سلام.
آیا نورتون رو پینگ تاثیر داره؟ این نورتون من دائم خودش رو آپدیت میکنه و میگه مثلا دو دقیقه پیش آپدیت شده.
آیا این آپدیت ها دلیل افت پینگ منه؟؟؟ یا میشه آپدیت اتوماتیکش رو آف کرد؟
سلام.
آیا نورتون رو پینگ تاثیر داره؟ این نورتون من دائم خودش رو آپدیت میکنه و میگه مثلا دو دقیقه پیش آپدیت شده.
آیا این آپدیت ها دلیل افت پینگ منه؟؟؟ یا میشه آپدیت اتوماتیکش رو آف کرد؟
-----------------------------------
Last edited by BMW.M3_E46; 12-03-2011 at 23:05.
کسایی که پینگشون یه نمور بالا هست میشه یه کاری کرد 50 تا اینطورا بیاد پایین با برنامه ی battle ping
خوبه
ولی بدی ای که داره اینه که خریدنیه . یه 30 دقیقه نمیشه بیشتر ازش مجانی استفاده کرد
BATTLEPING
سلام
من اطلاع زیادی از بازیهای آنلاین ندارم .....
چیزی که فهمیدم یه پینگ هر چی پایینتر بهتر میخواد ....دیگه چی میخواد؟!!
منظورم سی دیه بازی هست ؟! باید ارجینال باشه حتما ؟؟
دوستان منم 512 دارم ولی مشکل اینجاست که سرعت دانلود رو مینویسه 0/50 و سرعت اپولود رو 0/38،میشه کاری کنم از سرعت اپولود کم بشه و به سرعت دانلود اضافه بشه؟؟؟
نه نمیشه![]()
دوستان
من اگه سریال اورجینال NFS HP رو بگیرم بعد به کدوم سرور وصل میشه؟؟؟ --> EA؟
اگه تو ایران کسی نباشه میشه با کشورای دیگه با پینگ کم بازی کرد بدون لگ؟؟(مثله سرورای کانتر در ایران)
نه عزیز اون سرور هایی که توی کشور های خودمون هستند بهشون می گن سرور زامبی !! یعنی یه سیستم قوی دارن به اینترنت با پهنای باند خوب که ما بهشون وصل میشیم و بازی می کنیم و اصلا هم ربطی به شماره سریال بازی ها نداره و یه جور هایی برای بازی های کپی و غیر قانونی استفاده میشه نمونش هم COD MW1 , COD MW2 .... ...دوستان
من اگه سریال اورجینال NFS HP رو بگیرم بعد به کدوم سرور وصل میشه؟؟؟ --> EA؟
اگه تو ایران کسی نباشه میشه با کشورای دیگه با پینگ کم بازی کرد بدون لگ؟؟(مثله سرورای کانتر در ایران)
شما اگه شماره سریال یه بازی رو بخری مثل اینه که بازی رو قانونی (_اورجینال ) تهیه کردی و به سرور هایی که شرکت سازنده اون بازی برات تدارک دیده وصل میشی که ممکنه توی منطقه آسیا باشه یا جاهای دیگه ......معمولا توی هر منطقه چند تا سرور می زارن تا هم فشار پایین بیاد و هم پینگ بازی کننده ها کم بشه ....
باید دید سرعت اینترنتتون چنده .. برای بازی ماشین 128 با پینگ 250 دیگه بالاتر نباید باشه .. هر چی سرعت بالاتر ، پینگ هم کمتر ...البته به شرکت ارائه دهنده اینترنت هم مربوط میشه...
ممنون از پاسختون
پس میشه بازی کرد!!!!
من الان 256 دارم پینگ از سایت گوگل گرفتم 200ms هستش فکر می کنید بتونم بازیای اورجینال رو راحت بازی کنم؟؟
آره برو حالشو ببر !!!! عید خوش بگذره با بازی آن لاین ...ممنون از پاسختون
پس میشه بازی کرد!!!!
من الان 256 دارم پینگ از سایت گوگل گرفتم 200ms هستش فکر می کنید بتونم بازیای اورجینال رو راحت بازی کنم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)