تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 241 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مهدي جان
    باورم نميشه
    داش مهدي كجايييييييييييييييييييييي يييييييييي؟

خداييش نميدونم چي شد

داش مهدي من اين برنامه 50 كيلوبايتي رو همين جوري دانلود كردم الان داره تك تك پوشه ها رو به حالت اول بر ميگردونه
    خدايا...
    داره همه پوشه هاي exe رو پاك ميكنه
    تمام پوشه هايي كه حجمشون شده بود 37 دارن درست ميشن
    داش مهدي قربونت برم
    مهدي جوووووووووووون خيلي ميخوامت
    بابا اين چكار كرد!!!
    50 كيلوبايت
    خدايا شكرت
    يا حق (:

اگه نباشه جاش خالی می مونه hhhh_1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام آقا مهدی سیستم من ویروس فولدر آپشن نداشت اما من برای کنجکاوی یک مقاله در این مورد در سایت بود که خواندم وبعد برای تست کردن سیستم شروع به چک سیستم شدم اول از این نر م افزار استفاده کردم Kill BronTok.A. و بعد هم از نرم افزارBronTok.A. وبعد هم از ترفندهای که در فیلد All or part of the file name انجام می شود که در قسمت مقالات از بین بردن فولدر آپشن سایت موجود هست اما کار ما بر عکس شد به جای که تست کنیم کامپیو تر را سیستم من فولدر آپشن را از دست دادد مشکل از کجاست از این دو نرم افزار که نصب کردم یا از فیلد All or part of the file name عبارت Empty.pif وغیره را وارد کردم وآنها را پاک کردم من آنتی ویروس نود 32 ورژن 3.621 دارم جریان چیست اقا مهدی گل چون من این مشکل را نداشتم با انجام دادن این کارهای که گفتم فولدر آپشن من در قسمت tools موجود نمی باشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه hhhh_1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام آقا مهدی سیستم من ویروس فولدر آپشن نداشت اما من برای کنجکاوی یک مقاله در این مورد در سایت بود که خواندم وبعد برای تست کردن سیستم شروع به چک سیستم شدم اول از این نر م افزار استفاده کردم Kill BronTok.A. و بعد هم از نرم افزارBronTok.A. وبعد هم از ترفندهای که در فیلد All or part of the file name انجام می شود که در قسمت مقالات از بین بردن فولدر آپشن سایت موجود هست اما کار ما بر عکس شد به جای که تست کنیم کامپیو تر را سیستم من فولدر آپشن را از دست دادد مشکل از کجاست از این دو نرم افزار که نصب کردم یا از فیلد All or part of the file name عبارت Empty.pif وغیره را وارد کردم وآنها را پاک کردم من آنتی ویروس نود 32 ورژن 3.621 دارم جریان چیست اقا مهدی گل چون من این مشکل را نداشتم فولدر آپشن در قسمت Tools موجود نمی باشد

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام آقا مهدی سیستم من ویروس فولدر آپشن نداشت اما من برای کنجکاوی یک مقاله در این مورد در سایت بود که خواندم وبعد برای تست کردن سیستم شروع به چک سیستم شدم اول از این نر م افزار استفاده کردم Kill BronTok.A. و بعد هم از نرم افزارBronTok.A. وبعد هم از ترفندهای که در فیلد All or part of the file name انجام می شود که در قسمت مقالات از بین بردن فولدر آپشن سایت موجود هست اما کار ما بر عکس شد به جای که تست کنیم کامپیو تر را سیستم من فولدر آپشن را از دست دادد مشکل از کجاست از این دو نرم افزار که نصب کردم یا از فیلد All or part of the file name عبارت Empty.pif وغیره را وارد کردم وآنها را پاک کردم من آنتی ویروس نود 32 ورژن 3.621 دارم جریان چیست اقا مهدی گل چون من این مشکل را نداشتم فولدر آپشن در قسمت Tools موجود نمی باشد
    سلام hhhh_1360 عزیز
    خوبی دوست گلم
    اومدی ابرو را درست کنی زدی چشمش را هم کور کردی (:

راستش هم می تونه مشکل از برنامه ای باشه که اجرا کردی و هم می تونه از فایلهایی باشه که پاک کردی . چون اون برنامه ها و فایلهای پیدا شده با سرچ مربوط به فولدر اپشن هستند احتمال بروز این مشکل هم وجود داره .
    البته این برنامه ها کار دوست خوب و عزیزم MB_Danger هستش که کارش حرف نداره .

برای برگردوندن فولدر اپشن هم می تونی از روش زیر استفاده کنی .
    برای برگرداندن Folder Option به مسیر زیر در پنجره Group Policy بروید:
    توی run تایپ کنید gpedit.msc و بعد هم ok بزنید .

User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer
    بعد از کلیک نمودن بروی Windows Explorer، در سمت راست پنجره Group Policy بروی Removes the Folder Options menu item from the Tools menu دابل کلیک نموده و از تب Setting گزینه Disable را علامت دار نمایید و بروی کلید OK کلیک نمایید .

موفق باشی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه momo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام آقا مهدی اولا ممنون به خاطر اموزش کاملت . سیستم من وقتی مخوام وارد درایوها بشم دبل کلیک که میکنم علامت ساعت شنی چند ثانیه می یاد و می ره اما درایو باز نمیشه البته از آدرس بار می شه وارد شد . فولدر اپشن هم مخفی نشده اما غیر فعاله task manager و registry هم باز میشن ضمنا 6 تا SVCHOST.exe فعال و سه تا DRWTS.EXE فعال دارم به نظر شما از کدوم روش باید استفاده کنم ؟

داره خودمونی میشه برزخ's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    فارس

پيش فرض

موفق باشيد

با برنامه نرو (رايت سي دي ) در قسمت رايت ديتا هم ميشه فايلهاي مخفي رو از بين برد

من يه مدت كارم همين بود و پوست خيلي از ويروسها رو كندم

ولي در كل مطالبتون خيلي پر محتوا بود

موفق باشيد
    ♥☻♥

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام آقا مهدی اولا ممنون به خاطر اموزش کاملت . سیستم من وقتی مخوام وارد درایوها بشم دبل کلیک که میکنم علامت ساعت شنی چند ثانیه می یاد و می ره اما درایو باز نمیشه البته از آدرس بار می شه وارد شد . فولدر اپشن هم مخفی نشده اما غیر فعاله task manager و registry هم باز میشن ضمنا 6 تا SVCHOST.exe فعال و سه تا DRWTS.EXE فعال دارم به نظر شما از کدوم روش باید استفاده کنم ؟
    سلام momo عزیز

همون طور که از شواهد پیداست سیستم شما هم ویروس گرفته و هم spyware گرفته .
    دلیل اینکه وقتی روی درایوها کلیک میکنید به صورت ساعت شنی در میاد و و نمی تونید وارد درایو ها بشید به خاطر همین DRWTS.EXE هستش که یک نوع spyware هستش که باعث خراب شدن و اسیب رساندن به Explorer.exe شده .
    بهتره حتما از برنامه بسیار قوی Spyware Doctore که اپیدیت شده است استفاده کنید . تا بتونید این مشکل را برطرف کنید .
    یکبار هم بعد از اینکار درایوهاتون را حتما Disk Defragmenter کنید .
    و بعد روی داریوها راست کلیک کنید و properties را بزنید و بعد هم به تب tools برید و روی دکمه check now کلیک کنید و از پنجره باز شده تیک دوتا گزینه را بزنید و بعد هم دکمه start را بزنید تا خرابی های احتمالی هارد را برطرف کند .
    برای درایو c بعد از زدن تیک ها باید یکبار سیستم را راه اندازی کنید .

از برنامه هایی که توی اموزش گذاشتم استفاده کنید . حجمشون خیلی کم هستش .
    با انتی ویروس کسپراسکای و نود 32 هم هطمن سیستم را اسکن کنید اون هم توی حالت safe mode . به شرطی که هر دو اپدیت شده باشن .

موفق باشید .

موفق باشيد

با برنامه نرو (رايت سي دي ) در قسمت رايت ديتا هم ميشه فايلهاي مخفي رو از بين برد

من يه مدت كارم همين بود و پوست خيلي از ويروسها رو كندم

ولي در كل مطالبتون خيلي پر محتوا بود

موفق باشيد
    ♥☻♥
    سلام برزخ جان
    درسته با نرو هم می شه این کار را کرد .
    امیدوارم مطالب به دردتون بخوره .
    موفق باشی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi17729's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهدی جان دستت درد نکنه از وقتی که برای همه میزاری

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

سلام مهدی جان
    الان تو کافی نت هستم دارم دانلود میکنم بعد انشاالله آ÷لود میکنم
    یا حق (:

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک دانلود برای از بین بردن ویروس کرنل
    با تشکر
    یا حق (:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •