این گوشیها هنوز نیمدن ولی تو بررسی تخصصی gsmarena به صدای گوشیها نمره میده
این گوشیها هنوز نیمدن ولی تو بررسی تخصصی gsmarena به صدای گوشیها نمره میده
جی700 مطمئنا قیمت اولیش بین پی1 و دبلیو960 است.
و قیمت ثابت شده ی اون هم قیمت با پی1 یا یه ده بیست هزار تومانی گرانتر.به نظرم تا مرداد حدود 370 باشه
کاظم عجب قیمت گذاریه دقیقی کردی؟
وای به حالت اگه تا مرداد 370 تومن نشه! بچه های سایت میریزن سرت
سلام رفقا میشه بگید دلیل اسم گذاری این گ.شی با g چیه؟ مثلا w که واکمه یا k که دوربینه و... میخام بدونم چرا g ?
من تو یه فروم خارجی خوندم g یعنی game حالا راستو دروغشو نمیدونم.
در ضمن دیگه k دوربین نیست. تبدیل شد به c
البته سعید جون من گفتم تا حدود 370 در ضمن تو آخرای مرداد رو حساب کن
سونی اریکسون گفته که این گوشی رو توی سه ماهه دوم میده بهتره که توی ماه چهارم بده
از شوخی که بگذریم اگه به موقع این گوشی وارد بازار بشه احتمال میره که قیمتش توی اون حدودا باشه
چون توی اون رنج رقیبان زیادی پیدا خواهد کرد
زد8 و زد10 از موتورولا اگه این زد 10 تازه بیاد
ان78 و اون گوشی جدیده ی نوکیا که دوربین5 با فلاش زنون داره اسمش رو فراموش کردم
مطمئنا هم قیمتش از دبلیو960 هم به خاطر هشت گیگ حافظه داخلی و صفحه ی بزرگش نخواهد بود
منم نظر کاظم رو قبول دارم
گوشی های سونی اریکسون بعد از چند ماه قیمت کاملا متعادلی پیدا میکنن
(البته بر خلاف دبلیو 960 !)
دبلیو960 به تور عید نوروز خورد جاهای دیگه فکر نکنم این طور بشه.اونم تا اواخر اردیبهشت خودش رو پیدا میکنه
.
موبایل ریویو یه ریویو از جی700 گذاشته که به هزار زحمت تونستم یه چیزایی از توش کشف کنم.
اول یه کم در مورد سونی اریکسون توضیح داده و اینکه سونی اریکسون توی 2007 گند زده اما 2008 رو داره میترکونه با محصولاتی که یهو وارد بازار کرد هم از سری c و هوشمند و واکمن.
این گوشی در سمت چپش اون ماس ماسکی که بالا پایین میرفتم رو نداره
در مورد صفحه کلیدش گفته جز بهترینهاست که البت اگه نمیگفت خودم پی برده بودم چون هم تفکیک پذیری خوبی داره و هم برامدگی مناسب یه جورایی من رو به یاد صفحه کلید کا310 میندازه.
مثل پی1 از اون چراغهای چشمک زن داره که وقتی میس کال یا پیام اومد چشمک میزنه
قاب پشت دستگاه رو گفته خیلی قنشگه که هنر کرده خودم توی کف پشتش مونده بودم
وقتی دستگاه رو روشن میکنیم اون پایین چند تا پنل هستش که به قول معروف شرت کات هست که میشه تعدادشون رو زیاد کرد
اما از سه روش میشه اطلاعات وارد کرد
یکی همون تشخیص دست خط هست که اصلا من خودم از اون خوشم نمیاد
دومی تایپ کردن با صفحه کیبورد خوبش
سومی همون صفحه کلید مجازی هستش که گفته بزرگ شده و حتی میشه با انگشت هم کار کرد که خیلی فاز میده پس اگه توی ماشین باشیم زیاد باهاش دردسر نداریم
درست یکی از نقاط منفی دبلیو950 رو پوشونده.
اما یکی از جالبترین قسمتاش که خودم خیلی خوشم اومد همان قسمت note هست که حتی یک کلید سخت افزاری جداگانه براش گذاشتند
میتونی هم با صفحه کلید مجازی بنویسی
هم با کیبورد خوبش
و هم اون قلم رو در بیاری و حتی بتونی تصویر و شکل اونجور چیزا بکشی رنگ دفتر رو هم میتونی عوض بکنی.میتونید روی هر note شما آلارم بذارید میتونی توی فولدرهای مختلف بذاری و حتی بلوتوثشون کنی و ا م ام س بفرستی
رم دستگاه 128 هست که با اولین استفاده به 96 تبدیل میشه با اینکه گفته سی پی یو اون arm9 هستش اما مشکل سرعت توش نیست
از لحاظ دوربین عکاسی هم گفتند که خوب عکس میگیره و فیلمبردایش هم با کیفیت qvga 30frame هستش
با هزار بدبختی سرچ کردم میگند که ماه ژوئن وارد بازار میهش.
قیمتش هم حدود 250 یورو هستش که قیمت بسیار خوبیه.چون تا اون موقع حریفهای زیادی از کمپانی های مختلف داره مثل ان78 از نوکیا
از معایب این گوشی که خیلی هم عیب هستند
نبود edgeو اینترنت وای فای و نداشتن فوکاس هستش
دقت کردید اینجا کلوپ g900 ه؟؟؟خیلی جالبه.
اخه یه فوکوس چیه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)