تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 69 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 687

نام تاپيک: Prince of Persia: Warrior Within

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Alipacino
    بچه ها کسی می دونه من چرا این جوری شدم؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن تو قسمت water and gardens_ garden waterworks-past چیکار کنم تا از بقیه راه اب ها هم آب بیاد؟
    سلام

جواب سوال اول: شما ديگه الان تبديل شدين به شاهزاده تاريكي يا همون Sandwraith. اين كار براي اين انجام شده كه شما شانس دومي براي عوض كردن سرنوشت خودتون داشته باشين. اگه دقت كنين اسم سيوهاي اين مرحله هم همين هست: The second chance

در اين حالت جون شما در هر لحظه كم و كمتر ميشه اما Sand Tank هاي شما خود به خود پر ميشن. در حالت كلي بازي كردن با اين سخت تر از شاهزاده هست. البته اينو هم در نظر بگيرين كه اين مراحل هم سخت تر از مراحلي است كه شاهزاده خودش بازي مي كنه. شما ايشالا تو POPTTT با هر دوشون به صورت همزمان بازي مي كنين

سوال دوم: شما اينجا رو رد نكرده مگه ميشه برسين به اونجا؟ حتما از سيوها استفاده كردين. خوب به هر حال. در قسمتي هستين كه بايد به طور كامل اين برج رو فعال كنين تا آب به ماشين زمان برسه و Empress بتونه شنهاي زمان رو درست كنه.

براي اكتيو كردن اينجا اول بايد اهرم وسط رو طوري بچرخونين كه از سمت چپتون بتونين برين بالا. وقتي رفتين بايد برين و راه رو ادامه بدين كه برسين به اهرمي كه اول ورودتون به اينجا اون رو نشون ميده. وقتي اون اهرم رو هم فعال كردين برمي گردين. (البته اونجا يك Life Upgrade هم هست.) همون راهي رو كه رفتين برمي گردين تا تقريبا كامل بشه. وقتي اهرم وسط رو دوباره بچرخونين آب جريان پيدا ميكنه. براي اين كه بفهمين چطوري بايد بچرخونين بايد به آبراه ها كه روي زمين هستن دقت كنين كه بتونين تشخيص بدين چه حالتي درست تره. براي اين كه آب جريان پيدا كنه بايد آب از فواره قبلي درست به اول آبراه يا همون جوب بريزه.

ببخشيدا من هميشه با عكس مي گفتم اين چيزا رو اما الان ويندوز عوض كردم همه سيوهام پاك شده بايد يك بار ديگه هم نصب كنم.

آقا من اين كار رو. هم كردم ... ولي تغييري تو پروفايلهام نديدم و همونه .
    شما يك پوشه جديد تو اين آدرس كه امين جان گفتن ايجاد مي كنين. البته به جاي ***** بايد All Users قرار بگيره. بعد اون دو تا فايلي رو كه من زيپ كردم رو تو اون پوشه آنزيپ كنين و برين به بازي.

يعني ميشه اين آدرس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تشكر: مهدي
    Last edited by marge_moosh; 08-12-2005 at 10:15.

پروفشنال roohoravan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض سوال

با سلام.خسته نباشيد.آقا مهدي ببخشيد اين چند روز مزاحم شدم واز راهنماييهاي شما ممنونم.من به لطف شما بازي را تمام كردم.حالا براي گرفتن آن 9مورد كه فرموده بودي چه بايد بكنم؟ بعد از آن اتفاق خاصي ميفتد؟ وبازي كامل تمام ميشود؟ متشكرم.ياعلي

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط kongkido
    با سلام.خسته نباشيد.آقا مهدي ببخشيد اين چند روز مزاحم شدم واز راهنماييهاي شما ممنونم.من به لطف شما بازي را تمام كردم.حالا براي گرفتن آن 9مورد كه فرموده بودي چه بايد بكنم؟ بعد از آن اتفاق خاصي ميفتد؟ وبازي كامل تمام ميشود؟ متشكرم.ياعلي
    سلام

اگه حالشو داشته باشين كه از اول شروع كنين من مي تونم جاي همشون رو بگم. اما اگه حالشو ندارين من سيو كاملش رو ميذارم كه بتونين با داهاكا هم بجنگين و نوع دوم تموم شدن رو ببينين كه فيلمش هم فرق مي كنه و اين بار با كايلينا ازدواج مي كنه شاهزاده.

راستي چرا اينقدر رسمي حرف ميزني عزيز؟ راحت باش. اينجا همه باهم دوستن.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض سوال

با سلام وعرض ادب.مهدي جان اگر زحمتي نيست سيو كاملش را برام بگذار تا با داهاكا بجنگم وفيلم دومش را هم ببينم وكمي توضيح بدهيد كه با سيوش چه بايد كرد.البته اگر به حساب بي ادبي ما نميگذاريد.يا علي

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alipacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

بچه ها سلام
    از توضیحات همه متشکرم ولی جواب هر دو تا سوالم رو خودم پیدا کردم.
    هر دو تا مشکل به خاطر وجود bug هایی هست که در بازی وجود داره.
    برای مشکل اول (اگه کسی مثل من باهاش روبرو شد ) باید از save های قبلی شروع کرد. این یکی از cheat های بازی بوده که من ناخواسته فعالش کرده بودم.
    در مورد مشکل دوم هم باید اهرمی رو که در اتاق بالای باغ هست (اونجایی که بعدش میشه life upgrade بگیری) می چرخوندم که در بازی من اون اهرم وجود نداشت. مجبور شدم از save هایی که در اینترنت هست استفاده کنم.
    به هر حال از همه متشکرم. از اون به بعدشو بدون مشکل رفتم و بازی رو دیروز تموم کردم. منتظر POPTTT نشستم.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با سلام وعرض ادب.مهدي جان اگر زحمتي نيست سيو كاملش را برام بگذار تا با داهاكا بجنگم وفيلم دومش را هم ببينم وكمي توضيح بدهيد كه با سيوش چه بايد كرد.البته اگر به حساب بي ادبي ما نميگذاريد.يا علي
    سلام

اين هم سيو كامل بازي:
    کد:
    اين فايل رو اول Unzip كنين بعد برين به اين آدرس و يك پوشه جديد درست كنين( به هر اسمي كه دلتون ميخواد) بعدش دقت كنين كه كل فايلهاي اون فايل زيپ رو كپي نمي كنين. فقط اونايي كه تو پوشه ian هست رو كپي مي كنين و بعد ميرين به يازي. سيو آخر فيلم آخر بازي هست. سيو قبل از اون مبارزه با داهاكا هستش.
    کد:
    اين پوشه مخفي هست.
    ( اگه تو داونلود كردن اين فايل مشكل داشتين به اين آدرس برين و روش داونلود از اين آدرس رو ياد بگيرين.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

بچه ها سلام
    از توضیحات همه متشکرم ولی جواب هر دو تا سوالم رو خودم پیدا کردم.
    هر دو تا مشکل به خاطر وجود bug هایی هست که در بازی وجود داره.
    برای مشکل اول (اگه کسی مثل من باهاش روبرو شد ) باید از save های قبلی شروع کرد. این یکی از cheat های بازی بوده که من ناخواسته فعالش کرده بودم.
    در مورد مشکل دوم هم باید اهرمی رو که در اتاق بالای باغ هست (اونجایی که بعدش میشه life upgrade بگیری) می چرخوندم که در بازی من اون اهرم وجود نداشت. مجبور شدم از save هایی که در اینترنت هست استفاده کنم.
    به هر حال از همه متشکرم. از اون به بعدشو بدون مشکل رفتم و بازی رو دیروز تموم کردم. منتظر POPTTT نشستم.
    خوشحالم كه بازي رو تموم كردين. اگه از سيوهاي توي اينترنت استفاده كردين پس حتما داهاكا رو هم شكست دادين. بهتون تبريك ميگم.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض سوال

آقا مهدی سلام.خوبی.آقا من سیو کاملش را برداشتم وهمه موارد را که گفته بودی انجام دادم ولی بازی اجرا نشد واصلا داخل نشد وپیغام میداد که بازی پایان یافته وبه Reedme نگاه کنید.البته اگر این کارها را نیز نکرده باشم باز همین پیغام رامیدهد.لطفا بگید چکار کنم.با تشکر فراوان.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام

شما جديدا ويندوز خودتون رو عوض كردين؟ فكر كنم از اين باشه. اگه نه كه متن انگليسي پيغام رو بدين تا ببينم چيزي پيدا ميكنم يا نه. اگه ديدين درست نميشه يه بار ديگه نصب كنين بازي رو.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض سوال

با سلام.خوبي مهدي جان.آقا من ويندوز نصب نكردم جديدا.بازي را هم مجددا نصب كردم وديگه كلا تمام load هاش در داخل بازي از بين رفته است.پیغام قبلی هم که میداد و وارد بازی نمیشد اینه.The game ended unexpectedly
    Please see reedme.txt file for technical support.

ببخشید زحمت میدم.خسته ات کردم مگه نه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با سلام.خوبي مهدي جان.آقا من ويندوز نصب نكردم جديدا.بازي را هم مجددا نصب كردم وديگه كلا تمام load هاش در داخل بازي از بين رفته است.پیغام قبلی هم که میداد و وارد بازی نمیشد اینه.The game ended unexpectedly
    Please see reedme.txt file for technical support.
    سلام

شما احتمالا يك اشكال سخت افزاري دارين(درايور يكي مشكل داره شايد) يا اين كه كرك شما اشتباهه. شما اين فايل Readme رو بخونين ببينين به چي ايراد گرفته. من اين پيغام رو فكر كنم چند بار تو POP: sands of time ديده بودم فكر كنم. اما نمي دونم چطوري حل شد

شما براي حلش يه بار كامل بازي رو از نصب در بيارين و دوباره نصب كنين. اگه باز هم ديدين درست نشد تو اين تاشيك مطرح كنين تا ببينيم كسي مي تونه كمك كنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا من خسته نشدم. كاري نكردم كه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •