به نظر من نوکیا زیاد به خودش سخت نمیگره مثل برندهای دیگه چون میدونه اگه سالی چندتا گوشی معرفی کنه بازم فروششو میکنه ...
بلی
خیر
به نظر من نوکیا زیاد به خودش سخت نمیگره مثل برندهای دیگه چون میدونه اگه سالی چندتا گوشی معرفی کنه بازم فروششو میکنه ...
داشتم فکر میکردم نوکیا تو بارسلون
گوشی معرفی کرد تعدادشم با سال قبل فرقی نداشت از لحاظ تعداد
فقط شرکت هاس دیگه خیلی پر کار بودن
یه مطلب دیگه هم هست اونم اینه که سال قبل نوکیا بعد از بارسلون خیلی از گوشی هاشو معرفی کرد نه تو نمایشگاه
البته اینطوری فکر نمیکنم ! این بازار نشون داده به هیج برندی رحم نمیکنه ... همونطور که زیمنس و موتورولا هر دو شاید فقط 1-2 سال ضعیف کار کردن ولی همین زمان کم واسه حذف شدنشون کافی بود !به نظر من نوکیا زیاد به خودش سخت نمیگره مثل برندهای دیگه چون میدونه اگه سالی چندتا گوشی معرفی کنه بازم فروششو میکنه ...
البته نمیشه نوکیا رو حذف کرد ولی خوب با این روند سال آینده مقداری از سهمش رو به سامسونگ و سونی میده !
دوستان سلام
ولی باید بگیره وگرنه میدون رو از دست میده
دیگران دارن پیشرفت میکنن
این نمایشگاه عرصه خوبی برای جذب مشتری هست
سونی که خوب بوده
سامسونگ هم زیاد معرفی کرده
فقط نوکیا رو تو شرکتای معروف دیدم جالب کار نکرده
خالا خوبه این همه کار انجام داده و میگین کاری نکرده
اتفاقا خواستم بگم که شرکت های مثل سونی اریکسون فقط بلدن پسرفت کنن
تعجب نکنید!!!
ببین دوست من گوشی های p900 و p910 ال سی دی های بزرگی دارن
تو سری جدیدش P990 ال سیدیش کوچیکتر شد
تو W950 P1 W960 و... باز هم ال سیدیش کوچیکتر شد
و حالا هم که G900 و... رو گند زده به ال سیدیش
در آینده شاهد این هستیم که دیگه گوشی های سونی اریکسون ال سی دی ندارن
به قول دوستمون اگه این X1 نبود الان سونی اریکسون رو آب برده بود
ماشالا.خوبه سونی یه G900 زد که ساسان بتونه بهش گیر بده
داره p900 و P900 رو با G900 مقایسه میکنه![]()
آخی این همه کار انجام داد خسته نشد.راست میگه ها. نوکیا امسال کوه کند![]()
![]()
اومدN81 رو کوبید به N95 8GB.حافظه هاشون و قیافه هاشون قاطی هم شد.یه چیزی به وجود اومد![]()
اسمش رو گذاشت N96
(بی دلیل هم نذاشته N96.اومده 1,N81 رو برداشته با N95 جمع کرده شده N96
)
واسه اینکه یه کم تنوع هم داشته باشه یه ساپورت مموری و --- h رو هم به گوشیش اضافه کرد![]()
سونی که یه X1 به قول خودتون داشت که آب نبرتش.نوکیا همون و هم نداشت
شما بهتره دلنون خوش باشه به همون حافظه 16GB و ال سی دی 16 میلیون رنگتون![]()
![]()
ساسان جان.کسی از فن بوهای SE به گوشی های نوکیا گیر داد که شما اومدین اینا رو گفتین ؟ نمیتونین 2 روز این انجمن رو بدون دعوا و کل ببینین نه
ملت خودشون رو میکشن که دعواها رو تموم کنن شما میخواین با یه پست باز کل کل ها رو شروع کنیین.عزیز بیخیال شو دیگه
یه چیزایی گفتی.جوایشم گرفتی.دیگه ادامه ندیم بهتره که باز شروع نشه ....![]()
یعنی با کوچک شدن شدن ال سی گوشی شرکت پسرفت میکنه اگه این طور باشه شرکت های چینی آخر پیشرفتن چون هر روز ال سی گوشی هاشون بزرگ تر میشه
Last edited by corey; 25-02-2008 at 14:24.
100% تعصب.ایجاد دعوا.
شما برید تو کف همون صفحه لمسیتون بمونید.
خوب پس قانع نمیشید
ببینید شما که میگین کوچک شدن lcd پسرفت نیست اینو بدون که یکی از مزیت های گوشی ال سیدیشه
حالا میخواد چینی باشه میخواد غیر چینی باشه
چون اون چینیه این کار رو میکنه پس کار خوبی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هزار آفرین
خودتون رو نشون دادین که چقدر کشته مرده گوشی و شرکت سازنده گوشیتون هستین
که حاضیرین بخاطرش به همه بی تربیتی کنید و شخصیت خودتون رو نشون بدین
نمیخواستم دیگه تو این صحبت ها شرکت کنم چون اینقدر بی احترامی و تعصب الکی تو این سایت دیدم تصمیم گرفته بودم تو این بحث ها شرکت نکنم و برم توی کلوپ برنامه های کاربردی و اونجا ادامه بدم ولی انگار نمیشه جواب نداد.
نمی دونم بر چه اساسی داری صحبت میکنی هر روز میای میگی نوکیا کاری نکرده سونی اریکسون کار کرده و ترکونده و............. N96 تولید جالبی نبوده اینو با اون یکی قاطی کردن شده N96 میتونم یه سوال ازت بپرسم؟گوشی های N95 و حتی N81 تولیدات ناموفقی بودن که حالا شما داری اینطوری حرف میزنی؟بابا موقعی که N95 معرفی شد که همه انگشت به دهن مونده بودن همه میگفتن اینو ببین از 2 طرف کشویی هستش!!میتونم بپرسم موقعی که N95 معرفی شد شرکت سونی اریکسون سامسونگ و حتی موتورولا کجا بودن؟پس منم میتونم بگم P990 چی بود ؟چی رو با چی قاطی کردن شد P990؟آخه اگه نوکیا امسال فقط 4 تا گوشی معرفی کرد که من مطمئنم تا 3 ماه دیگه بازم گوشی معرفی میکنه اینقدر پشتوانش قوی بود که نیاز نداشت اینقدر جنجال سازی کنه.فکر نمیکنم حداقل تو این مورد اشتباه بکنم شرکتی که شما طرفداریشو میکنی اینقدر گوشی معرفی نکرد که صدای مردم جهان!! رو دراورد اشتباه میگم؟از آخرین معرفی غول گوشی ها!! توی این شرکت چند ماه میگذره؟میتونی بگی؟ولی فکر میکنم از آخرین تولید غول نوکیا که به جز طراحی که اونم سلیقه ایی هستش فکر نمیکنم بیشتر از 2 ماه بگذره ( N82).نوکیا خیلی راحت میتونست N82 رو توی این سمینار معرفی کنه نمی تونست؟آیا بازار احتیاجی به N82 داشت؟نوکیا توی سال 2007 کم گذاشت؟اینو مطمئنم که نوکیا اینقدر گوشی توی 2007 معرفی کرد که نیاز نداشت توی این سمینار هم 20 تا دیگه گوشی معرفی کنه چون احتیاج هر فردی با گوشی های 2007 نوکیا براورده میشه فکر نمیکنم کسی بیشتر از N95,N95 8gig,E90,N81,N81 8gig,5610,5310,N82,E65, احتیاجی داشته باشه و اینو هم فکر نمیکنم این شرکت می تونست حداقل تو این مدت کم یه جایگزین واسه این گوشی ها درست کنه مگر اینکه میرفت یه سری جدید تولید میکرد همین.
راستی این سوال رو هم دارم ازت از نظر شما نوکیا باید چی کار کنه که نکرده؟توی گوشی نوکیا که سیستم عاملش سیمبیان هست چی کار باید انجام بده که نداده؟میخوای یه دوربین 10 مگاپیکسل بزاره روش؟اگه میذاشت موفق بود؟چقدر دیگه جای اضافه کردن داره؟
اینو هم جواب بدی بد نیست آیا بازار قبل از این سمینار احتیاجی به N82 داشت؟ اگه به نظر شما داشت که من دیگه هیچ حرفی نمی زنم ولی متاسفم برای کسایی که فقط گیر دادن به این سمینار و گوشی هایی که توی این سمینار معرفی شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)