینه که باید واحدایی که نمرتون بالای 17 شده قبول بشه اما یه جور لجبازی هست که خیلی دانشگاهها به راحتی تطبیق نمیدن .
نتیجه های یه عده اومده
من برای صنعتی اصفهان درخواست دادم که فعلا بررسی نشده اینطور که معلومه
کسی هست نتیجش اومده باشه ؟
Last edited by hermione; 28-08-2011 at 14:12.
سلام به برو بچه هاي PC
من امسال کنکور دادم وبا توجه به رتبه و انتخاب رشته ام احتمالا برق قدرت شبانه سمنان قبول بشم . حالا من چند تا سوال از دوستان داشتم
من بچه اراک هستم . ميخوام ببينم بعد از ترم اول ميتونم به راحتي مهماني بگيرم البته با شرايط معدل
يا اينکه دردسر و اما و اگر داره ؟
شهريه ترم اول براي رشته برق حدودا چقدره؟
با توجه به هزينه منزل و دانشگاه و خوراک بهتره آزاد برم يا همون شبانه برم ؟
رشته هايي مثل مکانيک که در انتخاب رشته گرايش اون ها مشخص نشده گرايش ها رو کي بايد انتخاب کرد ؟
ترم تابستوني به رشته هاي شبانه ميدن ؟ همچنين برا انتخاب واحد محدوديتي داره يا نه ؟
و اين که هر راهنمايي اي که فکر ميکنيد به دردم ميخوره
با تشکر![]()
سلام دوستان.
راستش من حسابداري دانشگاه آزاد (واحد تهران-غرب )قبول شدم.ميخواستم انتقالي بگيرم و بيام دانشگاه تهران جنوب با همين رشته!
امكان داره همچين چيزي؟ به همين راحتي انتقالي ميدن؟
سلام من دانشگاه اصفهان کاردانی به کارشناسی قبول شدم یک ترم گذروندم اما از انجاکه شیراز زندگی میکنم باز کنکور دادم و شیراز قبول شدم میتونم از اصفهان به شیراز که قبول شدم انتقالی بگیرم و درس هایم را تطبیق بدهم؟؟؟؟؟
سوال:من الان م.شیمی اصفهان قبول شدم ولی توی انتخاب بعدیم که مواد صنعتی اصفهانه هم حتما قبول شدم به نظر شما میتونم اتتقالی بگیرم؟
ترم اول که اصلا مگر با پ!انتقالی تهران به تهران خیلی خیلی سخته باید یکی از شرایط انتقالی که ازاد اعلام کرده رو داشته باشید.
اگه به پست من توی صفحه قبل نگاهی بندازید یکم شرایط دستتون میاد ولی با این حال :
حداقل باید 2ترم دانشگاهی که قبول شدی درس بخونی به راحتی هم مهمانی نمیدن ( برای شبانه ها وضعیت سخت تر میشه) اما با این همه امکانش هست (تا دلت بخواد دردسر و اما اگر داره اما اگه بند پ داری به راحتی انجام میشه)
شهریه شبانه حدوداَ ترمی 300 تا 350 میشه با مخارج شهر دیگه و هزینه ژتون غداها که افزایش پیدا کرده تقریباَ معادل آزاد توی شهر خودت میشه پس با این حساب ببین شرایط کدوم واست بهتره ( سختی شهر دیگه و سطح دانشگاهها در نظر بگیر)
اونایی که گرایش معلوم نیست 2ترم آخر کارشناسی تعیین می کنن
شرایط تحصیلی روزانه و شبانه فرقی نداره ( از نظر تعداد واحد و ...)
بله امکانش هست 1 ترم میخونی بعد درخواستشو میدی (120 % هم ok میدن)
شرايطش رو كجا اعلام كرده؟
میخواستم بدونم کسی چیزی در مورد انتقالی دانشگاه آزاد میدونه؟؟؟
شرایطش چیه؟چطوری هست؟باید چیکار کنی؟؟
از همون ترم اول انتقالی میدن؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)