تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 76 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 758

نام تاپيک: کلوپ N96 (تاپیک قدیمی)

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی ....

علی جان مرسی منم میخواستم این نکته در مورد باتری بگم که شما زحمتشو کشیدی ... فکر نکنم از لحاظ باتری مشکلی باشه ...

p990 عزیز خب اگه نوکیا اینکارارو به گوشی اضافه نمیکرد اونوقت چه فرقی این گوشی با گوشیهای نسل قبل داشت ؟

ما که نگفتم ----h توی ایران کاربرد نداره ... انصافا شما میشینی برنامه های تلویزیون ایران ( که همش روضه و گریه زاری ) هستش نگاه میکنی اونم از گوشی ؟ .... اگر ماهواره ایی بود یه چیزی ! حالا هست یا نه ؟

واسه یکی مثل من و خیلی های دیگه 4 الی 8 گیگابایت حافظه زیاد هم هست که این واقعا یه چیز سلیقه ایی هستش .... مطمئنا آیفون به خاطر قدرتی که در ipod گوشی داره یک حافظه 16 گیگابایتی به گوشی اصافه کرده ولی N96 به نظر شما چه تفاوتی عمده ایی از نظر پخش موسیقی با N95 8GB کرده ؟ ...

از نظر دوربین هم فقط یک فلاش LED به گوشی اضافه شده و هیچ تغییر خاصی با N95 8GB نداره ....

موفق باشین !

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

من نمیدونم چرا نمیتونم منظورمو برسونم...
    بابا جان...(تا قبل از ان95.ان73 پادشاهی میکرد...و با امدن ان95 دیدید که چهقدر تغییرات کرده بود...واقعا ان95 رو سال پیش نصل جدید می دونستن...(امکانات رو دیگه خودتون استادین از تغییر کردن دوربین از 3 به 5 بگیر تا به بالا)...
    ان95 وقتی امد بازار رو ه هم ریخت...
    ولی ان96 نصبت به ان95 8گیگ اخه تغییری نکرده...(منصفانه بگید)...

من نمیگم ان95 اخر گوشی هست...اصلا هم کامل نیست...
    ولی من ان96 رو گوشی کامل و نصل جدید نمیدونم...و عمرا نمیتونه بازار رو متحول کنه...
    یا علی...

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

خدا پدر مادرتو بیامرزه سامسونگ جان...
    این اقای p990 کاملا داره تعصبی حرف میزنه...
    این حرفشو نگاه کنین=(اصلا تمام گوشي هاي سري N رو در كناره هم قرار بديد N91,N92,N93,N93i, N80,N81 8GB,N82 وسري 70 هم از N70 تا N78 همه امكانات و بيشر رو شما در N96 مي بينيد.)

به نظرتون حرفش خنده دار نیست؟؟؟؟
    عزیز دل برادر لطفا اول تحقیق کن بعد بیا پست بده...(تو با این حرفت کل گوشی های نوکیا رو بردی زیر سوال)...

ان95 8گیگ کل امکانات ان96 رو داه...اونوقت حرفت رو نگاه...

در مورد بقیه مسایل هم قبلا جواب شمارو دارم...نیاز به بحث نیست...

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نمیدونم بحث الان سره چیه ؟
    سر این که ان 96 امکاناتش بیشتره از 95 ؟
    یا این که ان 96 واسه آپ گرید از ان 95 8گیگ گوشی مناسبی هستش ؟؟
    تقریبا ان 96 بجز زوم اپتیکال تمام امکانات سری ان قبل رو داره
    چیزی هست که من یادم نباشه و ان 96 نداشته باشه ؟
    (نمی دونستم این پستم رسیده پست بعدی رو دادم جالبه !!!)
    Last edited by ali racer; 15-04-2008 at 11:31.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

علی جان حرفت کاملا درست و متینه...
    ولی این حرفو به یک سری تعصبی بزن...
    مثل امثال این حرف=این اقای p990 کاملا داره تعصبی حرف میزنه...
    این حرفشو نگاه کنین=(اصلا تمام گوشي هاي سري N رو در كناره هم قرار بديد N91,N92,N93,N93i, N80,N81 8GB,N82 وسري 70 هم از N70 تا N78 همه امكانات و بيشر رو شما در N96 مي بينيد.)

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

البته حرف اون دوستمون جالب بود
    ان 96 بجز زوم اپتکال ان 93
    و رزولوشن ان 80 و فلاش زنون ان 82 باقی امکانات سری ان قبلی رو داره
    و یه چیزایی که البته اونا ندارن (که البته طبیعی هستش)
    فقط نمی دونم الان بحث ما سره چیه ؟!!!

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی ...

بحث سر N96 هستش دیگه ... آخه اسم تاپیک N96 هست و باید سر اون بحث بشه ... هم خوبیهاشو باید گفت هم ضعفاشو ....

کلا نوکیا ابتکار آنچنانی در N96 به نمایش نذاشت وگرنه مثل N95 در سال 2006 خیلی بیش از این باید سر و صدا به پا میکرد ...

موفق باشین ...

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

به نظر من فقط اين گوشيهاي نوكيا سر و صدا زياد داشتن:
    6600
    n70
    3250
    n73
    n95
    E90
    دوستان اينقدر حرص نخوريد ايشالا همه چي تو n97 جبران ميشه D:

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

6

پس با ریویوی موبایل ریویو بحث مشکل باتری ان96 منتفی تر از قبل شد!دلایلش هم کاملا مشخصه:
    سی پی یوی جدید و سیمبین جدید!!!!درست مانند سی پی یوهای شرکتهای اینتل و amd که نسل به نسل کم مصرف تر و پر قدرت تر و .... میشن
    !!!
    +16 گیگ حافظه و --- h و .......

اگه نباشه جاش خالی می مونه p990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

عجب حكايتي.
    S A M S U N G دوست من اين عين جمله شماست:((( در مورد N96 باید بگم ----h که اونایی که توی ایران هستن که به درد نمیخوره ولی واسه خارج از کشور خیلی خیلی عالیه )))
    چيزي كه تو گوشي كاربرد داره به درد هم مي خوره.من نميدونم شما چه كار ميكنيد ولي تا حالا نشده كه بخواي يه برنامه از همين تلويزيون ايران ببينيد ولي به تلويزيون دسترسي نداشتيد؟
    حالا اگه شما از همين تلويزيون بتونيد يك صحنه جالب رو ضبط كنيد در داخل گوشي به نظر شما به حافظه مناسب نياز نداريد؟(كار نداريم كه اگه در ايران سيستم GPRS و Wireless LAN گسترده تر بود نياز به حافظه دو صد چندان ميشد)من نگفتم شما جايه تلويزيون N96 بخر!!!

من حرف شما رو قبول دارم ميگي نوکیا اینکارارو به گوشی اضافه نمیکرد اونوقت چه فرقی این گوشی با گوشیهای نسل قبل داشت واصلا حرف من همين. N95 با N95 8GB از چه لحاظي با هم فزق دارن و N93با N95 ,...همين فرق ها است كه گوشي ها رو روانه بازار ميكنه.اگر بحث اصلي سليقه است كه اصلا گوشي خريدن سليقه اي هست.

شما به من بگو ابتكار يعني چي؟
    بقيه به كنار.همين پايه اي كه پشت گوشي گذاشتن(عكس پايين) خودش ابتكار؟! مگر اينكه ابتكار معني ديگه اي داشته باشه؟؟

و حالا سر صحبتم با دوستمون actoor است.عزيز من , من كه وكيل N96 نيستم ؟!من خودم تصميم داشتم N95 8GB رو بخرم و طرفدارش بودم و اومد قيمتش داشت خوب مي شد ولي خورد به عيد و گرون شد و n96 اومد وشرط عقل بود كه N96 گزينه بهتري است.
    من با پادشاهي N95 و N73 مشكلي ندارم ولي همون طور كه به قول شما N95 نسل جديد پارسال بوده N96 نسل جديد امسال است!! من نميدونم چرا شما فرقي بين اين دو گوشي نمي بينيد؟
    ظاهر بهتر(سليقه اي)وِDVB-h وسيستم عامل جديد(فضاي جديد و مصرف كمتر و ...كه دوستان توضيح دادن)وCPU قوي تر و دو برابر شدن حافظه 16GB و حافظه جانبي از نوع microSD و SDHC و رادیو FM با پشتیبانی از RDS و همين دو دوكمه مخصوص بازي و.....اينها فرق نيست؟؟؟؟؟؟؟؟

اينكه ‍N96 و N95 8GB كامل نيستن قبول دارم اصلا هيچ گوشي كامل نيست.مگه ميشه بازار تغيير نكننه؟؟؟وقتي N95 8GB اومد قيمت N95 تغيير نكرد؟N91 8GB كه اومد رو N91 تاثير گذاشت حالا چه برسه به N96!!!
    حرف ali racer متين ولي حرف من تعصب هست در حالي كه حرف ما يكي است؟؟؟شما در يه ديد كلي همه سري N رو تو N96 مي بينيد.ولي بله
    ان 96 بجز زوم اپتکال ان 93
    و رزولوشن ان 80 و فلاش زنون ان 82 باقی امکانات سری ان قبلی رو داره
    من هم قبول دارم .مثلا هيچ گوشي هندزفيري N91 رو نداره!؟
    كلا يك بار ديگه بگم تعصبي در كار نيست.
    Last edited by p990; 15-04-2008 at 16:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •