دانلودش کردم...ولی نصبش مشکل داره...خسته شدم بخدا...
دانلودش کردم...ولی نصبش مشکل داره...خسته شدم بخدا...
درسته ولی رم ان82 روش نوشته Nokia ولی مال من ننوشته بود اونو به همون قیمت فروختم یکی دیگه خریدم 490 راستش دلمو زده بود خیلی هنگ می کرد. در ضمن چند تا برنامه هم تو رم فابریکش نصبه: uniDictionary ,PanoMan, ویه Islamic Organiser هم رو خود گوشی نصب هست کسانی که می خوان بخرن حواسشون باشه یه وقت یارو رم گوشی رو عوض نکنه.
راستش علی جان این یکی یه بار هم هنگ نکرده به نظرم ال سی دیش هم روشن تره.
چه جالب یعنی قبلیه ممکنه اصل نبوده باشه؟! راسی uniDictionary فارسی رو هم داره؟ نکته ی خاصی بینشون ندیدی که ما هم موقع خرید بیشتر دقت کنیم؟
.
.
.
راستی دوستان یه سوال داشتم: بین n82 و htc touch کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
مهدی جان تا حالا نشنیدم
رو رم برنامه پن و من و دیکشنری باشه
از جای مطمئن خریدی ؟100% نو بوده گوشی ؟؟
راستی این گارمین سر سازش با ما نداره
من نصب کردم برنامه رو ولی جی پی اس گوشی رو نمیشناسه
کسی راهی به نظرش میرسه ؟
ببین وقتی برنامرو نصب کردی رو کامپیوتر...بعد باید چیکار کنیم؟؟؟
تنظیمات همون پروفایل سایلنت خود گوشی!
فریم ویر هم 11.0.117
روی رم گوشی من هم دیکشنری و چند تا برنامه به درد بخور دیگه بود.من از دوبی گرفتم با قیمت 430 تومن.
علی جون چرا نشنیدی مگه رو رم ان 95 برنامه نصب نبود. به هر حال من از طبقات بالای علاالدین خریدم. راستی یه چیزی ذهنمو مشغول کرده . رنگ برد قبلی سبز پررنگ بود ولی این یکی سبز روشن. چه معنی داره ؟ مال شما چه رنگیه Mojtaba خان شما هم نگاه کن بگو بی زحمت.
سلام
"گوشي رو روي حالت Data Transfer با usb به كامپيوتر وصل كنيد و برنامرو اجرا كنيد ، خودش يه Removable Disk پيدا مي كنه و شما همرو Next كن تا آخر كه done.
سپس گوشي رو جدا مي كنيد و ميريد به menu\application\app.mgr و برنامرو كه هنوز كامل نصب نشده ،نصب ميكنيد و هر چه پرسيد تاييد كنيد."
ادامش هم برو همونجا نوشتم.
شاد باشي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)