نوشته شده توسط
kongkido
با سلام وعرض ادب.مهدي جان اگر زحمتي نيست سيو كاملش را برام بگذار تا با داهاكا بجنگم وفيلم دومش را هم ببينم وكمي توضيح بدهيد كه با سيوش چه بايد كرد.البته اگر به حساب بي ادبي ما نميگذاريد.يا علي
سلام
اين هم سيو كامل بازي:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين فايل رو اول Unzip كنين بعد برين به اين آدرس و يك پوشه جديد درست كنين( به هر اسمي كه دلتون ميخواد) بعدش دقت كنين كه كل فايلهاي اون فايل زيپ رو كپي نمي كنين. فقط اونايي كه تو پوشه ian هست رو كپي مي كنين و بعد ميرين به يازي. سيو آخر فيلم آخر بازي هست. سيو قبل از اون مبارزه با داهاكا هستش.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين پوشه مخفي هست.
( اگه تو داونلود كردن اين فايل مشكل داشتين به اين آدرس برين و روش داونلود از اين آدرس رو ياد بگيرين.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)
بچه ها سلام
از توضیحات همه متشکرم ولی جواب هر دو تا سوالم رو خودم پیدا کردم.
هر دو تا مشکل به خاطر وجود bug هایی هست که در بازی وجود داره.
برای مشکل اول (اگه کسی مثل من باهاش روبرو شد ) باید از save های قبلی شروع کرد. این یکی از cheat های بازی بوده که من ناخواسته فعالش کرده بودم.
در مورد مشکل دوم هم باید اهرمی رو که در اتاق بالای باغ هست (اونجایی که بعدش میشه life upgrade بگیری) می چرخوندم که در بازی من اون اهرم وجود نداشت. مجبور شدم از save هایی که در اینترنت هست استفاده کنم.
به هر حال از همه متشکرم. از اون به بعدشو بدون مشکل رفتم و بازی رو دیروز تموم کردم. منتظر POPTTT نشستم.
خوشحالم كه بازي رو تموم كردين. اگه از سيوهاي توي اينترنت استفاده كردين پس حتما داهاكا رو هم شكست دادين. بهتون تبريك ميگم.
تشكر: مهدي