من آخرشم فک کنم، کین رو کشتم اما تی رکس رو چه جوری باید بکشم هر کاریش می کنم نمی میره!!!نقطه ضعفش چش چپشه که کوره ولی از اون سمتم بهش حمله می کنم فایده نداره
باید کار خاصی کنم؟!
لطفا راهنمایی کنید
ادیت : زحمت نکشید دیر شد، خودم رفتم ترکوندمش
من آخرشم فک کنم، کین رو کشتم اما تی رکس رو چه جوری باید بکشم هر کاریش می کنم نمی میره!!!نقطه ضعفش چش چپشه که کوره ولی از اون سمتم بهش حمله می کنم فایده نداره
باید کار خاصی کنم؟!
لطفا راهنمایی کنید
ادیت : زحمت نکشید دیر شد، خودم رفتم ترکوندمش
Last edited by Ali Pacino; 07-08-2008 at 21:35.
ببخشید من توی ان مرحله که باید ان ماهی بزرگ را کشت گیر کردم لطفا راهمایی کنید
مبارزه با دایناسور ها توی این بازی خیلی جذابه
اگه دایناسور ها نبودن Turok مفت نمی ارزید
تو اون مرحله یه جاهایی هست که ازش بخار(گاز) در میاد باید اونجا وایسی و همین که غوله نزدیک شد با اون تفنگه آتیش میفرسته بیرون شلیک کنی حالا اون گاز آتیش میگیره و جون غوله کم میشه
سلام دوستان
من یه جایی بازی گیر کردم
یه منطقه هست که تقریبان میره توش و همه جاش بسته بعد 3تا لوله چرخون هم دور اطرافش گزاشته
من همه ادم های اطراف رو می کشم میرم پیش اون قسمتی که علامت داد ولی اصلان خبری نیست
و معلوم نیست باید چه کار کنم کسی نمی دونم من باید چه کار کنم
سلام دوستان عزیز
می خواستم بدونم با این سیستم میشه این بازی رو اجرا کرد
رم : 1.50 گیگ
گرافیک 256 ، Gforce 6200
می خواستم نظرتون رو بگید
و آیا ارزش داره این بازی رو بگیرم یا نه !
کارت شما مشکل آفرین میشه برای این گیم .... چون 64Bit هم هست دیگه بدتر !
بازی بدی نیست طبق گفته دوستان ... من هم میخام بگیرمش ....
سلام .ميبخشيد اگه كسي ميدونه كمك كنه ممنون ميشم.من تو مر حله 2 گير كردم جايي كه براي اولين بار از پايگاه بيرون مياي و با يه تيركس رو به رو ميشي و راهنماي بازي ميگه برو پيش رفيقت كنار غار و وقتي كنار غار كه گوشش اتيش روشنه ميشم و ميپرم توش بازي سياه ميشه .غلت ميرم يا بازي باگ داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
salam...man taze ozv shodam-moshkelet chie? T-rexo koshti ya na? daghighan begu bebinam koja gir kardi?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)