اسم بازی ها هم اینا هست:
BubbleSmile
World Car Puzzle
PowWow
اسم بازی ها هم اینا هست:
BubbleSmile
World Car Puzzle
PowWow
سلام به همگی
آقا من امروز یه p2 با گارانتی سام سرویس گرفتم 195 تومن ( 4 G ) از جمهوری تهران. البته پاساژ پایتخت میرداماد میداد 235!
در مورد اولین اتصال به pc کسی توصیه ای نداره؟ وقتی بزنی به pc خودش شارژ میشه؟ اولین بار چقدر شارژش طول میکشه؟ نمیشه یه کاری کرد شارژ نشه؟
این اولین سوالاتم بود. خودتونو واسه سوالای بعدی آماده کنید
از همگی ممنون پیشاپیش
شبتون بخیر
خیلی ممنون که سریع جواب دادید!
یه چند تا سوال دیگه دارم:
1. برای آپدیت کردن firmware باید دونه دونه و به ترتیب تمام آپدی هایی که ورژنشون از دستگاه من بالا تر هست رو، بریزم رو دستگاه؟ یا آخریش رو بریزم کافیه؟ آخه تو صفحه زیر دو تا نسخه جدیدتر از واسه مال من هست که یکشون 12 و اون یکی 15 مگابایته.
البته توی سی دی که امروز از فروشنده گرفتم، آپدیت تاریخ اول ژانویه هست که 37 مگابایته و 3 تا بازی به همراه قابلیت ظبط صدا ولی نمیدونم چه نسخه ایه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. واسه آپدیت کردن کافیه که فایل های دانلودی رو unzip کنم و تو فولدور اولیه p2 یا تو فولدر system بریزم، همین؟
منتظرما ...
Last edited by ehbas; 17-04-2008 at 23:18.
می تونی عکسی از نمای بازی ها بذاری ؟!!
می خوام ببینم قدرت سخت افزارش در چه حده !!!![]()
سلام
درمورد اولین اتصال به pc هیچ نکته ی خاصی وجود نداره من خودم نمی دونستم اول کار باید بزارم شارژ بشه به همین دلیل بعد از نیم ساعت شارژش خالی شد ولی تا الان موردی نداشتم.
برای اپدیت ها هم لازم نیست به ترتیب بریزی چون مال من 1.20 بود و مستقیما 3.15 روش ریختم که مال اواسط فوریه هست و امکاناتش و لینکش تو صفحه های پیش بود.
نحوه نصبش هم تو صفحه های قبل هست ولی اگه خواستی بگو برات بذارم.![]()
سلام، صبح به خیر
آقا آپدیت کردم ولی هنوز نمیتونم با گوشیم مچ کنم ( 6630) . تو mobile phone که میرم هیچی نمیاره! فقط پایین صفحه نوشته address و هیچ کاریشم نمیشه کرد.
راستی کسی برنامه ای سراغ نداره که بشه باهاش فیلم ها رو تبدیل کرد؟ این کانورتور خودش خیلی کنده و اصلا تنظیمات نداره.
مرسی
مثل اینکه دوستان می گفتن که نرم افزار این دستگاه خودش کار کانورتور هم انجام میده ولی اگه نمی ده یه کانورتور خوب که منم ازش استفاده می کنم و هم فایل های صوتی و هم تصویری رو ساپورت می کنه : ConvertHQ Premium اگهپیدا کردی که هیچ اگه نکردی یه سر به انجمن درخواست نرم افزار بزن پیدا میشه !!!
عزیز تلفن همراه که نمیخری !!! داری موزیک پلیر میخری ؟!!
اگه میخوای بازی کنی کنارشم اهنگ گوش بدی برو PSP بگیر فقط تاچ اسکرین نیست !!!
شوخی کردم !!
کیفیت بازی ها خویه و 3 تا دیگه هم قراره اضافه بشه !! برای یه پلیر عالیه بنظر من !!
بله یه برنامه خوب دیگه هم Xilisoft Video Converter 3 هست .
مبارکه !!
شرمنده من پست های بالا رو چک نکردم فکر کردم تکراریه !!
اگه Safely Remove کنی دیگه شارژ نمیشه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)