تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما سامسونگ در MWC موفق بود ؟

راي دهنده
17. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

14 82.35%
  • خیر

3 17.65%
صفحه 12 از 19 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 185

نام تاپيک: محصولات سامسونگ در M.w.c

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خودم میدونم که سامسونگ دومه ولی نه از نظر فروش به خاطر بد کار کردم موتورولا و توی لیستی که هر ماه برای پرفروش ترین گوشی ها میدن بیرون تا حالا سامسونگ رو ندیدم........
    این لیستا خیلی مهمه واسه همینه که سونی 16 درصد فروشش زیاد شده.......
    عزیز جان من حدود 1 ماه پیش پرفروشترین گوشیها در 6 ماه دوم سال 2007 در انگلستان و بخشی از آلمان گذاشتم ... بین این 10 گوشی فقط یک سونی اریکسون بود ! w580
    موفق باشی .

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من سامسونگم جدا دوست دارم...جدا خیلی عالی کار میکنه..گه بحث انتن دهی هاش نبود...با دید مساوی با این 2 برند نگاه میکردم
    خواستم بگم...چرا اسمسونگ طراحیهاش شبیه هم شده؟این همه میان میگن se طراحیهاش مثل همه...اما من دارم نگاه میکنم سامسونگ همش داره کشویی مثل هم میزنه...نمیدونم قضیه اش چیه اینقدر به گوشی های کشویی علاقه نشون میده
    شایدم من خیلی روشون زوم نکرده ام و اینجوری فکر میکنم اما همه شبیه دی 900 هستن!!!
    نمدیونم والله!!!
    يکي تو صفحه ي 3 حرف از آنتن دهي زد که خيلي..... بود.
    آخه مرد حسابي الآن همه ي گوشيها آنتن دهيشون يکيه و هيچ فرقي نداره چه بسا تا اونجايي که من امتحان کردم سامسونگ بهتر بوده! اين يه تفکر غلطه که بين مردم باب شده! (يک کلاغ چل کلاغ)

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

ضمن تایید پست بالا!!
    یه سوال پس اینکه میگن چون آنتهای گوشی همراه رو نوکیا تجهیزاتش رو داده ، نوکیا آنته دهی بهتری دراه، کشک؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آقاي S A M S U N G فکر کنم اولين گوشي که جوي استيکي مثل u900 داشت e950 سامسونگ بود.
    اين تصويرو ببينيد:

در ضمن يه چيزي رو خيلي ها نميدونن...
    i550 جوي استيک اپتيکال داره!! که فکر نکنم هيچ برندي تونسته باشه اين کارو انجام بده.
    اين خيلي عالي و راحته!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یه سوال پس اینکه میگن چون آنتهای گوشی همراه رو نوکیا تجهیزاتش رو داده ، نوکیا آنته دهی بهتری دراه، کشک؟؟؟
    بله کشکه!
    من تا اونجايي که ديدم سامسونگ از آنتهاي قوي استفاده ميکنه!
    اينو من نميگم تجربه ميگه!
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    در ضمن گوشيه i550 تو نمايشگاه ايران الکامپ هم بود.
    و خيلي هم از نزديک شيک و سبک و راحته.
    Last edited by saeidsmxo; 17-02-2008 at 16:50.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يکي تو صفحه ي 3 حرف از آنتن دهي زد که خيلي..... بود.
    آخه مرد حسابي الآن همه ي گوشيها آنتن دهيشون يکيه و هيچ فرقي نداره چه بسا تا اونجايي که من امتحان کردم سامسونگ بهتر بوده! اين يه تفکر غلطه که بين مردم باب شده! (يک کلاغ چل کلاغ)

اینکه انتن دهی همه گوشی ها یکی هست رو خودتون کشف کردین یا از کسی کمک گرفتین؟
    شما value sar به گوشت نخرده؟هر چی سار یا میزان تشعشع یک گوشی بالاتر باشه مسلمه انتن دهی بهتری هم داره..من بارها واسه خودم مقایسه کرده ام با مدلهای se مثلا یو 600 و یو 700 که میزان سار یکسانی دارن رو با چند مختلف قدیم و جدید se مقایسه کردم...فکر کنم فقط از یه مدل دبلیو 850 میزانش بهتر بود..از سایر گوشی ها کمتر بود
    من اصلا به افکار مردم ندارم...الکی این حرفها رو به کسی که نمیشناسی نسبت نده
    شاد باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ضمن تایید پست بالا!!
    شما وقتی رباره یک چیزی اطلاع نداری و داری دربارش سوال میکنی..چطور میگی"کاملا تایید میشه"؟؟؟؟
    من این حرف رو قبول دارم
    بی تی اس ها 3 نوع هستن تو ایران...نوکیا ..اریکسون و یکی هم فراسوی بود..اگه اشتباه نگنم..الکاتل
    از طرف دیگه...بازم همون بحث میزان سار پیش میاد که گوشی های نوکیا هم سار خوبی دارن
    البته یه بحث"انتن دهی زائد"هم داریم که توی گوشی های نوکیا داریم
    مثلا یه جا هستی مثلا دل کویری...بعد گوشی نوکیات رو نگاه میکنی میبینی انتن داری..اما نه میتونی زنگ بزنی نه جواب بدی!!!

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقاي S A M S U N G فکر کنم اولين گوشي که جوي استيکي مثل u900 داشت e950 سامسونگ بود.
    درسته سعید جان منم به این نکته توی کلوپ u900 اشاره کردم ... اولین گوشی E950 بود که این امکانو داشت .

در ضمن يه چيزي رو خيلي ها نميدونن...
    i550 جوي استيک اپتيکال داره!! که فکر نکنم هيچ برندي تونسته باشه اين کارو انجام بده.
    اين خيلي عالي و راحته!
    سعید جان شما هرچی میخوای توضیح بده وقتی یه چیزی ( حالا هرچقدر هم آشغال باشه ) توی ایران جا بیفته دیگه بقیشو همه میدونیم

و در جواب دوست خوبم BIG_KHAN آنتن دهی هیچ گوشی یا گوشی دیگه فرق نداره ... من یه بار اینو خونه دوستم ( آلمان ) گفتم دیدم همه زدن زیر خنده !!! گفتم چرا میخندین گفتن بابا جمع کن این مضخرفاتی که رایج شده توی ایران !

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

اینکه انتن دهی همه گوشی ها یکی هست رو خودتون کشف کردین یا از کسی کمک گرفتین؟
    شما value sar به گوشت نخرده؟هر چی سار یا میزان تشعشع یک گوشی بالاتر باشه مسلمه انتن دهی بهتری هم داره..من بارها واسه خودم مقایسه کرده ام با مدلهای se مثلا یو 600 و یو 700 که میزان سار یکسانی دارن رو با چند مختلف قدیم و جدید se مقایسه کردم...فکر کنم فقط از یه مدل دبلیو 850 میزانش بهتر بود..از سایر گوشی ها کمتر بود
    من اصلا به افکار مردم ندارم...الکی این حرفها رو به کسی که نمیشناسی نسبت نده
    شاد باشید
    این درسته که هر قدر ضریب سار بالاتر باشه انتن دهی گوشی بهتر میشه ولی به همون نسبت

تشعشع گوشی بیشتر میشه و واین تشعشع به مغز اسیب میزنه

به خاطر همین شرکتها ی گوشی سازی باید یه تناسبی رو رعایت کنن تا هم انتن دهی گوشی خوب باشه

وهم کمترین اسیب رو داشته باشه

داره خودمونی میشه Mobilecowboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Tehran-Janant City

پيش فرض

ضمن تایید پست بالا!!
    آره کشکه به جون خودم چند هفته پیش یه سامسونگ ساده رو با N73 مقایسه کردم سامسونگه تا ته فول بود ولی نوکیاعه 3 تا بود وقتی با سامسونگ به تلفن خونه زنگ زدیم زنگ خورد ولی وقتی با N73 زنگ زدیم انگار که اصلا زنگ نمیزدیو و هیچ بوق یا عکس العملی نشون نداد.....
    من تا قبل از این فکر میکردم سامسونگ بد ترین انتن دهی رو داره ولی تازه فهمیدم جرو یکی از بهترین هست.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •