سلام به همگی ....
سعید جان من که همیشه گفتم سامسونگ اول و آخر .... ولی من قشنگ یادمه که مردم توی خیابون راه میرفتن چشمشون به تلویزیونهای WEGA سونی میافتاد تا 3 روز میگفتن فقط سونی ! من میگم دوره این حرفها تمام شده ... هر چیز گرونی دلیل خوب بودن اون محصول نیست ... سونی داره پول اسمشو میخوره وگرنه آنچنان چیز شاخی هم نیست در برابر برندهای دیگه .... والا من توی ایران خونه هرکسی میرفتم یا ال جی داشت یا سامسونگ یا پاناسونیک ! همه هم راضی ... ازشون سوال میکردم سونی چرا نگرفتین میگفتن سونی دیگه سونی سابق نیست ! ( حرف من نیست نپرین بهم)
سعید جان فکر کردی چین کجاست ؟ 100 مرتبه از ایران بدتر ( البته از نظر فناوری) ... آنچنان Made In Japan واست بیرون میاره که خود کمپانی ژآپنی نمیوتنه تشخیص بده کدوم اصل هست !
به نظر من جنس گرون دلیل خوب بودن اون جنس نیست ... ضرافتی که LCD های سامسونگ دارن توی هیچ برندی ندیدم ...منم که گفتم کسی که نمیخواد زیاد خرج کنه و کاراییه خوبی داشته باشه tvش باید r81 بگیره. ولی من که نمیتونم از براویا انجین بگذرم. شمارو نمیدونم.
البته جدیدا شارپ و توشیبا فکر کنم که 32 اینچ Full HD زده باشن که این دیگه محشره.
Full HD هم 70 اینچ عزیز هستش فکر کنم اواخر سال 2007 سامسونگ معرفی کرد ...
![]()

)
جواب بصورت نقل قول