عزیز جان من حدود 1 ماه پیش پرفروشترین گوشیها در 6 ماه دوم سال 2007 در انگلستان و بخشی از آلمان گذاشتم ... بین این 10 گوشی فقط یک سونی اریکسون بود ! w580
موفق باشی .
بلی
خیر
عزیز جان من حدود 1 ماه پیش پرفروشترین گوشیها در 6 ماه دوم سال 2007 در انگلستان و بخشی از آلمان گذاشتم ... بین این 10 گوشی فقط یک سونی اریکسون بود ! w580
موفق باشی .
يکي تو صفحه ي 3 حرف از آنتن دهي زد که خيلي..... بود.
آخه مرد حسابي الآن همه ي گوشيها آنتن دهيشون يکيه و هيچ فرقي نداره چه بسا تا اونجايي که من امتحان کردم سامسونگ بهتر بوده! اين يه تفکر غلطه که بين مردم باب شده! (يک کلاغ چل کلاغ)![]()
ضمن تایید پست بالا!!
یه سوال پس اینکه میگن چون آنتهای گوشی همراه رو نوکیا تجهیزاتش رو داده ، نوکیا آنته دهی بهتری دراه، کشک؟؟؟
آقاي S A M S U N G فکر کنم اولين گوشي که جوي استيکي مثل u900 داشت e950 سامسونگ بود.
اين تصويرو ببينيد:
در ضمن يه چيزي رو خيلي ها نميدونن...
i550 جوي استيک اپتيکال داره!! که فکر نکنم هيچ برندي تونسته باشه اين کارو انجام بده.
اين خيلي عالي و راحته!
![]()
بله کشکه!
من تا اونجايي که ديدم سامسونگ از آنتهاي قوي استفاده ميکنه!
اينو من نميگم تجربه ميگه!
--------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن گوشيه i550 تو نمايشگاه ايران الکامپ هم بود.
و خيلي هم از نزديک شيک و سبک و راحته.
Last edited by saeidsmxo; 17-02-2008 at 16:50.
اینکه انتن دهی همه گوشی ها یکی هست رو خودتون کشف کردین یا از کسی کمک گرفتین؟
شما value sar به گوشت نخرده؟هر چی سار یا میزان تشعشع یک گوشی بالاتر باشه مسلمه انتن دهی بهتری هم داره..من بارها واسه خودم مقایسه کرده ام با مدلهای se مثلا یو 600 و یو 700 که میزان سار یکسانی دارن رو با چند مختلف قدیم و جدید se مقایسه کردم...فکر کنم فقط از یه مدل دبلیو 850 میزانش بهتر بود..از سایر گوشی ها کمتر بود
من اصلا به افکار مردم ندارم...الکی این حرفها رو به کسی که نمیشناسی نسبت نده
شاد باشید![]()
شما وقتی رباره یک چیزی اطلاع نداری و داری دربارش سوال میکنی..چطور میگی"کاملا تایید میشه"؟؟؟؟
من این حرف رو قبول دارم
بی تی اس ها 3 نوع هستن تو ایران...نوکیا ..اریکسون و یکی هم فراسوی بود..اگه اشتباه نگنم..الکاتل
از طرف دیگه...بازم همون بحث میزان سار پیش میاد که گوشی های نوکیا هم سار خوبی دارن
البته یه بحث"انتن دهی زائد"هم داریم که توی گوشی های نوکیا داریم
مثلا یه جا هستی مثلا دل کویری...بعد گوشی نوکیات رو نگاه میکنی میبینی انتن داری..اما نه میتونی زنگ بزنی نه جواب بدی!!!
درسته سعید جان منم به این نکته توی کلوپ u900 اشاره کردم ... اولین گوشی E950 بود که این امکانو داشت .آقاي S A M S U N G فکر کنم اولين گوشي که جوي استيکي مثل u900 داشت e950 سامسونگ بود.
سعید جان شما هرچی میخوای توضیح بده وقتی یه چیزی ( حالا هرچقدر هم آشغال باشه ) توی ایران جا بیفته دیگه بقیشو همه میدونیمدر ضمن يه چيزي رو خيلي ها نميدونن...
i550 جوي استيک اپتيکال داره!! که فکر نکنم هيچ برندي تونسته باشه اين کارو انجام بده.
اين خيلي عالي و راحته!
و در جواب دوست خوبم BIG_KHAN آنتن دهی هیچ گوشی یا گوشی دیگه فرق نداره ... من یه بار اینو خونه دوستم ( آلمان ) گفتم دیدم همه زدن زیر خنده !!! گفتم چرا میخندین گفتن بابا جمع کن این مضخرفاتی که رایج شده توی ایران !
این درسته که هر قدر ضریب سار بالاتر باشه انتن دهی گوشی بهتر میشه ولی به همون نسبت
تشعشع گوشی بیشتر میشه و واین تشعشع به مغز اسیب میزنه
به خاطر همین شرکتها ی گوشی سازی باید یه تناسبی رو رعایت کنن تا هم انتن دهی گوشی خوب باشه
وهم کمترین اسیب رو داشته باشه![]()
آره کشکه به جون خودم چند هفته پیش یه سامسونگ ساده رو با N73 مقایسه کردم سامسونگه تا ته فول بود ولی نوکیاعه 3 تا بود وقتی با سامسونگ به تلفن خونه زنگ زدیم زنگ خورد ولی وقتی با N73 زنگ زدیم انگار که اصلا زنگ نمیزدیو و هیچ بوق یا عکس العملی نشون نداد.....
من تا قبل از این فکر میکردم سامسونگ بد ترین انتن دهی رو داره ولی تازه فهمیدم جرو یکی از بهترین هست.....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)