داداشی یه کم تاپیک و نگا میکردی بد نبودا !!!
تو پست 92 برات توضیح دادم![]()
داداشی یه کم تاپیک و نگا میکردی بد نبودا !!!
Last edited by salaryy; 01-04-2009 at 10:52.
اينجا يه محلي بود همه رو كشتم ، حالا يه دري جلومه بستس چيكار بايد بكنم ! اينم عكس اونجايي كه گير كردم !
![]()
وقتی کلید c رو میزنی تا بومرنگ پرتاب شه دوباره cرو فشار بده تا دوربین به بومرنگ منتقل بشه . بعد بومرنگ رو هداین کن که به اون کلید قرمز رنگ اونور درب بخوره تا درب باز بشه
سلام بر شما
بعد از این که سه بار میزنیش میاد پایین بازم با آتیش میزنیش هر دفه که با آتیش میزنیش با توفنگو نارنجک میافتی به جونش
میمیره!
ممنون مشکل من اینه که نمیدونم با چی بزنمش تا بیاد پایین؟!داداشی یه کم تاپیک و نگا میکردی بد نبودا !!!
ممنون میشم بیشتر توضیح بدین
شاد باشید
سلام خدمت بچه های p30
دیشب بازی رو خریدم و عالیه حدود 7-8 مرحله رو رفتم و و دو تا مشکل دارم
اول اینکه زبان منوی بازی خرابه و دوم اینکه نمیتونم رزولیشن بازی رو بالا ببرم فکر کنم مشکل از کارتم باشه که ati هست چون بازی از فیلیپس پشتیبانی میکنه که کارتم نداره
در ضمن توی ویستا بازی میکنم ولی بازی خوب اجرا میشه و فقط نمیتونم رزولیشن رو بالا ببرم
اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
برای کسانی که با اون غوله که از ستون میره بالا مشکل داشتن باید بگم که
باید با آتیش اون رو از روی ستون ها بندازین
بعد برین جلوش اسپیس بزنید که بهش تیر بزنه
بعد از 3 بار انجام اینکار بعد باید بهش آتیش بزنید و لحظه ای که در حال سوختنه با نارنجک و تیر بیوفتی به جونش
انقدر این کار رو بکنید تا بمیره
برای اینگلیسی کردن دیالوگها برین توی فایل ds اون رو با notepad باز کنید و جایی که دوشته ru رو به en تغییر دهید تا صحبت ها انگلیسی بشه
برای انگلیسی کردن منو هم برید محل نصب بازی به فولدر cache.windows بعد فایل h.misc.cache رو پیدا کنید
ازش یه کپی بگیرید و یه جای دیگه paste کنید
بعد اسم فایل paste شده رو بکنید h.misc_ru.cache بعد اون رو برید توی همون فولدر cache.windows کپی کنید
یه فایل به همین اسم اونجا وجود داره
زمانی که پرسید روی اون فایل کپی بزنم شما yes بزنید
به همین راحتی
بازی رو شروع کنید
حالا هم منو اینگلیسی شده هم صحبت ها و هم زیر نویس ها
اما قبلش بگم که منو 100 درصد انگلیسی نمی شه اما حدود 90 درصد منو انگلبسی میشه
ناراحت نباشید اونجا هایی که انگلیسی نیستن اینقدر کم و به درد نخوره که اصلا به چشم نمی یاد
ولی زیر نویسها و نوشته های توی بازی 100 درصد انگلیسی می شن
برو فولدر setting اون چنا فایل رو با note pad باز کن ببین کجا نوشته 800 در 600 بعد اون رو با رزولیشنی که می خای عوض کن
اگه اینطوری نشد برو توی سیو های بازی همین کار رو اونجا بکن
من که میخوام DS رو با نوتپد اجرا کنم راست کلیک که روش میکنم چیزی بنام Open With نداره که با نوتپد اجراش کنم اون کار دوم رو که گفتی انجام دادم ولی کلا الان منو ها هیچ نوشته ای نداره
بابا کار درست
خودت کشفش کردی ما قبلاخودمون رو کشتیم نتونستیم کاریش کنیم
در ضمن کسانی که بازی رو تموم کردند مال شما هم همینجور بی سروته تموم شد مال من که نه فیلمی نه چیزی که بعد از اتمام بازی بهمون حال بده(منظورم از نظر داستانه)...
Last edited by mehdy.z; 01-04-2009 at 23:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)