تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 25 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 250

نام تاپيک: »»» خـبــرها و تـحــولات لـیگ بـرتر : IRIPL News

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه سرزمین سنگ و آب

پيش فرض

پس از پيروزي برابر پرسپوليس
    ذوالفقارنسب: با برنامه‌تر از حريف بازي كرديم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن گفت: با برنامه‌تر از حريف بازي كرديم و موفق به شكست پرسپوليس شديم.

به گزارش خبرگزاري فارس، بيژن ذوالفقارنسب پس از پيروزي دو بر صفر برابر پرسپوليس در جمع خبرنگاران عنوان كرد: اين برد را به تماشاگران، بازيكنان و دستيارانم تبريك مي گويم. اردويي كه پرسپوليس در بندرعباس برگزار كرد، به اين تيم لطمه زد.
    وي افزود: اين مسابقه براي تيم ما بسيار حساس بود با توجه به امتيازاتي كه در ديدارهاي گذشته از دست داده بوديم، براي كسب هر سه امتياز به ميدان رفتيم. هر دو تيم بازي پاياپايي را به نمايش گذاشتند؛ اما بايد قبول كرد درصد مالكيت توپ و موقيعت ما بيشتر بود.
    سرمربي تيم ذوب آهن اظهار داشت: در تعطيلات تمرينات منظمي را انجام داديم و توانستيم در نخستين ديدار سال 87 مزد زحمات خود را دريافت كنيم و نشان بدهيم در ليگ برتر به دنبال هدف بزرگي هستيم.
    ذوالفقارنسب در خصوص غيبت حسين بادامكي و عليرضا نيكبخت در پرسپوليس گفت: اين دو بسيار موثر هستند؛ اما در معادلات نبايد اينگونه محاسبه كرد. ذوب آهن با برنامه تر بازي كرد و موفق به شكست حريف شد. در برنامه ريزي دست پرسپوليس را خوانده بوديم.
    وي افزود: در تيم ما هم وحيد امرايي، بهترين مهاجم غايب بود؛ اما تاثيري در تيم ما نداشت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

لطفا در نظر سنجی شرکت کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

تا 45 دقيقه ديگه دربي تهران شروع ميشه من كه اميدوارم استقلال پيروز بشه

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

1-1 نيمه اول
    خليلي و روانخواه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

7

1-1 پایان بازی
    خليلي و روانخواه

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    گونسالس: براي چگونگي قضاوت توجيه نشده بودم
    خبرگزاري فارس: داور اسپانيايي دربي شصت و چهارم گفت:‌ به هيچ وجه توجيه نشده بودم و قضاوت اصلي‌ام را به نمايش گذاشتم.
    برناردينو گونسالس واسكوئس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: ديدار دو تيم پرسپوليس و استقلال پنجمين دربي بود كه در دوران فعاليت ورزشي‌ام قضاوت كردم.
    وي ادامه داد: پيش از حضور در تهران، از گونسالس هموطنم كه اين ديدار را سوت زده بود، اطلاعاتي دريافت كرده بودم.
    داور اسپانيايي در خصوص توجيه شدن خود از سوي مسئولين فدراسيون پيش از دربي، گفت‌: به هيچ عنوان توجيه نشده بودم. قصد به تعادل كشاندن مسابقه را نداشتم. روز پنج شنبه قضاوت واقعي‌ام را انجام دادم.
    گونسالس در مورد خطاي مدافعان استقلال تهران روي كعبي و نيكبخت، عنوان كرد: در مورد مسايل فني قضاوت حرفي نمي‌زنم؛ اما مطمئنم تيم داوري در دربي نمره قبولي گرفت

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در حاشيه دربي شصت و چهارم
    سردار رادان: به فوتبال منظم علاقمند هستم
    خبرگزاري فارس: فرمانده انتظامي تهران بزرگ گفت: به فوتبدر حاشيه دربي شصت و چهارم
    سردار رادان: به فوتبال منظم علاقمند هستم
    خبرگزاري فارس: فرمانده انتظامي تهران بزرگ گفت: به فوتبال علاقمند هستم؛ به خصوص فوتبالي كه در ورزشگاه مملو از جمعيت و با نظم و آرامش برگزار مي‌شود.
    به گزارش خبرگزاري فارس، احمدرضا رادان در حاشيه ديدار استقلال و پرسپوليس در جمع خبرنگاران عنوان كرد: خيلي خوشحالم كه در دو شهر آورد 63 و 64 جو خوبي بر ورزشگاه حاكم بود. مطمئن باشيد با فرهنگ سازي بيشتر مي‌توان تماشاگران را به سمتي برد كه ديگر شاهد مشكلي در ورزشگاه، هم در فوتبال و هم در ساير رشته‌ها نباشيم.
    وي افزود: فرهنگ سازي از وظايف اصلي ما نيست. سازمان تربيت بدني، فدراسيون و ارگان‌هاي ديگر بايد كار فرهنگي بيشتري انجام بدهند.
    فرمانده تهران بزرگ خاطر نشان ساخت: بيش از آغاز مسابقه جلساتي با كانون هواداران دو باشگاه برگزار كرديم. سعي كرديم در اين جلسات روي محورهايي كه موجب بداخلاقي و تنش مي‌شود، گفت‌وگو كنيم. خوشبختانه روز پنج شنبه يك ماده محترقه نيز در ورزشگاه منفجر نشد.
    سردار رادان عنوان كرد: به فوتبال، به ويژه فوتبالي كه در ورزشگاه مملو از جمعيت و با نظم و انضباط برگزار مي‌شود، علاقه دارم. از سوي نيروي انتظامي از تمام تماشاگران خوب تشكر مي‌كنم. خوشحالم كه امروز اين مسابقه را از نزديك تماشا كردم

ال علاقمند هستم؛ به خصوص فوتبالي كه در ورزشگاه مملو از جمعيت و با نظم و آرامش برگزار مي‌شود.
    به گزارش خبرگزاري فارس، احمدرضا رادان در حاشيه ديدار استقلال و پرسپوليس در جمع خبرنگاران عنوان كرد: خيلي خوشحالم كه در دو شهر آورد 63 و 64 جو خوبي بر ورزشگاه حاكم بود. مطمئن باشيد با فرهنگ سازي بيشتر مي‌توان تماشاگران را به سمتي برد كه ديگر شاهد مشكلي در ورزشگاه، هم در فوتبال و هم در ساير رشته‌ها نباشيم.
    وي افزود: فرهنگ سازي از وظايف اصلي ما نيست. سازمان تربيت بدني، فدراسيون و ارگان‌هاي ديگر بايد كار فرهنگي بيشتري انجام بدهند.
    فرمانده تهران بزرگ خاطر نشان ساخت: بيش از آغاز مسابقه جلساتي با كانون هواداران دو باشگاه برگزار كرديم. سعي كرديم در اين جلسات روي محورهايي كه موجب بداخلاقي و تنش مي‌شود، گفت‌وگو كنيم. خوشبختانه روز پنج شنبه يك ماده محترقه نيز در ورزشگاه منفجر نشد.
    سردار رادان عنوان كرد: به فوتبال، به ويژه فوتبالي كه در ورزشگاه مملو از جمعيت و با نظم و انضباط برگزار مي‌شود، علاقه دارم. از سوي نيروي انتظامي از تمام تماشاگران خوب تشكر مي‌كنم. خوشحالم كه امروز اين مسابقه را از نزديك تماشا كردم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    روشن: افشين قطبي و فيروز كريمي اصالت نداشتند
    خبرگزاري فارس: پيشكسوت‌ تيم فوتبال استقلال تهران گفت: گردانندگان دو تيم پرسپوليس و استقلال اصالت نداشتند.
    حسن روشن در گفت و گو با فارس، در خصوص ديدار پرسپوليس و استقلال اظهار داشت: متاسفانه اين مسابقه را ديدم. نوع بازي استقلال هم به من برخورد.
    وي افزود: اين دو تيم براي بردن به ميدان نرفته بودند؛ فقط 25 دقيقه بازي بار فني داشت. اگر پرسپوليس در دقيقه 28 گل نمي‌زد، تا موقعي كه موفق به گلزني مي‌شد بازي خوب بازي مي‌ماند، آن هم يك طرفه.
    مهاجم سال‌هاي دور استقلال عنوان كرد: وقتي ديدم برهاني تك فوروارد تيم است، به من برخورد. در سابق با سه مهاجم بازي مي‌كرديم و ترسي هم از باخت نداشتيم. متاسفانه ديروز هر دو تيم ترسو بودند.
    مسئول تيم‌هاي پايه استقلال ادامه داد: در نيمه دوم كيفيت بازي بسيار پايين بود و تماشاگراني كه براي تماشاي آن پول داده بودند، بايد پول‌هايشان را پس بگيرند. قبلا اگر يكي از دو تيم بازي را هم مي‌باخت، هوادارانش از بازي راضي بودند.
    روشن عنوان كرد: چون مربيان دو تيم تعصبي به تيم‌ها ندارند و استخوان خرد كرده آن نبودند، فقط آمده بودند كه دو طرف را راضي نگه دارند. آنها به دليل اصالت نداشتن ترسو بازي كردند و براي موقعيت خود، فقط به مساوي فكر كردند.
    اين پيشكسوت استقلال اظهار داشت: مردم ما فوتبال فهم هستند و معني اينگونه بازي ‌را مي‌فهمند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    صادقي: به بي‌احترامي تماشاگران پرسپوليس عادت كرده‌ام
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به بي‌احترامي تماشاگران پرسپوليس در اغلب ورزشگاه‌ها عادت كرده‌ام.
    اميرحسين صادقي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: در دربي شصت و چهارم بسيار بهتر ‌از پرسپوليس بازي كرديم؛ اما در دقايقي ميانه زمين را از دست داديم تا هافبك‌هاي حريف به راحتي مهاجمانشان را تغذيه كرده و به گل برسند.
    وي در مورد عكس‌العملش نسبت به توهين هواداران پرسپوليس در ابتداي بازي گفت: فقط به گرم كردن خودم مشغول بودم و كار خاصي انجام ندادم. شديدا مخالف حاشيه‌سازي مخصوصا در دربي پايتخت هستم.
    مدافع استقلال تهران ادامه داد: به بي‌احترامي تماشاگران پرسپوليس عادت كرده‌ام. به آنها بي‌احترامي خاصي نكرده‌ و فقط جواب تشويق‌هايشان را دادم.
    صادقي با بيان اين مطلب كه پيروزي در دربي حق استقلال بود، تاكيد كرد: بي‌دقتي و ارسال پاس هاي اشتباه باعث شد به خواسته‌هاي خود نرسيم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

10 سال پس از مرگ سيروس قايقران
    آيين يادبود اسطوره فوتبال گيلان امروز برگزار مي‌شود
    خبرگزاري فارس: عصر امروز مراسم دهمين سالگرد سيروس قايقران كاپيتان اسبق تيم ملي ايران در حسينيه روستاي «كلوير» بندرانزلي با حضور مردم برگزار مي‌شود.
    به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، اين مراسم از ساعت 16 تا 18 عصر امروز جمعه در مكان مذكور برگزار مي‌شود.
    مديركل تربيت بدني گيلان در گفتگو با خبرنگار فارس، قايقران را در ورزش و اخلاق به عنوان يك اسطوره معرفي كرد.
    برانوش نيك بين اظهار داشت: قايقران فوتبال را از كوچه‌هاي خاكي زادگاه خود آغاز كرد و به دليل افتادگي و متانتش در بين مردم و دوستان دوستداران زيادي داشت.
    سيروس قايقران در سال 1340 در روستاي كلوير انزلي ديده به دنيا گشود و پس از پشت سرگذاشتن دوران كودكي و كسب موفقيت درفوتبال، در سال 63 به تيم ملي دعوت شد.
    وي در 43 بازي رسمي حضور داشت و 21 بار كاپيتان تيم ملي بود كه 14 گل به ثمر رساند.
    اولين بازي ملي قايقران در سال 63 مقابل تيم يوگسلاوي و آخرين بازي او نيز در سال 72 مقابل تيم بوسني بود.
    مرحوم قايقران عضو باشگاه‌هاي ملوان، استقلال بندرانزلي، الاتحاد قطر و كشاورز تهران بود و در سال 69 همراه با همبازيانش، تيم ايران را به بازي‌هاي آسيايي پكن رساند.
    قايقران در نوروز سال 77 به همراه خانواده خود به انزلي آمد و 18 فروردين همان سال در راه بازگشت به تهران در محور امامزاده هاشم رشت طي حادثه رانندگي غروب زندگي‌اش رقم خورد و به همراه پسر خردسالش «راستين» قايقران به ديدار معبود شتافت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •