عزیزیم اگه بیشتر ایرانی از ایران بگیر گارانتیش برای ایرانه اگه نه از عربستان بیشتر هستی و اونجا زندگی میکین عربستان بگییر
البته من تو عربستان z8 ندیدم و فکر کنم اونجا نیست....
عزیزیم اگه بیشتر ایرانی از ایران بگیر گارانتیش برای ایرانه اگه نه از عربستان بیشتر هستی و اونجا زندگی میکین عربستان بگییر
البته من تو عربستان z8 ندیدم و فکر کنم اونجا نیست....
ممنون پس ما منتظریم
با توجه به این که گوشی z8 میتونه در حین روشن بودن سیم کار عوض کنه یه سوال برای من پیش اومده
باطری این گوشی کجاست؟؟؟؟؟
![]()
دوستان من z6 ای که خریدم بجز شارژر هیچ لوازم جانبی ای نداشت! گارانتی فیتکو هم هست. باید داشته باشه یا من توقعم زیاده؟!
مال منم هیچی نداشت دوست عزیز.فقط شارژر با یه مشت دفترچه.راستی گوشیت رو جعبه زده سنگاپور و زیر باطری تو گوشی چین ؟
راستی آپاچی جان من طبق چیزهایی که فهمیدم unregisterd sim مربوط به اینه گه گوشی تو رجیستر نشده تو مخابرات.
و داستان هم اینجاست که سریال گوشی من اصلی و با فلش تغییری نمیکنه.به فیتکو زنگ زدم گفت که این پیغام ماله اینه که یه سری از گوشی های ما رجیستر نشده که تا 2-3 روز اینده تو مخابرات حل میشه بعد بهش گفتم که اخه گوشی من همه جا کار میکنه جز یه سری منطقه ها مثل آریاشهر گفتش که همیجوریه رجیستر نشده و تو یه سری از جاها مشکل داره.حالا شما فکر میکنی این اقا اطلاعاتش درسته ؟ اخه اگه رجیستر نشده باشه که همه جا باید تعطیل باشه و کار نکنه این طور نیست ؟ و با فلش به نظرت درست میشه ؟ یا اینکه صبر کنم فیتکو رجیسترش کنه .
د ضمن دو تا سوال یکی اینکه سیم خاصی واسه ارتباط نمیخواد که سیم یواس بی معمولی میخوره دیگه.با سیم /mp3player کار میکنم.
و 2 اینکه وقتی وصل میکنم new hardware به نام s flash scm A-11 رو میخواد نصب کنه و دنبالش میگرده
ممنون
Last edited by arshia1_987; 13-03-2008 at 00:37.
اینجا که همه فقط درباره سریهای Z صبحت می کنند، کسی نظری درباره V8 نداره؟ Cpu اون چه جوریه؟ ارزش قیمتشون داره؟
آپاچی جان زحمت کشیدی.درایور رو پیدا کردم و گوشی رو فلش کردم با همون اولین فایلی که توی این سایت بودحالا فعلا تست انتن نکردم . باید برم اون سمتی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی خب سرعتش یکم بالاتر رفته و یه فولدر به نام اسکین اضافه شده . ولی چه اسکینی باید توش بریزم ؟ با فرمت ski ریختم جواب نمیده چه جوری باید تم عوض کنم ؟ و اینکه چه برنامه هایی هست که بشه توش ریخت تا فرمت های فیلم رو پخش کنه ؟ همچنین افزایش صدا هم میشه دادش ؟ و ......... خلاصه اینکه توپش کنم دیگه
خیلی ممنون
این گوشی 2 تا در داره یکی برای باتری اون یکی هم برای سیم کارت
سلام
توی این سایت می تونید framware بروز شده به همراه تم و چیزای دیگه برای z8 پیدا کنید
و همین طور از اینجا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای فلش از rsd lite 4.1 استفده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور رو هم از لینک زیر بگیرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MAHDIFSK; 13-03-2008 at 14:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)